Svibanj 22, 2012, 03:49:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter-Genoa  (Posjeta: 2200 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
levis
Super clan

« Odgovor #75 na: Oujak 07, 2010, 23:02:56 »

daj ne serite sad da je quaresma kriv ? pa svi brane eto'oa jer se trudi pa ovaj se trudi i bar zna sam sebi stvorit priliku, ovo zadnje je pretjerao al isto tako nije ni mogao sutirat!!! pored svih nasi salabajzera vi nasli po quaresmi koji s obzirom na sansu koju dobiva nebi trebao ni prstom maknut a on se najvise bori, mislim koliko dobiva prelosi eto'o naspram njega sanse ja bi se na quaresminom mjestu osjecao lose!!! i uopce nije los bio....
i ovo zadnje na balotelliu u kaznenom prostoru nije bezazleno, jer povlacenja je bilo mozda ne za penal al nije ni simuliranje cisto! a onaj sut eto'oa kad je zasmetao luciu je na tragicniji, nemoze ga dat s dva metra a pokusava iz okreta!!! svi su bili katastrofa i glupo je izdvajat quaresmu koji je opet unio zivost kad je usao
Ali ako ti ko debil padas tri -cetiri puta prije toga bez veze, normalno da ti nece onda ni sudit ako bude neka smunjiva situacija.
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #76 na: Oujak 07, 2010, 23:03:48 »

daj ne serite sad da je quaresma kriv ? pa svi brane eto'oa jer se trudi pa ovaj se trudi i bar zna sam sebi stvorit priliku, ovo zadnje je pretjerao al isto tako nije ni mogao sutirat!!! pored svih nasi salabajzera vi nasli po quaresmi koji s obzirom na sansu koju dobiva nebi trebao ni prstom maknut a on se najvise bori, mislim koliko dobiva prelosi eto'o naspram njega sanse ja bi se na quaresminom mjestu osjecao lose!!! i uopce nije los bio....
i ovo zadnje na balotelliu u kaznenom prostoru nije bezazleno, jer povlacenja je bilo mozda ne za penal al nije ni simuliranje cisto! a onaj sut eto'oa kad je zasmetao luciu je na tragicniji, nemoze ga dat s dva metra a pokusava iz okreta!!! svi su bili katastrofa i glupo je izdvajat quaresmu koji je opet unio zivost kad je usao
goca daj molim te nemoj spominjat quaresmu...taj je svoje dokazao i na ljeto amen ako ga dao bog netko bude htio.To što je on sad ušao nema nikakve veze...cijela mom?ad je odigrala za smijeh baš,živi smijeh
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #77 na: Oujak 07, 2010, 23:04:03 »

momci moram da idem jer stvarno mi je nerviranje zabranjeno ostavljam vas u rasprave bolje da se ne ukljucujem samo da ovo ne gledam protiv celsija n.j.b.t cu im se majke !!!!!!!!!
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #78 na: Oujak 07, 2010, 23:04:44 »

Cigan jedino može unjeti živost na neki auto- otpad !!  SmijeÅ¡no je Å¡to ga braniÅ¡, ?ovjek je kreten od glave do pete, retardirani Cigan niti jednu loptu ne može dodati iz prve ili da prethodno malo ne prokenja nekakvu foru koja je samo njemu logi?na, idiot kojeg treba potjerati u tri p...e materine

Jeste on los igrac , bez dvojbe , ali zasto ste se svi okomili na njega ?!
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #79 na: Oujak 07, 2010, 23:06:36 »

zasto dobro pitanje ovako je bilo jos kad je dosao u inter pa pojma imao nije a ja ga branio e sad je i mene prekurcio da izvines  Wall smack Wall smack
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
Antonio
Super clan

« Odgovor #80 na: Oujak 07, 2010, 23:07:45 »

