Svibanj 22, 2012, 03:44:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Udinese-Inter  (Posjeta: 2088 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
felapton
Mladi clan
**

« Odgovor #75 na: Veljaa 28, 2010, 16:55:38 »

Skoro nas sudac sjebo što im je pustio da toliko dugo igraju, kao da je htio da nam zabiju.
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #76 na: Veljaa 28, 2010, 16:56:25 »

Dajte ljudi molim vas malo manje zatrpavajte forum ovim zastavama.
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #77 na: Veljaa 28, 2010, 16:56:56 »

Haha ok. Ne?u više. Dvije tri ?e bit dosta ubudu?e Pobjednik Pobjednik
Evidentirano

salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #78 na: Veljaa 28, 2010, 16:57:37 »

mourinho i njegove sms poruke hehe............ Pobjednik Pobjednik Pobjednik
Evidentirano
salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #79 na: Veljaa 28, 2010, 16:58:37 »

Skoro nas sudac sjebo što im je pustio da toliko dugo igraju, kao da je htio da nam zabiju.
sudac je dobar bio nemoj sad.....trebao je svirati penal kada je deki igrao rukom
Evidentirano
salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #80 na: Veljaa 28, 2010, 17:00:50 »

Napoli-Roma:2:2¨!
ma znalo j se da roma nije nikakav konkuent za prvenstvo,jedino milan moze nesto uradit al i oni ce past
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #81 na: Veljaa 28, 2010, 17:10:44 »

ma znalo j se da roma nije nikakav konkuent za prvenstvo,jedino milan moze nesto uradit al i oni ce past

Cijenim miÅ¡ljenje ,ali mislim suprotno, Think oni nam godinama jedini ozbiljni rival,nek je romamerde Å¡to dalje ,sad su  na laganih  -7 ,a bilan ,ta iskompleksirana  hrpa star?adi nam ne može niÅ¡ta,   sad nek se 6.3. pokolju medjusobno  Bang ,navijam za x ili pobjedu romamerde,tako da A.C. STAR?AD skinemo s  Prst ... Inter zastava Pobjednik
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #82 na: Veljaa 28, 2010, 17:23:03 »

Uf, koja utakmica. Dobro smo i prošli. Ova tri boda vrijede više kad se zna da smo u zadnje vrijeme u rezultatskoj mini krizi. Ritam je bio ubita?an što su osjetili i doma?ini koji su oko 60 - te minute totalno spustili tempo.
S obzirom da smo igrali s jednim pravim i jednim VD stoperom, koji je usput budi re?eno posao odradio sasvim korektno, dva primljena gola i nisu neka katastrofa. Bogu hvala na Balotelliju i Militu koji su uz Maicona danas bili naši najbolji pojedinci.

Sneijder je danas imao loš dan, tako da smo se, što se ti?e kreacije, nekako vratili u prošlost kad je sve po?injalo od Maicona.

Mariga... valjda ?e se ušemit, tako da ne?u još ništa prosu?ivat. Uglavnom, ovo što je odigrao otkad je došao i nije Bog zna što. Nešto kao Muntari - puno zuji, malo (nimalo) meda daje.

Nekako mi se ?ini da ?e do kraja sezone bit puno zanimljivije pratit Milanove, a ne naÅ¡e utakmice. Govorim to ?isto zbog vo?enja precizne evidencije o broju jedanaesteraca koji ?e se do Svibnja mjeseca u njihovu korist dosudit.  
« Zadnja izmjena: Veljaa 28, 2010, 17:25:13 od Dexter » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #83 na: Veljaa 28, 2010, 17:39:03 »

Sta zar milan opet penale dobio Huh? Huh?
Presretan sam zbog pobjede veoma znacajna pohvale za sve sam bi izdvojio BALOTELIA veoma odlican danas kao i Militoo covjek je veliko pojacenje kralj kao i Pandev kakav asist za Maicona stvarno to znaju samo veliki svaka cast svima na ovoj pobjedi Ova pobjeda je od velikog znacaja jer igramo protiv SERIE A  Cheesy Cheesy  SERIA a vs INTER 2-3  Cheesy cestitke ostali svi za 10 FORZA INTER
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #84 na: Veljaa 28, 2010, 17:44:32 »

