Svibanj 22, 2012, 04:03:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: kojeg protivnika zelite u 1/4 finalu lp
barselona - 0 (0%)
man.utd - 2 (6.9%)
cska.m - 18 (62.1%)
bordeaux - 0 (0%)
bayern.m - 2 (6.9%)
arsenal - 4 (13.8%)
o.lyons - 3 (10.3%)
Ukupno glasaèa: 29

Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: kojeg protivnika zelite u 1/4 finalu lp  (Posjeta: 1179 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
matrixpg
Super clan

« na: Oujak 18, 2010, 00:46:33 »

evo pa ovdje komentare dajte koga biste voljeli  Chuska
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
matrixpg
Super clan

« Odgovor #1 na: Oujak 18, 2010, 00:55:42 »

e ovako ja licno najvise bi volio da nam dodje arsenal jer mislim da oni mladi momci nebi mogli protiv nas i mou taktike ,drugo vidio sam da je neko prije rekao da bi vise volio barsu nego bordo odma nek se  Wall smack Wall smack  jer cak i onaj presing na loptu protiv celzija neznam bil djelovao protiv barselone jer to je tehnicki potkovana ekipa u odnosu na trkace iz celzija ,inace smatram da bi bordo izbacili ne bas lagano ali bi ix izbacili,cska m sta reci o njima rusi su uvjek neugodni ali nebi trebalo prestavljat problem, man.unt e oni nisu kao prosle sezone sad su duplo losiji zaustavis runija zastavio si njix,bayern je neugodan ne treba se igrati sa njemcima nikad neznas kad ce da prorade to vazi za ekipu liona isto vidjeli smo kako je real prosao toliki milioni i nista lion je neugodan u knock out sistemu  Inter zastava Inter zastava
« Zadnja izmjena: Oujak 18, 2010, 01:04:54 od matrixpg » Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #2 na: Oujak 18, 2010, 09:43:12 »

ma ko kod da bude ostaviti srce na teren kao protiv Chelsea  Smiley Smiley  Inter zastava Inter zastava
i ako bi i ja volio Arsenala
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Oujak 18, 2010, 09:54:08 »

ja bi volio lyon...makar sam siguran da koga god dobijemo da cemo ostavit srce na terenu
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #4 na: Oujak 18, 2010, 10:11:15 »

evo ja cu prognozirati sve parove cetvrtfinala(procurila je informacija iz uefe) Grin

Barca-Manchester

Arsenal-CSKA

Inter-Lyon

Bayern-bordo

Mislim da ovako ispadne, imamo dobre sanse proci u polufinale, a niti smo dobili lakog ni teskog protivnika.

Htio bi izbjeci barcelonu, manchester i arsenal ne zato sto se njih bojim, vec zato sto moramo i u prvenstvu malo stisnuti
Evidentirano
kdinter
Stalni clan

« Odgovor #5 na: Oujak 18, 2010, 10:33:01 »

evo ja cu prognozirati sve parove cetvrtfinala(procurila je informacija iz uefe) Grin

Barca-Manchester

Arsenal-CSKA

Inter-Lyon

Bayern-bordo
Sve je ovo lepo samo mislim da se Arsenal izuzetno lako plasirao do ovde (AZ,Olympiakos,Standard,Porto). E ako sad dobiju kantu CSKA stvarno je mnogo. Oni na Barcelonu ili United.
Evidentirano
Bergomi
Pocetnik
*

« Odgovor #6 na: Oujak 18, 2010, 12:04:26 »

Lyon definitivno.
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #7 na: Oujak 18, 2010, 12:12:05 »

Barca-Manchester

Arsejavascript:void(0);nal-CSKA

Inter-Lyon

Bayern-bordo

Mislim da ovako ispadne, imamo dobre sanse proci u polufinale, a niti smo dobili lakog ni teskog protivnika.

Htio bi izbjeci barcelonu, manchester i arsenal ne zato sto se njih bojim, vec zato sto moramo i u prvenstvu malo stisnuti

Tesko da ce ti zapasti Bayern - Bordo igrali su u grupnoj fazi al je moguce  Smiley
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Antonio
Super clan

« Odgovor #8 na: Oujak 18, 2010, 12:13:34 »

Ja bi najvÅ¡e volio klub, mislim da se zove, Hajduk, i mislim da je iz Splita, oni su uvjerljivo jedan od najslabijih Euro klubova  OffTopic OffTopic
.. ali ako nema njih onda bi i Lyon bio OK protivnik

Za ovo prvo se malo šalim kako bi oraspoložio prijatelja El Torcidelia, a ovo drugo bi stvarno želio i mislim da bi preko njih mogli u polufinale LP
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #9 na: Oujak 18, 2010, 12:19:19 »

I Real je mislio da ce lahko pa Miralem Pjani?  Smiley Smiley
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #10 na: Oujak 18, 2010, 13:06:15 »

ja sam za Arsenal....ili ManU, a ne bi se žalio ni da dobijemo Barcu, jesu jaki ali i njima prvenstvo šteka kao i nama, uglavnom to su ekipe koje nas mogu motivirati, sa ostalima, bojim se da ih ne podcijenimo i tu vidim jedinu manu(našu)...
Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #11 na: Oujak 18, 2010, 13:21:18 »

Arsenal ili Bayern po meni ne bi bio loš ždrijeb. Dodao bi još i Lyon.
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #12 na: Oujak 18, 2010, 13:26:03 »