Zato što njega i Muntarija ne mogu više da gledam u Interu, gade mi se. Pogledaj samo Muntarija kako je kod izmjene odgurnuo jednog našeg igraša i kako je otišao u svla?ionicu.
A što se cigana ti?e, taj ?ovjek nije normalan i ja mu ne bi više davao niti minute do kraja sezone, neka daju priliku nekom mladom de?ecu koji igra za par tisu?a Eura mjese?no, sigurno ?e više gristi i sigurno ?e slušati što mu trener kaže, a ne kao ovaj debil, iz driblina u dribling i tako u nedogled
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #81 na: Oujak 07, 2010, 23:10:22 »

Roma 20, Bologna 17, Palermo, Milan 15, svi oni su u drugom dijelu prvenstva osvojili više bodova od nas, mi smo osvojili 14 bodova, ovim tempom ?emo završiti 2 ili 3 na kraju
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #82 na: Oujak 07, 2010, 23:11:20 »

Zato što njega i Muntarija ne mogu više da gledam u Interu, gade mi se. Pogledaj samo Muntarija kako je kod izmjene odgurnuo jednog našeg igraša i kako je otišao u svla?ionicu.
A što se cigana ti?e, taj ?ovjek nije normalan i ja mu ne bi više davao niti minute do kraja sezone, neka daju priliku nekom mladom de?ecu koji igra za par tisu?a Eura mjese?no, sigurno ?e više gristi i sigurno ?e slušati što mu trener kaže, a ne kao ovaj debil, iz driblina u dribling i tako u nedogled

bome quaresma grize i ne vjerujem da nije slusao sto mu trener kaze a i ne zaradjuje toliko puno!!! a sto recimo eto'oa zelis gledat koji em sto pojma nema em i uzima strasne pare..... maicon vec mjesecima igra preko neke stvari, itd.!!! mozda samo ipak nije islo veceras al quaresma nije ni najmanje kriv, ja sam vidio napredak veceras u igri intera kad je on usao!!! i balotelli jest padavicar i bezze se baca al je i najkonkretniji igrac intera.....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #83 na: Oujak 07, 2010, 23:14:05 »

da ga je Quaresma dao bio bi  najbolji na svijetu i sad nesto pogrijesio odmah na njega Huh? fajt do
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #84 na: Oujak 07, 2010, 23:16:47 »

Rekao sam SVE ih treba kaznit,nemojmo pojedince izdvajati,nakon Udina Mou im gospodi dao 2 dana slobodno, da mogu  Grill Pijani boobs dvije merde odigraju najidealnije Å¡to može bit za nas i Å¡ta naÅ¡im zvijezdama  preostaje  Huh?  ...da odigraju 90 minuta u tjedan dana kak se spada  ,to je sve Å¡to rade,za to dobivaju puste milione eurona, i to konji ne mogu odigrati,ovo Å¡to su danas odigrali je za   homocide smail
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #85 na: Oujak 07, 2010, 23:19:56 »

Rekao sam SVE ih treba kaznit,nemojmo pojedince izdvajati,nakon Udina Mou im gospodi dao 2 dana slobodno, da mogu  Grill Pijani boobs dvije merde odigraju najidealnije Å¡to može bit za nas i Å¡ta naÅ¡im zvijezdama  preostaje  Huh?  ...da odigraju 90 minuta u tjedan dana kak se spada  ,to je sve Å¡to rade,za to dobivaju puste milione eurona, i to konji ne mogu odigrati,ovo Å¡to su danas odigrali je za   homocide smail

Konacno neko normalan....Nema potrebe izdvajati pojedince , citav tim je bio koma Embarrassed Samo molim Boga da ovakvo nesto ne bude i protiv Chelsea -.-
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #86 na: Oujak 07, 2010, 23:22:58 »