Imali penal a Dinhu golman obranio i onda Boriello pritr?ao i pogodio za 3-1.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #85 na: Veljaa 28, 2010, 17:50:20 »

imam samo jedno da kažem: LUCIO
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #86 na: Veljaa 28, 2010, 18:38:41 »

Interesantno je danas odigrala naša obrana. Lucio je bio jedini glavni i odgovorni, a Motta je prvenstveno pazio da njemu ne smeta, a tek onda igrao ulogu stopera. Mislim da su mu u tome kroz utakmicu Lucio i Cesar jako puno pomagali savjetima mu korigiravši poziciju.
Ovo danas je još samo jedan pokazatelj kakva je Inter u stvari ekipa, a to što je Mourinho u Udine vodio i one koji za utakmicu nisu mogli konkurirati jasno oslikava ujedinjenost i želju da kao grupa nastupe i protiv samog ne?astivog, ako do kraja situacija to bude zahtijevala.

Ovo što se danas doga?a u Interu treba itekako znati cijeniti, jer mi se ?ini da je ovakav "svi smo mi Inter" stav ekipa zadnji put imala u vrijeme Angela Morattia i Helenia Herrere, a nogometna povijest itekako pamti što je u gotovo svemirskim razmjerima Inter tada zna?io.
Ukratko: mislim da nikome od nas, milijuna Interovih navija?a, još nije do kraja jasno što smo dobili u liku Josea Mourinha.
Tek u ovakvim situacijama, kad je klub ostao sam protiv svih, po?inje se nazirat da za kormilom ekipe nemamo samo dobrog nogometnog stratega, nego prvenstveno ?OVJEKA koji je spreman za svoje igra?e od sebe dati apsolutno sve!
« Zadnja izmjena: Veljaa 28, 2010, 18:48:29 od Dexter » Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #87 na: Veljaa 28, 2010, 18:51:14 »

vrhunska pobjeda,balotelli odli?an svi ok , nadam se pobjedi rome i odlazak na +7 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #88 na: Veljaa 28, 2010, 19:03:03 »

Interesantno je danas odigrala naša obrana. Lucio je bio jedini glavni i odgovorni, a Motta je prvenstveno pazio da njemu ne smeta, a tek onda igrao ulogu stopera. Mislim da su mu u tome kroz utakmicu Lucio i Cesar jako puno pomagali savjetima mu korigiravši poziciju.
Ovo danas je još samo jedan pokazatelj kakva je Inter u stvari ekipa, a to što je Mourinho u Udine vodio i one koji za utakmicu nisu mogli konkurirati jasno oslikava ujedinjenost i želju da kao grupa nastupe i protiv samog ne?astivog, ako do kraja situacija to bude zahtijevala.

Ovo što se danas doga?a u Interu treba itekako znati cijeniti, jer mi se ?ini da je ovakav "svi smo mi Inter" stav ekipa zadnji put imala u vrijeme Angela Morattia i Helenia Herrere, a nogometna povijest itekako pamti što je u gotovo svemirskim razmjerima Inter tada zna?io.
Ukratko: mislim da nikome od nas, milijuna Interovih navija?a, još nije do kraja jasno što smo dobili u liku Josea Mourinha.
Tek u ovakvim situacijama, kad je klub ostao sam protiv svih, po?inje se nazirat da za kormilom ekipe nemamo samo dobrog nogometnog stratega, nego prvenstveno ?OVJEKA koji je spreman za svoje igra?e od sebe dati apsolutno sve!