Ne znam Billy što bih ti rekao za to motiviranje. OK je ako te može motivirat netko koga u kona?nici možeš potu?, ali uzalud sva motivacija ako igraš protiv nekoga tko je bolja ekipa. Manchester je itakako bolji, zato bi ga ja izbjegnuo po svaku cijenu, a o Barci da i ne govorim.
Svi ovi ostali neka nam slobodno do?u, pa da vidimo ?ija majka...
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #13 na: Oujak 18, 2010, 13:28:38 »

1. CSKA
2. Bordeaux
3. Lyon
4. Arsenal

Evo nesto od ovog da dobijemo i bice dobro. Mada,moze i United,ne zalim se-samo Barcelonu ako je ikako moguce (da da Bog) izbeci do finala zbog gostovanja na Camp Nou,a u finalu je neutralni teren (iako u Spaniji) pa "kome opanci,kome obojci".
Evidentirano
amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #14 na: Oujak 18, 2010, 13:32:07 »

samo da ne dobijemo BARSU pa kako god Smiley
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #15 na: Oujak 18, 2010, 13:32:49 »

Ne znam Billy što bih ti rekao za to motiviranje. OK je ako te može motivirat netko koga u kona?nici možeš potu?, ali uzalud sva motivacija ako igraš protiv nekoga tko je bolja ekipa. Manchester je itakako bolji, zato bi ga ja izbjegnuo po svaku cijenu, a o Barci da i ne govorim.
Svi ovi ostali neka nam slobodno do?u, pa da vidimo ?ija majka...

ma naravno da bi da nas pomazi sre?a, ali ve? smo na svim kladionicama tre?i favoriti iza ManU-a i Barce, tako da izvu?emo Lyon, svi mediji bi nas proglasili polufinalistima i toga se ja bojim, ve? gotove stvari i prije sud?evog zvižduka...daj bože da se prevarim ali opet kako nam igra?i imaju pristup, svaki put druga?iji, nisam optimista...
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #16 na: Oujak 18, 2010, 13:36:06 »

ma naravno da bi da nas pomazi sre?a, ali ve? smo na svim kladionicama tre?i favoriti iza ManU-a i Barce, tako da izvu?emo Lyon, svi mediji bi nas proglasili polufinalistima i toga se ja bojim, ve? gotove stvari i prije sud?evog zvižduka...daj bože da se prevarim ali opet kako nam igra?i imaju pristup, svaki put druga?iji, nisam optimista...
U pravu si. I ja se bojim da sutra recimo,dobijemo CSKA pa da skacem do plafona od srece a ono krene po zlu. Muka,tuga i ne znam ti ni ja sta jos.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Oujak 18, 2010, 13:46:08 »

najbolje da igraju barca i manchester pa da jedan od njih ispadne...CSKA su neugodni,jos tamo u rusiji,sjetite se kako smo se mucili protiv rubina...
lyon nije slab klub,ali nije niti chelsea pa smo ih izbacili.nekako mislim da bi nam lyon ili bayern najvise pasali
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #18 na: Oujak 18, 2010, 15:34:10 »

1. CSKA
2. Bordeaux
3. Lyon
4. Arsenal

Evo nesto od ovog da dobijemo i bice dobro. Mada,moze i United,ne zalim se-samo Barcelonu ako je ikako moguce (da da Bog) izbeci do finala zbog gostovanja na Camp Nou,a u finalu je neutralni teren (iako u Spaniji) pa "kome opanci,kome obojci".
   Finale jeste u spaniji ali na bernabeo stadionu mozes zamislit kako tamo vole barsu  Chuska Chuska ja bih volio da vidim to finale INTER-barsa bilo bi fenomenalno za gledat swi ti tehnicari naj trener sa extra postavom jednostavno spektakl.
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #19 na: Oujak 18, 2010, 15:52:11 »

Može sve pa ?ak i Barca zašto ne. Pokazali smo u ove dvije utakmice da se možemo nositi i s najja?ima. Ja osobno ne bih volio CSKA jer me strah da ih ne podcijenimo. Sjetite se Villareala.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Oujak 18, 2010, 17:31:56 »

Nikako Barca, a imam osje?aj da ?emo dobiti Lyon.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Oujak 18, 2010, 18:10:52 »

Arsenal. baš iz onog billyevog razloga. ostale bi podcijenili dok je arsenal ipak klub s nekim statusom, a mislim da smo ja?i. no mišljenja sam kako ?emo izvu?i vrlo neugodni lyon Undecided
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #22 na: Oujak 18, 2010, 18:32:13 »

najbolje bi bilo dobiti cska... budimo realni, i uz jednu nasu laksu predstavu od one u londonu ih dobivamo komotno... dalje, oba francuska predstavnika i arsenal bi takoder bili solidan zdrijeb - lyon sigurno ne bi podcijenili pouceni realovim iskustvom, bordeaux je u jednom vecem padu, imali su svoj vrhunac u 2009. i sad padaju, a arsene wenger nikad nije dobio mourinha u medusobnom dvoboju pa vjerujem da bi tako i dalje ostalo... barcelonu i manchester ne bih nikako pozelio, jednostavno imamo kompliciranu situaciju u prvenstvu i takvi dvoboji bi nam sigurno snage i motiva oduzeli... a bayern, ne znam, oni su cudljivi, ali ove godine imaju srece plus ako robbena posluzi zdravlje mogli bi biti neugodni...
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #23 na: Oujak 18, 2010, 19:11:45 »

Evo da se malo igram prognoze:

Inter - Lyon
Barcelona - Bordeaux
Bayern - CSKA
Manchester - Arsenal
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #24 na: Oujak 18, 2010, 19:41:15 »

idealni ždrijeb

CSKA-Inter
Bordeaux-Lyon ... s ovima u polufinalu !!!

Arsenal-Bayern
Man Utd.-Barcelona
Evidentirano

Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!