Ma svi su danas skoro igrali loše. O?ito im nije bio dan. Jedino su se kolko - tolko Sneijder i Zanetti trudili, možda i Milito, ostali ništa. Mislim ako ovako nastave, bit ?e svega. Ricardo Quaresma je previše driblao, nakraju je i sebe spetljo. Treba se nešto, podhitno promjeniti u igri, jer ovo je igra za drek, a ne za Scudetto.
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #87 na: Oujak 07, 2010, 23:23:30 »

da ga je Quaresma dao bio bi  najbolji na svijetu i sad nesto pogrijesio odmah na njega Huh? fajt do

quaresma nije pogrijesio, zadnje su sekudne bile pokusao na dribling prosao dvojicu al dva igraca genoe opet fantasticno izasla,mogao je sutirat al taj sut nebi bio konkretan, jedino sto je mogao bolje uradit je vratit loptu opet nazad a tad bi vec bio kraj!!! preglupo je napadanje quaresme koji je cak i najmanje kriv, kad bi izdvojio nekog ko je odigrao nesto bolje od drugih onda bi izdvojio stankovica i quaresmu
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #88 na: Oujak 07, 2010, 23:33:29 »

ratings

total votes: 861
Julio Cesar   6.3882   

Maicon   6.0608   

Lucio           6.7266   

Samuel   6.1633   

Zanetti   6.7164   

Stankovic   6.0407   

Muntari   3.7775   

Balotelli   4.0816   

Sneijder   5.3514   

Pandev   4.2229   

Milito          5.3399   

Cordoba   5.1001   

Quaresma   7.5720   

Eto'o    4.7775   

Sad ?e Goca do? na svoje  Grin Grin Grin ,glasanje sa inter.it ,...al uzorak jako mali 861 glas
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2010, 23:35:02 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #89 na: Oujak 07, 2010, 23:43:10 »

ma i nezanima me bas glasanje na toj stranici al opet mi vise znaci to nego ocjene novinara.....
pandev je vec u velikom padu forme nakon sto nas je sve ocarao igrama na pocetku sad vec 3-4 meca ama bas nista od njega, ustvari imao je asist prosli put al premalo je sudjelovao u ostatku utakmice, eto'o od kad je dosao je katastrofalan! maicon je veceras bio cak i konkretan s obzirom kakvih je utakmica znao odigrat ove sezone al i dalje sam misljenja da se previse ufurao i nedaje najbolje od sebe, recimo balotelli je takodjer previse ufuran al bas previse al opet kad igra daje najbolje od sebe u svakom mecu, i nije u formi trenutno al i dalje je najkonkretniji igrac intera i vidi se da najvise zna!!! quaresma opcenito premalo igra, al ja i dalje kazem kad vidim koliko eto'o dobiva sansu bude mi pravo krivo sto quaresma ne dobija sansu, eto'o je vec sad odigrao duplo vise utakmice od quaresme u interu a pokazao je nista kao ni quaresma! a quaresma nikad nije dobio 3 utakmice za redom..... moje misljenje jos stoji da muntari je odlican igrac za klupe i da ga treba ostavit u interu prije motte, iako muntari veceras opet poprilicno los.....
zanetti nezna igrat lijevog beka i nemoze ga se krivit zbog losijeg meca, kad je presao u vezu vidio se napredak,
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #90 na: Oujak 07, 2010, 23:50:10 »

Pa i oni su ljudi. Nisu strojevi. Ponekad igraju dobro, i ako konstantno igraju savršeno, normalno da ?e malo past. Al vidjelo se, da kad je bitna utakmica, da znaju odigrat kako treba. Glavno da imamo još prednost, i da Scudetto nije izgubljen.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #91 na: Oujak 07, 2010, 23:53:32 »

<a href="http://www.youtube.com/v/KmGRAD1MEJA&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/KmGRAD1MEJA&rel=1</a>
Evidentirano

salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #92 na: Oujak 08, 2010, 00:03:49 »

sta napadate qaresmu.....covjek je igrao 15 minuta i napravio  nego pandev i militto koji su igrali od pocetka,a i balotelli stalno na zemlji vec od pocetka sezone,i kada bude nekada prekrsaj sudija mu ne svira zbog toga sto misli da i tada folira......
ne znam sta se muntari naljuti kad ga izvede baresi(mourinho) iz igre
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Oujak 08, 2010, 00:06:47 »

