Svibanj 22, 2012, 03:52:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Chelsea-Inter  (Posjeta: 5124 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #25 na: Oujak 15, 2010, 19:41:45 »

znaci ja jos ne vjerujem da balotellia nije poveo..... majka mu stara ako slucajno primimo prvi gol pa ko ce uc s klupe da promjeni ritam igre ? eventualno quaresma al pitanje je koliko on moze protiv chelsea... balotelli mi je bio najveca i skoro pa i jedina nada.... nadam se da necemo primit gol il da cemoo prvi zabit.....

razocaran al jos vjerujem u nas
evo da dam svoj pogleda na ovu tvoju konstataciju
dakle ja bi postavio slijede?u mom?ad na teren: cesar,maicon,lucio,samuel,santon,zanetti,cambiasso,stankovi?,sneijder, milito,eto'o  dakle sa rombom u sredini. ako slu?ajno krene po zlu ili neÅ¡to sli?no ubacio bi pandeva i preÅ¡ao u 4-3-3 s time da bi izvadio onoga tko je najloÅ¡iji u vezi ili santona pa zanetti na beka a veza ostaje koja je. dakle meni balo uop?e ne fali
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #26 na: Oujak 15, 2010, 19:45:11 »

baš mi je drago radi balotellija.. osobno mi je najmrži igra? u ekipi poslije Muntarija i Motte...
za sutrašnji sastav o?ekujem cesar, maicon, lucio, samuel, zanetti, stankovi?, cambiasso, mariga, sneijder, eto'o, milito
Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #27 na: Oujak 15, 2010, 19:48:22 »

baš mi je drago radi balotellija.. osobno mi je najmrži igra? u ekipi poslije Muntarija i Motte...
za sutrašnji sastav o?ekujem cesar, maicon, lucio, samuel, zanetti, stankovi?, cambiasso, mariga, sneijder, eto'o, milito

potpisujem
samo nez  mariga Huh?
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
goca_flash
Super clan

« Odgovor #28 na: Oujak 15, 2010, 19:49:08 »

evo da dam svoj pogleda na ovu tvoju konstataciju
dakle ja bi postavio slijede?u mom?ad na teren: cesar,maicon,lucio,samuel,santon,zanetti,cambiasso,stankovi?,sneijder, milito,eto'o  dakle sa rombom u sredini. ako slu?ajno krene po zlu ili neÅ¡to sli?no ubacio bi pandeva i preÅ¡ao u 4-3-3 s time da bi izvadio onoga tko je najloÅ¡iji u vezi ili santona pa zanetti na beka a veza ostaje koja je. dakle meni balo uop?e ne fali

al eto'o ako ga zaustave on nece znaci ni postojat uopce a to je vrlo vjerovatno bez obzira koja formacija bila, pandev vec 5-6 utakmica nije za prepoznat, nemoze se spojit!! a i nije igrac da s klupe mjenja ritam!! pandev je igrac za prvih 11 pa ako ga ide moze bit opasan strasno.... eventualno quaresma s klupe moze nesto napravit il ostavit sneijdera na klupi pa bi mozda on mogao s klupe i vise dat nego ako pocne!!!

sastav sutra....

-------------cesar---------------

--maicon--lucio---samuel---santon--

------zanetti----cambiasso--stankovic--

--------------sneijder------------------

---------eto'o--------milito-------------

mozda cak i pandev pocne umjesto stankovica al to bi bilo iznenadjenje pravo
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #29 na: Oujak 15, 2010, 19:51:31 »

sumnjam da ?e krenut sa pandevom, tj 4-3-3 mourinho je hrabar, ali nitko nije toliko hrabar. ako se oni kojim slu?ajem odlu?e posebno zatvorit eto'oa tim bolje za nas, otvorit ?e se prostora za il principea a svi znamo koliko mu je potrebno. ali pazite šta vam kažem ETO'O SUTRA ZABIJA!
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #30 na: Oujak 15, 2010, 19:51:50 »

al eto'o ako ga zaustave on nece znaci ni postojat uopce a to je vrlo vjerovatno bez obzira koja formacija bila, pandev vec 5-6 utakmica nije za prepoznat, nemoze se spojit!! a i nije igrac da s klupe mjenja ritam!! pandev je igrac za prvih 11 pa ako ga ide moze bit opasan strasno.... eventualno quaresma s klupe moze nesto napravit il ostavit sneijdera na klupi pa bi mozda on mogao s klupe i vise dat nego ako pocne!!!

sastav sutra....

