|
EL CUCHU 19
|
 |
« na: Oujak 14, 2010, 23:18:23 » |
|
Ostalo je 48 sati do možda utakmice godine ,a mi tek danas otvaramo temu  ,eto kako je to bilo prije 10-ak dana u sažetku našeg grande Il Bilijarea:
http://www.youtube.com/v/ZFbcTzwcB8w&rel=1Chelsea ju?er dobio West Ham doma sa 4:1 uz 2 gola "starca" Didiera Drogbe koji je dosad postigao u 24-e tekme Premier lige laganih 21 gol,u Ligi prvaka u 4 tekme 3 gola Za Chelsea branio neki lik Ross Turnbull  ,(došao ove sezone iz Middlesbrough FC),...o?ito su i oni vidjeli da od panja Hilaria nema kruha,baš šteta na njemu smo mogli razradit taktiku  ,..al dobro.Još im uvijek nema Essiena,Deca,Bosingwe,A.Colea(njega zbog  razloga)...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 14, 2010, 23:40:31 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 14, 2010, 23:25:42 » |
|
ma vise mi nije ni stalo..... nemorate mi vjerovat al trenutno samo mislim na palermo..... valjda u utorak ce tek doc onaj pravi naboj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 14, 2010, 23:31:31 » |
|
sudija nam je Stark (Njema?ka) , sudio nam je ove utakmice ...
25.11.2003 Inter-Arsenal 1-5 Champions League 2003-04 22.02.2006 Ajax-Inter 2-2 Champions League 2005-06 06.03.2007 Valencia-Inter 0-0 Champions League 2006-07 11.03.2009 Manchester United-Inter 2-0 Champions League 2008-09 16.09.2009 Inter-Barcellona 0-0 Champions League 2009-10
Totale partite dirette dall'arbitro STARK (GER): 5 Vittorie: 0 - Pareggi: 3 - Sconfitte: 2 Gol Fatti: 3 - Gol Subiti: 9
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 14, 2010, 23:48:41 » |
|
ma vise mi nije ni stalo..... nemorate mi vjerovat al trenutno samo mislim na palermo..... valjda u utorak ce tek doc onaj pravi naboj
Kao što bi rekla naša legenda Ado : "Nado?' ?e" ...ili citirat ?u jednu njegovu izjavu od prekju?er: "Al inter je klub koji hoce da se pati nece jednostavno hoce komplikovano ......FORZA INTER" 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goran_pandev
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 15, 2010, 00:56:47 » |
|
Ako idemo dajle u ligu prvaka,dobijamo i palermo.Psihicki smo pali mnogo,chelzi moze nam to vratiti.Mislim da moramo vise se posvetiti na skudeto jer liga prvaka trenutno nije realna nada.Plasi me da na kraj ne ostanemo mi sa zero titule.Ai licno meni skudeto je vaznije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 15, 2010, 01:49:55 » |
|
ama vazniji je skudeto bio,al 4 puta zaredom osvajamo a ligu prvaka uvjek ispadamo u osmini....treba vise proc tu osminu i dokazat da mozemo nesto i u evropi..... ne mozemo stalno seriu a osvajat a lp ko j... pa zbog cega su doveli mourinha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 15, 2010, 02:05:45 » |
|
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33457&L=en&CAT=2 ...evo slika sa ju?erašnjeg treninga ,slike kao sa groblja  atmosfera u qurtzu,svi turobni,ozbiljni,...al bilo je i jeb.no vrijeme  da se UOZBILJE  ,na treningu bili svi osim Sneijdera(zbog prehlade) ,zna?i i Santon i Mario, i lik iz Gane 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 15, 2010, 02:11:18 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 15, 2010, 07:56:55 » |
|
Kao što bi rekla naša legenda Ado : "Nado?' ?e" ...ili citirat ?u jednu njegovu izjavu od prekju?er: "Al inter je klub koji hoce da se pati nece jednostavno hoce komplikovano ......FORZA INTER"  pozdrav legedno kad se sjetis me  nema radim ko crnac plata kao u bjelca tako da nisam online na forumu al nema veze sory za mali  al sto se tice intera naseg ja mislim da prolazimo Chelsea naravno samo ako inter ode dati gol a ne da se brani 90 minuta sta reci nego sretno nasim deckima pozz FORZA INTER .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 15, 2010, 07:59:17 » |
|
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33457&L=en&CAT=2 ...evo slika sa ju?erašnjeg treninga , slike kao sa groblja atmosfera u qurtzu,svi turobni,ozbiljni,...al bilo je i jeb.no vrijeme  da se UOZBILJE  ,na treningu bili svi osim Sneijdera(zbog prehlade) ,zna?i i Santon i Mario, i lik iz Gane  Bice da je to zbog toga sto im je Jose verovatno opleo sve po spisku. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 15, 2010, 09:21:50 » |
|