bome quaresma grize i ne vjerujem da nije slusao sto mu trener kaze a i ne zaradjuje toliko puno!!! a sto recimo eto'oa zelis gledat koji em sto pojma nema em i uzima strasne pare..... maicon vec mjesecima igra preko neke stvari, itd.!!! mozda samo ipak nije islo veceras al quaresma nije ni najmanje kriv, ja sam vidio napredak veceras u igri intera kad je on usao!!! i balotelli jest padavicar i bezze se baca al je i najkonkretniji igrac intera.....
taj etoo je barem dao neke golove u interu,sta je dao quaresma Huh?
taj etoo se nazabijao golova u karijeri i dokazao da je klasa,sta je quaresma napravio u svojoj karijeri Huh?
misljenja sam da se niti etoo-u ne smiju tolerirati lose igre,ali molim te svaka quaresmina sansa koju dobije,on napravi isto.upusta se u neke glupe driblinge koji mu propadnu,nasmijesniji su njegovi nabaci s vanjskim felsom,koji isto tako propadnu.kad ga se gleda kako centrira pa to je ono neka retardirana komedija,neki crni humor.a da ne spominjem udarce na gol koji ubiti zavrse izvan stadiona i to s razlogom da rodbina moze doci do lopte...
cinjenica je da je cijela momcad igrala lose i da je utakmica bila dosadna za gledat,a quaresmu se uzima na zub zato jer i ono malo sansi sta dobije u kojima treba nesto pokazati on naravno nista ne pokaze,dokaze samo da je promasaj kakvog nema.eto ti razlog zasto je on uvijek svima na piku kad ude u igru,a moras priznati da je to rijetko
« Zadnja izmjena: Oujak 08, 2010, 00:07:50 od Puppi » Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #94 na: Oujak 08, 2010, 00:11:50 »

tekmu nisam gledao, sada sam sazetke pogledao(s tim da nisam znao koji je rezultat bio).

nekako mi se cini da ovom interu fali jedan igrac koji ce povuci kad drugi nemogu.. a cini mi se da to nemamo i za to u zadnje vrijeme nizemo lose rezultate..

da li bi to trebao biti eto'o, balotelli, quaresma, sneijder, militov ili pandev? ja pojma nemam. ali bas se primjeti kako fali jedan igrac s "mudima"
Evidentirano
Adri
Stalni clan

« Odgovor #95 na: Oujak 08, 2010, 00:13:20 »

Kako bi Muntarija našamarao...pizda mu materina, ?a s njim što prije...
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #96 na: Oujak 08, 2010, 00:22:18 »

pozz tekmu sam gledao i mogu reci nema opravdanja nizasto samo cu reci da  je sramota slazem se sa vecinom vidim neki pljuju po Quaresmi a cojk igrao 15 minuta Svi znamo da lik nije za intera meni je drag al nadam se da ce pronaci srecu na kraju sezone negdje drugo A on nije kriv . danas je cjeli inter podbacio cjeli tim Moje misljenje je da su  interovci bili u mislima CL protiv Chelsea vaka igra ne vjerujem da ce biti Sredit ce to trener ..Problem br 2 nas svi navijaca intera je kad inter podbaci tj ne osvoji puni pljen traze se krivci zrtvena janjad Potpisujem da je sramota al jbg dosao los dan.Da smo bogdom pobjedili a nismo nije kraj svjeta opet smo na istom razmaku bodova ko prosle sedmice dobro je Lose bi bilo da je milan pobjedio ili inter izgubio Ja vjerujem u ovaj tim ovo oprasatam tj x a da dernemo CL a scudetto je vec nas samo treba proci kroz cilj a malo nam treba .....FORZA INTER  Inter zastava
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #97 na: Oujak 08, 2010, 00:22:26 »

Kako bi Muntarija našamarao...pizda mu materina, ?a s njim što prije...
vjerujem da ce svima mourinho ocitati bukvicu,a njemu ce posebno posvetiti paznju vritnjak u vritnjak u
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #98 na: Oujak 08, 2010, 00:35:17 »

evo malo slika sa utakmice...

Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #99 na: Oujak 08, 2010, 00:39:41 »

Kad smo ve? kod Moua. Koji car  bow down

Vidi pokret ruke
« Zadnja izmjena: Oujak 08, 2010, 00:45:12 od Interista » Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!