|
MiMo 10 FCI
|
 |
« na: Oujak 17, 2010, 22:26:18 » |
|
Znaci u zadnjih 5 tekmi Palermo je imao sljedece rezultate : - AS Rom US Palermo 13.02.2010 4:1 - US Palermo Lazio Rom 21.02.2010 3:1 - Juventus Turin US Palermo 28.02.2010 0:2 - US Palermo AS Livorno 07.03.2010 1:0 - Udinese Calcio US Palermo 14.03.2010 3:2 Dok Inter ima sljedece bas ne zapažene rezultate : - SSC Neapel Inter Mailand 14.02.2010 0:0 - Inter Mailand UC Sampdoria 20.02.2010 0:0 - Udinese Calcio Inter Mailand 28.02.2010 2:3 - Inter Mailand FC Genua 1893 07.03.2010 0:0 - Catania Calcio Inter Mailand 12.03.2010 3:1 Ovako je to bilo na jesen :
http://www.youtube.com/v/Q93QRCtkRhc&rel=1jedna od glavnih tekma do kraja lige ma sta se imamo sekirat kaa cemo na kraju biti  nista drugo nek se ponovi tekma kao protiv Chelsea
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 17, 2010, 22:56:24 od MiMo 10 FCI »
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 17, 2010, 23:12:27 » |
|
Nikakva opcija za ovu tekmu osim pobjede. Sve ostalo može u?initi nervoznim nastavak sezone i održati protuprirodno stanje u kojemu BBilan konkurira za naslov. Naravno, budemo li igrali kao dva derbya, kao s Chelsea, kao u prvoj tekmi s Palermom, kao s Genoom u Genovi, kao prvo poluvrijeme u Udinama ne?e biti pri?e. Zabrinut sam zbog mogu?eg pada koncentracije i adrenalina nakon Londona. Nadajmo se dobru. Ako je Santon opet sposoban igrati, podržao bih povratak rombu i sastav: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Materazzi (zbog malo odmora za Samuela koji je u prošlosti znao biti sklon miši?nim ozljedama), Santon, Cuchu ispred obrane, Deki desno, Zanna lijevo, Sneider ispred njih, Eto, Milito.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 17, 2010, 23:17:56 » |
|
Nikakva opcija za ovu tekmu osim pobjede. Sve ostalo može u?initi nervoznim nastavak sezone i održati protuprirodno stanje u kojemu BBilan konkurira za naslov. Naravno, budemo li igrali kao dva derbya, kao s Chelsea, kao u prvoj tekmi s Palermom, kao s Genoom u Genovi, kao prvo poluvrijeme u Udinama ne?e biti pri?e. Zabrinut sam zbog mogu?eg pada koncentracije i adrenalina nakon Londona. Nadajmo se dobru. Ako je Santon opet sposoban igrati, podržao bih povratak rombu i sastav: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Materazzi (zbog malo odmora za Samuela koji je u prošlosti znao biti sklon miši?nim ozljedama), Santon, Cuchu ispred obrane, Deki desno, Zanna lijevo, Sneider ispred njih, Eto, Milito.
Pozdrav Bac, slažem se, treba igrati kao da je finale LP i pobjeda ne bi trebala izostati, naravno ,da se sada treba ?uvati i ozljeda, jer bi mogli biti tanki u kadru za juriš na tri fronta... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 17, 2010, 23:22:27 » |
|
Pozdrav Bac, slažem se, treba igrati kao da je finale LP i pobjeda ne bi trebala izostati, naravno ,da se sada treba ?uvati i ozljeda, jer bi mogli biti tanki u kadru za juriš na tri fronta...  ovo je vaznije nego chelsea.... sad nema utakmica u ligi prvaka bar dva tjedna a ni u kupu.... znaci sto posto dat na ovom mecu.... nesmijemo prepustit vrh milanu jer bi nas onda moglo svukuda bit!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 18, 2010, 18:37:34 » |
|
Pozdrav Bac, slažem se, treba igrati kao da je finale LP i pobjeda ne bi trebala izostati, naravno ,da se sada treba ?uvati i ozljeda, jer bi mogli biti tanki u kadru za juriš na tri fronta...  ako se mene pita ja bi odmah eliminirao kup, najbolje odmah prodat utakmicu fiorentini
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 18, 2010, 19:48:25 » |
|
ako se mene pita ja bi odmah eliminirao kup, najbolje odmah prodat utakmicu fiorentini
nsita od toga!! ja mislim da nase rezerve mogu pobjedit fiorentinu a onda na kraju sezone u finalu i prvi tim moze igrat jer ce se tada vise manje sve znat..... -------------toldo---------------- --santon--cordoba---matrix--chivu-- ------muntari---mariga---motta----- --quaresma-------------balotelli----- ------------arnautovic--------------- jos pandev, stankovic i zanetti nek konkuriraju i bila  zanetti jer u svakom mecu igra.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 18, 2010, 19:50:33 » |
|
ma kakav balotelli, on mi ne bi zaigrao ni da su svi ozlije?eni. a ako arnautovi? još jednom nastupi bit ?e to jako skupo, negdje oko 10 miliona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 19, 2010, 11:12:47 » |
|
ako se mene pita ja bi odmah eliminirao kup, najbolje odmah prodat utakmicu fiorentini