-------------cesar---------------

--maicon--lucio---samuel---santon--

------zanetti----cambiasso--stankovic--

--------------sneijder------------------

---------eto'o--------milito-------------

mozda cak i pandev pocne umjesto stankovica al to bi bilo iznenadjenje pravo

Taj potez bio bio ravan samoubojstvo,ionako smo tehni?ko limitirani,a bez Wesa nalik kvartovskoj mom?adi u tom segmntu....
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #31 na: Oujak 15, 2010, 19:52:32 »

samo da ga je zabit u prvom poluvremenu  Inter zastava
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
silenT
Stalni clan

« Odgovor #32 na: Oujak 15, 2010, 19:53:34 »

ETO'O SUTRA ZABIJA!

Inter zastava Inter zastava Inter zastava  i ja mislim.... pobje? ?e onom mrtvacu Alexu bar jednom..
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #33 na: Oujak 15, 2010, 19:54:50 »

ooooooooo isuse ja tek sad vidio da je on i Mutarija poveo.... pa unfriking unbilivibl  Pusti vodu
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #34 na: Oujak 15, 2010, 19:56:25 »

zasto i ja mislim da ce eto'o zabit  Undecided

il je to samo moja nada, nekako mi je nerealno da on zabije nekom gol
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #35 na: Oujak 15, 2010, 19:58:12 »

ne znam za alexa, mislim da ?e ostat na klupi pokraj carvalha. a ovo za muntaria nemam komentara isto  vritnjak u Å¡to prije i njega iz intera ko i balotellia, e da o?e mino njega za Å¡ti?enika uzet  Wall smack
nego jel zna tko o cechu šta?
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #36 na: Oujak 15, 2010, 19:58:33 »

sumnjam da ?e krenut sa pandevom, tj 4-3-3 mourinho je hrabar, ali nitko nije toliko hrabar. ako se oni kojim slu?ajem odlu?e posebno zatvorit eto'oa tim bolje za nas, otvorit ?e se prostora za il principea a svi znamo koliko mu je potrebno. ali pazite šta vam kažem ETO'O SUTRA ZABIJA!
kome  Cheesy... e baÅ¡ bi valjalo da ga zabije sigurno bi onda proradio
AJMO INTEEEEEEERRRRRRRRRR
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #37 na: Oujak 15, 2010, 20:02:03 »

ne znam, vjerujem da ho?e jer mi djeluje nekako nervozno uvijek, kao da ?e eksplodirat i onda kad do?e u šansu raspuca loptu svom snagom, kao da sav gnjev iskali na jadnoj lopti. tu mislim i na onu priliku u prvoj utakmici, opalio je(istina ne po lopti) svom snagom i to lijevom nogom koja "nije njegova". tako da mislim da ?e eksplodirat i po?et trpat, pitanje je kada...
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #38 na: Oujak 15, 2010, 20:02:39 »

nego jel zna tko o cechu šta?

evo ja sam gledao sad Press Moua na Chelseavoj stranici i komentari Chelseijevih navija?a su da se boje svog golmana koji brani sutra, a to je Ross Turnbull...

Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #39 na: Oujak 15, 2010, 20:04:59 »

evo ja sam gledao sad Press Moua na Chelseavoj stranici i komentari Chelseijevih navija?a su da se boje svog golmana koji brani sutra, a to je Ross Turnbull...

da, i hilario im se ozljedia
Evidentirano
silenT
Stalni clan

« Odgovor #40 na: Oujak 15, 2010, 20:07:55 »

Ross Turnbull.... koja karijera haha.. ?ovjek na posudbi cijel život

2002–  Middlesbrough                  
2003    ? Darlington (loan)            
2004    ? Barnsley (loan)          
2004    ? Bradford City (loan)            
2004–2005    ? Barnsley (loan)    
2005–2006    ? Crewe (loan)            
2007    ? Cardiff City (loan)          
2009–  Chelsea                          
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #41 na: Oujak 15, 2010, 20:08:43 »

evo i ja našao na chelseaovom forumu(nažalost nisu stavili link pa moram cijeli text kopirat)
ANCELOTTI: TURNBULL WILL PLAY

Carlo Ancelotti has no new injury worries ahead of our Champions League clash with Inter Milan tomorrow.

The goalkeepers are expected to stay the same as Saturday, following Henrique Hilario's recent groin strain which meant Ross Turnbull took up the role between the posts.

Hilario was already standing in for Petr Cech, who sustained a calf injury during the first leg against Inter at the San Siro, but our Italian manager was pleased with Turnbull's performance against West Ham.

'Turnbull played well on Saturday, he is confident and we have a lot of faith in him,' said Ancelotti.

'There is no question whatsoever of taking a risk on Cech or Hilario. Cech didn't train so it is impossible he will play tomorrow. We'll play Turnbull. On the bench will stay [Rhys] Taylor, like on Saturday.

Since arriving in the summer, Turnbull hasn't had too many opportunities to prove his capabilities but Ancelotti understands tomorrow's game will offer some fantastic match experience for the young shot-stopper.

'Cech has more experience than Ross Turnbull but Ross is young and has enthusiasm to want to play. For him it will be a great, great experience.'

Our Champions League-winning manager has been missing two players from his usual back four, but he revealed one is back training and is available for tomorrow's game.

Ricardo Carvalho, whose tight hamstring kept him sidelined for the West Ham game, is ready if selected.

It may still be a while before Ashley Cole returns to the starting line up, but Ancelotti assured fans the left-back's recovery is coming along well.

'From the players missing on Saturday we will have Carvalho, the other players we don't have a problem with.

'Ashley is in time for his recovery, there's no new news. He is okay and we hope he will come back to play before the end of the season.'

dakle igraju turnbull i carvalho Inter zastava
Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #42 na: Oujak 15, 2010, 20:09:57 »

da, i hilario im se ozljedia

Dobar, jos da se ozljedi Ross Turnbull i bit ce sve uredu  Smiley Smiley
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
interista herceg
Super clan

« Odgovor #43 na: Oujak 15, 2010, 20:19:14 »

samo rokat po golu  Cheesy
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #44 na: Oujak 15, 2010, 20:21:03 »

Dobar, jos da se ozljedi Ross Turnbull i bit ce sve uredu  Smiley Smiley

I onda Drogba na gol  Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #45 na: Oujak 15, 2010, 20:26:20 »

I onda Drogba na gol  Cheesy Cheesy Cheesy

ma tery ce na gol  Smiley Smiley
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #46 na: Oujak 15, 2010, 20:30:09 »

ma tery ce na gol  Smiley Smiley
pa poslije njega mo?ni  Bridge mader faker
kolko smo izmjena izvrÅ¡ili maximalno je 3  Cheesy
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #47 na: Oujak 15, 2010, 23:35:39 »

znaci njima brani treci golman,mogu onda i zamislit kolika je on rupa naspram hilaria...
ne znam sta je s gocom kad toliko nade polaze u nekog nezrelog balvca koji u sebi nema niti trunke profesionalnosti,treba biti zahvalan sto igra za tako velik klub,sto mu se pomaze i gura ga se da iskoristi svoj talent i bude jos bolji,ali doticni ocito ne moze izvadit glavu iz guzice i opametit se.
iskreno drago mi je da nije u sastavu,smatram da u ovako bitnoj utakmici nam ne treba neki kreten koji ce se bacati po podu i glumit kameleona stapajuci se s travnjakom...jos draze bi mi bilo kad ga uopce vise nebi bilo u nasoj momcadi,ali to cemo jos vidjeti...
nekako sam uvjeren da smo dobiti sutra i da prolazimo,ipak njima brani treci golman a mi imamo odlicnog mourinha na klupi koji je poznavanje chelsea iskoristio protiv njih u prvoj utakmici
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #48 na: Oujak 15, 2010, 23:54:30 »

