|
Adnan
|
 |
« Odgovor #125 na: Oujak 02, 2010, 19:19:24 » |
|
Nemoj umorit ce se s obzirom da je sad igrao zadnjeg dobar je bio jest kad sam ga vidio da je u odbrani zaledio sam se al kolko zna pogrjesit u vezi u odbrani je bio dobar ..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 19:20:43 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #126 na: Oujak 02, 2010, 19:45:23 » |
|
Maicon - sjajan, ali obrambeno relativno limitiran igra?. Lucio - odli?an stoper, obrambenjak od zanata. Tiago Motta - van svake forme, vjerojatno prvi put u životu igrao stopera. Javier Zanetti - sve samo ne lijevi bek, a druga je stvar što bi i branio da se to od njega traži.
Ovo je bila obrana u utakmici s definitivno ravnopravnim protivnikom koji nas je bogme dobar dio me?a držao za jaja i koju smo dobili! Ne treba ništa drugo nego u sebi par puta pro?itati ova 4 imena i sve je jasno... samo ih pro?itati par puta i to je to.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 02, 2010, 19:53:30 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #127 na: Oujak 02, 2010, 23:00:01 » |
|
Maicon - sjajan, ali obrambeno relativno limitiran igra?. Lucio - odli?an stoper, obrambenjak od zanata. Tiago Motta - van svake forme, vjerojatno prvi put u životu igrao stopera. Javier Zanetti - sve samo ne lijevi bek, a druga je stvar što bi i branio da se to od njega traži.
Ovo je bila obrana u utakmici s definitivno ravnopravnim protivnikom koji nas je bogme dobar dio me?a držao za jaja i koju smo dobili! Ne treba ništa drugo nego u sebi par puta pro?itati ova 4 imena i sve je jasno... samo ih pro?itati par puta i to je to.
zbog cega zanetti ne lijevi bek...pa znas li koliko je utakmica samo odigro na toj poziciji,sjecam se i dok je mancini bio trener da ga je stavljo na lijevog beka i uvjek dobro odigra.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #128 na: Oujak 02, 2010, 23:02:15 » |
|
zbog cega zanetti ne lijevi bek...pa znas li koliko je utakmica samo odigro na toj poziciji,sjecam se i dok je mancini bio trener da ga je stavljo na lijevog beka i uvjek dobro odigra.......
problem je u tome sto mi zanettia gledamo drugim ocima.... realno je da na lijevom beku je uvijek bio skoro pa katastrofalan, neznam zasto mu ta pozicija ne lezi, mozda drugacije okrenut lijeva noga startna sto mu ne odgovara il nemam pojma!!! al 5 puta igra bolje desnog beka a posebno zadnjeg veznog!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #129 na: Oujak 02, 2010, 23:26:57 » |
|
i meni je puno bolji na lijevom boku nekako je bolji u ofanzivinoj igri valjda kako je dešnjak a na lijevoj je strani dok su ispred njega dešnjaci na desnoj strani pa pošto tijekom driblinga skre?e desno onda ima prednost jer uvijek "naleti" protivnicima na lijevu nogu koja im nije ja?a strana
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #130 na: Oujak 02, 2010, 23:58:12 » |
|
problem je u tome sto mi zanettia gledamo drugim ocima.... realno je da na lijevom beku je uvijek bio skoro pa katastrofalan, neznam zasto mu ta pozicija ne lezi, mozda drugacije okrenut lijeva noga startna sto mu ne odgovara il nemam pojma!!! al 5 puta igra bolje desnog beka a posebno zadnjeg veznog!!!
zanetti je nekada igrao desnog beka,ja ga ne pamtim kad je zadnji put vise igrao na toj poziciji osim kada je maicon bio suspendovan ili prosle sezone povrijedjen, a ne igra zadnjeg veznog zadnji vezni je cambiasso ili po potrebi deki.... zanetti igra sredinu a to nije isto kao i zadnji vezni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #131 na: Oujak 03, 2010, 17:46:48 » |
|
ruku na srce jako loše igra tu poziciju, bio je jedan od krivaca kod 1. gola, pobjegao mu je di natale.... a dok ga idu?i put budeš gledao obrati pozornost kako se postavlja u obrani, jako mu je teško postavlja lijevu nogu van i u 80 posto slu?ajeva ga igra? po lijevoj(njegovoj) strani pro?e bez problema, dok kod santona to nije slu?aj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #132 na: Oujak 03, 2010, 19:58:23 » |
|
ruku na srce jako loše igra tu poziciju, bio je jedan od krivaca kod 1. gola, pobjegao mu je di natale.... a dok ga idu?i put budeš gledao obrati pozornost kako se postavlja u obrani, jako mu je teško postavlja lijevu nogu van i u 80 posto slu?ajeva ga igra? po lijevoj(njegovoj) strani pro?e bez problema, dok kod santona to nije slu?aj
to OK,a kakav je bio protiv sampdorie kada smo imali dva igraca manje...i tada je igrao na lijevom beku i bio medju najboljima na utakmici cijelu lijevu stranu je pokrivao,a znam da mu nije to prava pozicija i da se bolje snalazi u sredini......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #133 na: Oujak 03, 2010, 22:07:57 » |
|
dobro ne kažem da svaku utakmicu igra o?ajno, ali da mu nije pozicija koja mu paše- nije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
felapton
|
 |
« Odgovor #134 na: Oujak 04, 2010, 13:37:10 » |
|
Što se ti?e Motte, igrao je ve? on stopera kad je bio u Barceloni, i to u važnim utakmicama lige prvaka jer su im bili ozlije?enji stoperi, i nije bio toliko loš protiv Udinesea
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19