Svibanj 22, 2012, 04:01:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Palermo - Inter Milan  (Posjeta: 1596 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« na: Oujak 17, 2010, 22:26:18 »

Znaci u zadnjih 5 tekmi Palermo je imao sljedece rezultate :

- AS Rom       US Palermo        13.02.2010     4:1     
- US Palermo    Lazio Rom   21.02.2010        3:1    
- Juventus Turin    US Palermo 28.02.2010        0:2    
- US Palermo    AS Livorno  07.03.2010        1:0    
- Udinese Calcio    US Palermo 14.03.2010        3:2

Dok  Inter ima sljedece bas ne zapažene rezultate :

- SSC Neapel       Inter Mailand     14.02.2010     0:0     
- Inter Mailand    UC Sampdoria     20.02.2010       0:0    
- Udinese Calcio    Inter Mailand      28.02.2010        2:3    
- Inter Mailand    FC Genua 1893   07.03.2010        0:0    
- Catania Calcio    Inter Mailand     12.03.2010        3:1

Ovako je to bilo na jesen :
<a href="http://www.youtube.com/v/Q93QRCtkRhc&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Q93QRCtkRhc&rel=1</a>

jedna od glavnih tekma do kraja lige
ma sta se imamo sekirat kaa cemo na kraju biti  Pobjednik
nista drugo nek se ponovi tekma kao protiv Chelsea
« Zadnja izmjena: Oujak 17, 2010, 22:56:24 od MiMo 10 FCI » Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #1 na: Oujak 17, 2010, 23:12:27 »

Nikakva opcija za ovu tekmu osim pobjede. Sve ostalo može u?initi nervoznim nastavak sezone i održati protuprirodno stanje u kojemu BBilan konkurira za naslov. Naravno, budemo li igrali kao dva derbya, kao s Chelsea, kao u prvoj tekmi s Palermom, kao s Genoom u Genovi, kao prvo poluvrijeme u Udinama ne?e biti pri?e. Zabrinut sam zbog mogu?eg pada koncentracije i adrenalina nakon Londona. Nadajmo se dobru. Ako je Santon opet sposoban igrati, podržao bih povratak rombu i sastav: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Materazzi (zbog malo odmora za Samuela koji je u prošlosti znao biti sklon miši?nim ozljedama), Santon, Cuchu ispred obrane, Deki desno, Zanna lijevo, Sneider ispred njih, Eto, Milito.
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #2 na: Oujak 17, 2010, 23:17:56 »

Nikakva opcija za ovu tekmu osim pobjede. Sve ostalo može u?initi nervoznim nastavak sezone i održati protuprirodno stanje u kojemu BBilan konkurira za naslov. Naravno, budemo li igrali kao dva derbya, kao s Chelsea, kao u prvoj tekmi s Palermom, kao s Genoom u Genovi, kao prvo poluvrijeme u Udinama ne?e biti pri?e. Zabrinut sam zbog mogu?eg pada koncentracije i adrenalina nakon Londona. Nadajmo se dobru. Ako je Santon opet sposoban igrati, podržao bih povratak rombu i sastav: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Materazzi (zbog malo odmora za Samuela koji je u prošlosti znao biti sklon miši?nim ozljedama), Santon, Cuchu ispred obrane, Deki desno, Zanna lijevo, Sneider ispred njih, Eto, Milito.

Pozdrav Bac, slažem se, treba igrati kao da je finale LP i pobjeda ne bi trebala izostati, naravno ,da se sada treba ?uvati i ozljeda, jer bi mogli biti tanki u kadru za juriš na tri fronta... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #3 na: Oujak 17, 2010, 23:22:27 »

Pozdrav Bac, slažem se, treba igrati kao da je finale LP i pobjeda ne bi trebala izostati, naravno ,da se sada treba ?uvati i ozljeda, jer bi mogli biti tanki u kadru za juriš na tri fronta... Inter zastava Inter zastava

ovo je vaznije nego chelsea.... sad nema utakmica u ligi prvaka bar dva tjedna a ni u kupu.... znaci sto posto dat na ovom mecu.... nesmijemo prepustit vrh milanu jer bi nas onda moglo svukuda bit!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Oujak 18, 2010, 18:37:34 »

ako se mene pita ja bi odmah eliminirao kup, najbolje odmah prodat utakmicu fiorentini
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #5 na: Oujak 18, 2010, 19:48:25 »

ako se mene pita ja bi odmah eliminirao kup, najbolje odmah prodat utakmicu fiorentini

nsita od toga!! ja mislim da nase rezerve mogu pobjedit fiorentinu a onda na kraju sezone u finalu i prvi tim moze igrat jer ce se tada vise manje sve znat.....