ako budemo igrali kao sto smoigrali u prvoj utakmici,prolaz nam je zajamcen pa tako i golijada ali u njihovoj mrezi... trebamo se uozbiljiti,a i imamo prednost jer je njima cech ozljeden i vjerovatno ce im branit onaj nesposobni panj hilario,tako da je lako moguce da cemo vidjeti cesara kako zabija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 15, 2010, 10:48:54 » |
|
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33457&L=en&CAT=2 ...evo slika sa ju?erašnjeg treninga ,slike kao sa groblja  atmosfera u qurtzu,svi turobni,ozbiljni,...al bilo je i jeb.no vrijeme  da se UOZBILJE  ,na treningu bili svi osim Sneijdera(zbog prehlade) ,zna?i i Santon i Mario, i lik iz Gane  kako vidim cak ni matrixa nema da se zeza
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 15, 2010, 14:00:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 15, 2010, 18:04:10 » |
|
Ništa osim prolaska me ne zanima... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 15, 2010, 18:21:59 » |
|
ja kako sam ?uo Cech se oporavio i bit ?e na golu sutra, a baš sam se nadao u Hilaria !!! Ali eto nije to toliko bitno koliko se nadam u našu bolju igru... ako odigramo kako znamo ja se nebojim nikoga
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 15, 2010, 18:47:25 » |
|
ja kako sam ?uo Cech se oporavio i bit ?e na golu sutra, a baš sam se nadao u Hilaria !!! Ali eto nije to toliko bitno koliko se nadam u našu bolju igru... ako odigramo kako znamo ja se nebojim nikoga
ovu vijest sam i ja ?uo ali od jednog drukera chelsea, no nigdje na internetu nisam našao potvrdu, ?ak sam bacio oko na stranicu chelsea(koja je btw impresivna) ina?e ne znam što se utakmica više bliži to sam nesigurniji u rezultat. nadam se samo hrabroj muškoj igri, a jel zna ko dali je balo otputovao u london? ako nije ?ini se ljubav napokon pukla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 15, 2010, 18:55:08 » |
|
ovu vijest sam i ja ?uo ali od jednog drukera chelsea, no nigdje na internetu nisam našao potvrdu, ?ak sam bacio oko na stranicu chelsea(koja je btw impresivna) ina?e ne znam što se utakmica više bliži to sam nesigurniji u rezultat. nadam se samo hrabroj muškoj igri, a jel zna ko dali je balo otputovao u london? ako nije ?ini se ljubav napokon pukla  E baš otišo na njihovu stranicu i u 6 pm(to je valjda 19:00h) po njihovom vremenu press konf. mourinha prijenos na njihovoj stranici uživo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 15, 2010, 18:56:04 » |
|
da oni su ve? održali, bili su im malouda i ovaj merdancelotti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 15, 2010, 19:11:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 15, 2010, 19:24:32 » |
|
znaci ja jos ne vjerujem da balotellia nije poveo..... majka mu stara ako slucajno primimo prvi gol pa ko ce uc s klupe da promjeni ritam igre ? eventualno quaresma al pitanje je koliko on moze protiv chelsea... balotelli mi je bio najveca i skoro pa i jedina nada.... nadam se da necemo primit gol il da cemoo prvi zabit.....
razocaran al jos vjerujem u nas
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 15, 2010, 19:27:12 » |
|
znaci ja jos ne vjerujem da balotellia nije poveo..... majka mu stara ako slucajno primimo prvi gol pa ko ce uc s klupe da promjeni ritam igre ? eventualno quaresma al pitanje je koliko on moze protiv chelsea... balotelli mi je bio najveca i skoro pa i jedina nada.... nadam se da necemo primit gol il da cemoo prvi zabit.....
razocaran al jos vjerujem u nas
Ako ti je doti?ni jedina nada, onda kakve šanse daješ ostatku squadre? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 15, 2010, 19:27:57 » |
|
Ako ti je doti?ni jedina nada, onda kakve šanse daješ ostatku squadre?  samo cu rec da vjerujem..... al da sam s balotelliem bio uvjeren u prolaz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 15, 2010, 19:32:40 » |
|
Osobno,u njega ne vjerujem nimalo u svezi proboja protiv Chelsea... Više nade polažem u "dobar dan" Snejdeira,Cesara,Samuela nego u Balu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 15, 2010, 19:37:15 » |
|
u jebote  ako je nama jedina nada neki bahati momcic koji misli da je svu pamet svijeta popio, onda smo najeb*ali. svaka cast balotelliu, ali nije on jedina nada ovom interu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 15, 2010, 19:37:38 » |
|
Evo i veli?anstvenih za sutrašnju tekmu :  1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni; 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 39 Davide Santon; 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso; 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante