|
matrixpg
|
 |
« na: Oujak 18, 2010, 00:46:33 » |
|
evo pa ovdje komentare dajte koga biste voljeli 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 18, 2010, 00:55:42 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 18, 2010, 01:04:54 od matrixpg »
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 18, 2010, 09:43:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 18, 2010, 09:54:08 » |
|
ja bi volio lyon...makar sam siguran da koga god dobijemo da cemo ostavit srce na terenu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 18, 2010, 10:11:15 » |
|
evo ja cu prognozirati sve parove cetvrtfinala(procurila je informacija iz uefe)  Barca-Manchester Arsenal-CSKA Inter-Lyon Bayern-bordo Mislim da ovako ispadne, imamo dobre sanse proci u polufinale, a niti smo dobili lakog ni teskog protivnika. Htio bi izbjeci barcelonu, manchester i arsenal ne zato sto se njih bojim, vec zato sto moramo i u prvenstvu malo stisnuti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 18, 2010, 10:33:01 » |
|
evo ja cu prognozirati sve parove cetvrtfinala(procurila je informacija iz uefe)  Barca-Manchester Arsenal-CSKAInter-Lyon Bayern-bordo Sve je ovo lepo samo mislim da se Arsenal izuzetno lako plasirao do ovde (AZ,Olympiakos,Standard,Porto). E ako sad dobiju kantu CSKA stvarno je mnogo. Oni na Barcelonu ili United.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bergomi
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 18, 2010, 12:04:26 » |
|
Lyon definitivno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 18, 2010, 12:12:05 » |
|
evo ja cu prognozirati sve parove cetvrtfinala(procurila je informacija iz uefe)  Barca-Manchester Arsejavascript:void(0);nal-CSKA Inter-Lyon Bayern-bordoMislim da ovako ispadne, imamo dobre sanse proci u polufinale, a niti smo dobili lakog ni teskog protivnika. Htio bi izbjeci barcelonu, manchester i arsenal ne zato sto se njih bojim, vec zato sto moramo i u prvenstvu malo stisnuti Tesko da ce ti zapasti Bayern - Bordo igrali su u grupnoj fazi al je moguce 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 18, 2010, 12:13:34 » |
|
Ja bi najvše volio klub, mislim da se zove, Hajduk, i mislim da je iz Splita, oni su uvjerljivo jedan od najslabijih Euro klubova  .. ali ako nema njih onda bi i Lyon bio OK protivnik Za ovo prvo se malo šalim kako bi oraspoložio prijatelja El Torcidelia, a ovo drugo bi stvarno želio i mislim da bi preko njih mogli u polufinale LP
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 18, 2010, 12:19:19 » |
|
I Real je mislio da ce lahko pa Miralem Pjani? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 18, 2010, 13:06:15 » |
|
ja sam za Arsenal....ili ManU, a ne bi se žalio ni da dobijemo Barcu, jesu jaki ali i njima prvenstvo šteka kao i nama, uglavnom to su ekipe koje nas mogu motivirati, sa ostalima, bojim se da ih ne podcijenimo i tu vidim jedinu manu(našu)...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 18, 2010, 13:21:18 » |
|
Arsenal ili Bayern po meni ne bi bio loš ždrijeb. Dodao bi još i Lyon.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 18, 2010, 13:26:03 » |
|
Ne znam Billy što bih ti rekao za to motiviranje. OK je ako te može motivirat netko koga u kona?nici možeš potu?, ali uzalud sva motivacija ako igraš protiv nekoga tko je bolja ekipa. Manchester je itakako bolji, zato bi ga ja izbjegnuo po svaku cijenu, a o Barci da i ne govorim. Svi ovi ostali neka nam slobodno do?u, pa da vidimo ?ija majka...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 18, 2010, 13:28:38 » |
|
1. CSKA 2. Bordeaux 3. Lyon 4. Arsenal
Evo nesto od ovog da dobijemo i bice dobro. Mada,moze i United,ne zalim se-samo Barcelonu ako je ikako moguce (da da Bog) izbeci do finala zbog gostovanja na Camp Nou,a u finalu je neutralni teren (iako u Spaniji) pa "kome opanci,kome obojci".