znaci njima brani treci golman,mogu onda i zamislit kolika je on rupa naspram Hilaria.
ne znam sta je s gocom kad toliko nade polaze u nekog nezrelog balvca koji u sebi nema niti trunke profesionalnosti,treba biti zahvalan sto igra za tako velik kljavascript:void(0);ub,sto mu se pomaze i gura ga se da iskoristi svoj talent i bude jos bolji,ali doticni ocito ne moze izvadit glavu iz guzice i opametit se.
iskreno drago mi je da nije u sastavu,smatram da u ovako bitnoj utakmici nam ne treba neki kreten koji ce se bacati po podu i glumit kameleona stapajuci se s travnjakom...jos draze bi mi bilo kad ga uopce vise nebi bilo u nasoj momcadi,ali to cemo jos vidjeti...
nekako sam uvjeren da smo dobiti sutra i da prolazimo,ipak njima brani treci golman a mi imamo odlicnog mourinha na klupi koji je poznavanje chelsea iskoristio protiv njih u prvoj utakmici

Nemoj njunja Hilaria dirat, ne znam da ovaj Turnbull može baÅ¡ bit ve?a rupa  od njega  ...Å¡teta ipak Å¡to ON  ne brani,ipak je on provjerena P A N J I N A  ROFL ROFL ROFL,...ta institucija tre?i golman ,taj se zna povampirit   ,evo sad ?u citirat Mourinha s danaÅ¡nje presice Å¡ta kaže o tome ,kad mu je protiv Barce u Londonu branio tre?i golman i upravo nesretni Hilario,poÅ¡to su mu Cech i Cudicini bili ozlijedjeni:
"This story of playing with the third keeper is a non-story because one thing I have is a good memory and when I was Chelsea manager we played against Barcelona with the third keeper," said Mourinho, who fielded questions from the English, Italian and Portuguese press in a news conference that lasted forty-five minutes. "Cech and Cudicini were injured, Hilario made his debut and we beat Barcelona at Stamford Bridge and we drew at Camp Nou. This is not a virgin story, it happens all over the world. It's no problem."
Na to mogu re?,nadam se da se ne?e ponovit  Think

P.S. Evo linka današnje presice the Special One-a : http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33461&L=en&IDINI=33467
« Zadnja izmjena: Oujak 16, 2010, 00:09:42 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #49 na: Oujak 16, 2010, 00:34:18 »

e ovako kao sto ja rekox na pocetku ove storije sa englezima i mastanju u dizanju tog pehara sa velkim usima tada sam zamolio swe igrace da ostave srce na terenu tj  100% njixovix mogucnosti ,e sada ih molim da daju swe to da zaborave swe i seria a i swe samo da se kocentrisu na jedno na prolaz dalje i ako skoro pola planete ne vjeruje u interov prolaz dalje sto zbog mrznje prema interu sto zbog toga sto misle da je celzi jaci postiji neko ko u to vjeruje i to iskreno jer zna ako se probudi njegova ekipa i pocne igrat kao sto zna i umije nema toga tima koji oni nemogu izbacit zato decki znajte da neko uvjek misli na vas i vjeruje u vas i molim vas da njima (navijacima) doneste nemogu rec malo radosti jer to ce bit enormno puno radosti molim vas igrajte kao lavovi borite se i prodjite ...SRECNO !!!!!!!!!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Flag Flag Flag Flag Flag Inter Inter Pehar Pehar Valovi Valovi Valovi baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
 Str: 1 [2] 3 4 ... 14   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!