-------------toldo----------------

--santon--cordoba---matrix--chivu--

------muntari---mariga---motta-----

--quaresma-------------balotelli-----

------------arnautovic---------------

jos pandev, stankovic i zanetti nek konkuriraju i bila Cheesy zanetti jer u svakom mecu igra.....
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Oujak 18, 2010, 19:50:33 »

ma kakav balotelli, on mi ne bi zaigrao ni da su svi ozlije?eni. a ako arnautovi? još jednom nastupi bit ?e to jako skupo, negdje oko 10 miliona
Evidentirano

salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #7 na: Oujak 19, 2010, 11:12:47 »

hvala bogu pa se tebe ne pita
Evidentirano
Bac
Mladi clan
**

« Odgovor #8 na: Oujak 19, 2010, 11:59:09 »

Važna stvar za kraj sezone i za utakmicu u Palermu je gol kojeg je zabio Eto u Londonu. Za napada?e je gol nužan, pa sada ?e se možda opet osloboditi i igrati na svojoj razini. U razdoblju krize, pored suda?kih šteta nedostajala nam je i preciznost napada?a (Pandev protiv Napolija, Eto protiv Sampdorie - tim golovima bili bi sada na +5). A vrijeme je da i da Sneijder opet uvali koji slobodnjak.
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #9 na: Oujak 19, 2010, 14:57:03 »

Jedna od bitnijih utakmica , sad se prvenstvo polako prelama.Srce na teren! Inter zastava
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Oujak 19, 2010, 16:18:08 »

hvala bogu pa se tebe ne pita
ma tako je, ajmo jurišat na 3 fronta pa dobit drek na šibici, al još ve?a blamaža bi bila da osvojimo samo kup, to je talijanima onako važno kao što je nama bitna naša kriket ekipa
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #11 na: Oujak 19, 2010, 20:45:24 »

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

NiÅ¡ta osim tri boda ne dolazi u obzir...  kava gif
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Oujak 20, 2010, 07:49:38 »

idemo po bodove u sto i ne sumnja sad ce nasi biti nabrijani moral je tu .. Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #13 na: Oujak 20, 2010, 10:49:15 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkyApFFkZEdKerDtWY&tmpl=coranto_ita_news

Idemo na 3 boda, a imam neki osje?aj da ?emo ih "razvali" ida cemo ostavit srce na teren  Smiley Smiley
« Zadnja izmjena: Oujak 20, 2010, 10:54:31 od MiMo 10 FCI » Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #14 na: Oujak 20, 2010, 11:08:48 »

ma zašto prodat kup ostale su samo dvi utakmice do kraja kupa tako da nisam za to,šta se ti?e palerma idemo po pobjedu oni igraju napada?ki i mislim da nam to paše i da ?emo uspjet dat gol više od njih jer bit ?e golova obe napada?ke ekipe a o tome je svjedok prva utakmica koja je završila 5-3 za nas Inter zastava
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #15 na: Oujak 20, 2010, 11:14:42 »

ma zašto prodat kup ostale su samo dvi utakmice do kraja kupa tako da nisam za to,šta se ti?e palerma idemo po pobjedu oni igraju napada?ki i mislim da nam to paše i da ?emo uspjet dat gol više od njih jer bit ?e golova obe napada?ke ekipe a o tome je svjedok prva utakmica koja je završila 5-3 za nas Inter zastava

Na krilima Balotellia dosli do pobjede  Smiley Smiley
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #16 na: Oujak 20, 2010, 11:25:23 »

Predvidjam ovako:

NTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Materazzi, Santon; Zanetti, Stankovic, Mariga; Sneijder; Eto'o,  bilježim se sa Å¡t   Milito. 
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Oujak 20, 2010, 13:45:03 »

ako sad upropastimo ovu utakmicu i ne uzmemo 3 boda,smatram da se polako mozemo oprastati od scudetta a to je jako lose
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #18 na: Oujak 20, 2010, 19:25:38 »

teska utakmica, nisam uvjeren kao vi bas u pobjedu al ipak mislim da bi trebali pobjedit..... brine me to kad su god na forumu prognozirali ovako pobjedu i samo to mi smo kiksali il se strasnoooo mucili..... red je na pandeva da odluci, los je bio zadnjih pa i mjesec ipo! eto'o je stalno los pa od njega mogu samo ocekivat da me eventualno koju utakmicu iznenadi
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Oujak 20, 2010, 19:26:23 »

želim scudetto samo zato da gledam balotellia kako pla?e!!!
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #20 na: Oujak 20, 2010, 19:31:14 »

želim scudetto samo zato da gledam balotellia kako pla?e!!!

ma balotelli ce i osvojit scudetto pa prosle godine ga je najbolje proslavio, bar po klipovima na youtubeu Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Oujak 20, 2010, 19:34:54 »

aha tako Å¡to nije sa ekipom gledao utakmicu bilana(kao zbog sva?e sa ibrahimovi?em  Roll Eyes), nego vjerojatno je bio na tribinama druko za bilan
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #22 na: Oujak 20, 2010, 19:55:02 »

?udan sastav najavljuju:4-3-1-2

Cesar - Maicon- Cordoba - Samuel- Zanetti- stankovi?- Cambiasso- Mariga- Snaijder- Eto'o- milito
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Oujak 20, 2010, 20:06:40 »

možda ve? malo pripreme za cska jer ne?e biti lucia, a i da se odmore pandev, lucio i motta
Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #24 na: Oujak 20, 2010, 20:47:24 »

po?inje tekma po?nje nervoza
prenos ima na sport 2 ma?arski (thor)
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!