hvala bogu pa se tebe ne pita
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 19, 2010, 11:59:09 » |
|
Važna stvar za kraj sezone i za utakmicu u Palermu je gol kojeg je zabio Eto u Londonu. Za napada?e je gol nužan, pa sada ?e se možda opet osloboditi i igrati na svojoj razini. U razdoblju krize, pored suda?kih šteta nedostajala nam je i preciznost napada?a (Pandev protiv Napolija, Eto protiv Sampdorie - tim golovima bili bi sada na +5). A vrijeme je da i da Sneijder opet uvali koji slobodnjak.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 19, 2010, 14:57:03 » |
|
Jedna od bitnijih utakmica , sad se prvenstvo polako prelama.Srce na teren! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 19, 2010, 16:18:08 » |
|
hvala bogu pa se tebe ne pita
ma tako je, ajmo jurišat na 3 fronta pa dobit drek na šibici, al još ve?a blamaža bi bila da osvojimo samo kup, to je talijanima onako važno kao što je nama bitna naša kriket ekipa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 19, 2010, 20:45:24 » |
|
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni. Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon. Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso. Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev. Ništa osim tri boda ne dolazi u obzir... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 20, 2010, 07:49:38 » |
|
idemo po bodove u sto i ne sumnja sad ce nasi biti nabrijani moral je tu .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 20, 2010, 10:49:15 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 20, 2010, 10:54:31 od MiMo 10 FCI »
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 20, 2010, 11:08:48 » |
|
ma zašto prodat kup ostale su samo dvi utakmice do kraja kupa tako da nisam za to,šta se ti?e palerma idemo po pobjedu oni igraju napada?ki i mislim da nam to paše i da ?emo uspjet dat gol više od njih jer bit ?e golova obe napada?ke ekipe a o tome je svjedok prva utakmica koja je završila 5-3 za nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 20, 2010, 11:14:42 » |
|
ma zašto prodat kup ostale su samo dvi utakmice do kraja kupa tako da nisam za to,šta se ti?e palerma idemo po pobjedu oni igraju napada?ki i mislim da nam to paše i da ?emo uspjet dat gol više od njih jer bit ?e golova obe napada?ke ekipe a o tome je svjedok prva utakmica koja je završila 5-3 za nas  Na krilima Balotellia dosli do pobjede 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 20, 2010, 11:25:23 » |
|
Predvidjam ovako: NTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Materazzi, Santon; Zanetti, Stankovic, Mariga; Sneijder; Eto'o,  Milito.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 20, 2010, 13:45:03 » |
|
ako sad upropastimo ovu utakmicu i ne uzmemo 3 boda,smatram da se polako mozemo oprastati od scudetta a to je jako lose
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 20, 2010, 19:25:38 » |
|
teska utakmica, nisam uvjeren kao vi bas u pobjedu al ipak mislim da bi trebali pobjedit..... brine me to kad su god na forumu prognozirali ovako pobjedu i samo to mi smo kiksali il se strasnoooo mucili..... red je na pandeva da odluci, los je bio zadnjih pa i mjesec ipo! eto'o je stalno los pa od njega mogu samo ocekivat da me eventualno koju utakmicu iznenadi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 20, 2010, 19:26:23 » |
|
želim scudetto samo zato da gledam balotellia kako pla?e!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 20, 2010, 19:31:14 » |
|
želim scudetto samo zato da gledam balotellia kako pla?e!!!
ma balotelli ce i osvojit scudetto pa prosle godine ga je najbolje proslavio, bar po klipovima na youtubeu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 20, 2010, 19:34:54 » |
|
aha tako što nije sa ekipom gledao utakmicu bilana(kao zbog sva?e sa ibrahimovi?em  ), nego vjerojatno je bio na tribinama druko za bilan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 20, 2010, 19:55:02 » |
|
?udan sastav najavljuju:4-3-1-2
Cesar - Maicon- Cordoba - Samuel- Zanetti- stankovi?- Cambiasso- Mariga- Snaijder- Eto'o- milito
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 20, 2010, 20:06:40 » |
|
možda ve? malo pripreme za cska jer ne?e biti lucia, a i da se odmore pandev, lucio i motta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 20, 2010, 20:47:24 » |
|
po?inje tekma po?nje nervoza prenos ima na sport 2 ma?arski (thor)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|