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 18, 2010, 13:32:07 » |
|
samo da ne dobijemo BARSU pa kako god
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 18, 2010, 13:32:49 » |
|
Ne znam Billy što bih ti rekao za to motiviranje. OK je ako te može motivirat netko koga u kona?nici možeš potu?, ali uzalud sva motivacija ako igraš protiv nekoga tko je bolja ekipa. Manchester je itakako bolji, zato bi ga ja izbjegnuo po svaku cijenu, a o Barci da i ne govorim. Svi ovi ostali neka nam slobodno do?u, pa da vidimo ?ija majka...
ma naravno da bi da nas pomazi sre?a, ali ve? smo na svim kladionicama tre?i favoriti iza ManU-a i Barce, tako da izvu?emo Lyon, svi mediji bi nas proglasili polufinalistima i toga se ja bojim, ve? gotove stvari i prije sud?evog zvižduka...daj bože da se prevarim ali opet kako nam igra?i imaju pristup, svaki put druga?iji, nisam optimista...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 18, 2010, 13:36:06 » |
|
ma naravno da bi da nas pomazi sre?a, ali ve? smo na svim kladionicama tre?i favoriti iza ManU-a i Barce, tako da izvu?emo Lyon, svi mediji bi nas proglasili polufinalistima i toga se ja bojim, ve? gotove stvari i prije sud?evog zvižduka...daj bože da se prevarim ali opet kako nam igra?i imaju pristup, svaki put druga?iji, nisam optimista...
U pravu si. I ja se bojim da sutra recimo,dobijemo CSKA pa da skacem do plafona od srece a ono krene po zlu. Muka,tuga i ne znam ti ni ja sta jos.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 18, 2010, 13:46:08 » |
|
najbolje da igraju barca i manchester pa da jedan od njih ispadne...CSKA su neugodni,jos tamo u rusiji,sjetite se kako smo se mucili protiv rubina... lyon nije slab klub,ali nije niti chelsea pa smo ih izbacili.nekako mislim da bi nam lyon ili bayern najvise pasali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 18, 2010, 15:34:10 » |
|
1. CSKA 2. Bordeaux 3. Lyon 4. Arsenal
Evo nesto od ovog da dobijemo i bice dobro. Mada,moze i United,ne zalim se-samo Barcelonu ako je ikako moguce (da da Bog) izbeci do finala zbog gostovanja na Camp Nou,a u finalu je neutralni teren (iako u Spaniji) pa "kome opanci,kome obojci".
Finale jeste u spaniji ali na bernabeo stadionu mozes zamislit kako tamo vole barsu  ja bih volio da vidim to finale INTER-barsa bilo bi fenomenalno za gledat swi ti tehnicari naj trener sa extra postavom jednostavno spektakl.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 18, 2010, 15:52:11 » |
|
Može sve pa ?ak i Barca zašto ne. Pokazali smo u ove dvije utakmice da se možemo nositi i s najja?ima. Ja osobno ne bih volio CSKA jer me strah da ih ne podcijenimo. Sjetite se Villareala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 18, 2010, 17:31:56 » |
|
Nikako Barca, a imam osje?aj da ?emo dobiti Lyon.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 18, 2010, 18:10:52 » |
|
Arsenal. baš iz onog billyevog razloga. ostale bi podcijenili dok je arsenal ipak klub s nekim statusom, a mislim da smo ja?i. no mišljenja sam kako ?emo izvu?i vrlo neugodni lyon 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 18, 2010, 18:32:13 » |
|
najbolje bi bilo dobiti cska... budimo realni, i uz jednu nasu laksu predstavu od one u londonu ih dobivamo komotno... dalje, oba francuska predstavnika i arsenal bi takoder bili solidan zdrijeb - lyon sigurno ne bi podcijenili pouceni realovim iskustvom, bordeaux je u jednom vecem padu, imali su svoj vrhunac u 2009. i sad padaju, a arsene wenger nikad nije dobio mourinha u medusobnom dvoboju pa vjerujem da bi tako i dalje ostalo... barcelonu i manchester ne bih nikako pozelio, jednostavno imamo kompliciranu situaciju u prvenstvu i takvi dvoboji bi nam sigurno snage i motiva oduzeli... a bayern, ne znam, oni su cudljivi, ali ove godine imaju srece plus ako robbena posluzi zdravlje mogli bi biti neugodni...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 18, 2010, 19:11:45 » |
|
Evo da se malo igram prognoze:
Inter - Lyon Barcelona - Bordeaux Bayern - CSKA Manchester - Arsenal
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 18, 2010, 19:41:15 » |
|
idealni ždrijeb
CSKA-Inter Bordeaux-Lyon ... s ovima u polufinalu !!!
Arsenal-Bayern Man Utd.-Barcelona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|