Bravo Dexter, po tko zna koji put savršena detekcija i objašnjenje. Rekao sam jednom da bi mu sudski trebalo zabraniti da ode iz Intera.
Evidentirano

giuseppe
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #89 na: Veljaa 28, 2010, 19:08:26 »

Vjerojatno ?emo biti svjesni njegove veli?ine tek kad nas napusti.
Evidentirano

bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan
by robert rock
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #90 na: Veljaa 28, 2010, 19:31:19 »

Kao Å¡to re?e fanatico,savrÅ¡eno si to sve detektirao,....samo uz dodatak da ne smijemo zaboraviti i veliki doprinos Hrvatske legije INTEROVIH navija?a bow down bow down bow down vidu 50-ak ?lanova I.C. FEDELI , koji su nazo?ili na uvijek vru?em Friuli-u,de?ki krenuli oko pola 6 prema domovini,pozdrav svima njima ,i vidimo se na djubrejuBe-u  Pobjednik
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #91 na: Veljaa 28, 2010, 20:41:26 »

Evo dok ?ekamo majstora sazhetkarea  Kralj grande Il Bilijarea ,u moru filmi?a na netu izabrao sam 2 ,prvi samo sa NAÅ IM golovima,a od protivnika me ionako ne zanimaju, Prst izuzetno je zanimljiv filmi? jer   pokazuje reakcije Mou-a nakon svakog od naÅ¡ih golova, Dex je malo pokudio Wesleya ,ali samo za potez kod 3-eg gola koji smo dali, kad je pokazao kakav pregled igre ima  bow down bow down bow down ,na 2.25 snimke kad se okrenuo za 360 stupnjeva i vidio samog Maria,a dalje je sve bila rutina Mario za Il Principea,kod drugog gola ,pogledajte Maicona loptu protivnika presijeca na 1.11 snimke ,kao express tr?i 50 metara ,ulazi u 16-erac,i lopta s o?ima Gogija Pandeva  bow down bow down bow down i na 1.19nakon 7 sekundi nakon Å¡to se rijeÅ¡io lopte  zakucava u gol Handanovi?a,zna?i vu?e loptu sekundu-dvije,daje Militu ,on Pandevu ,ovaj Douglasu i po meni najljepÅ¡a akcija sezone  Pehar okrunjena fenomenalnim  golom,Marijev gol isto jako lijep,usprkos padu ,odapeo je fenomenalno bow down bow down bow down ,....akcija kod gola Maicona dokaz je  koliko nogomet može biti J E D N O S T A V A N   <a href="http://www.youtube.com/v/O2HiLb0tV-0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/O2HiLb0tV-0&rel=1</a>

A ovaj filmi? gola Maicona postavio sam samo zato Å¡to je komentator naÅ¡ Rije?anin  grande   Roberto Scarpini bow down bow down bow down

<a href="http://www.youtube.com/v/YvudTlMOHYo&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/YvudTlMOHYo&rel=1</a>  ..Il Collosso che goooool,.....belissima aczione.... Inter zastava Inter zastava Inter zastava Pobjednik Pobjednik Pobjednik
« Zadnja izmjena: Veljaa 28, 2010, 20:51:03 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #92 na: Veljaa 28, 2010, 21:02:46 »

Pozdrav svima, zurimo I jurimo prema najnogometnijem gradu u Hrvatskoj, sve je proslo OK, materijale, mislim na slike, saljem bossu za cca 1 sat. Utakmica odlicna, golovi jos bolji, jele su se obbredne grickalice u 75. minuti. Za kraj cu samo napisati da smo imali odlicna mjesta na stadionu I da smo se dobro sakrili od kise
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #93 na: Veljaa 28, 2010, 21:05:29 »

Pozdrav svima, zurimo I jurimo prema najnogometnijem gradu u Hrvatskoj, sve je proslo OK, materijale, mislim na slike, saljem bossu za cca 1 sat. Utakmica odlicna, golovi jos bolji, jele su se obbredne grickalice u 75. minuti. Za kraj cu samo napisati da smo imali odlicna mjesta na stadionu I da smo se dobro sakrili od kise

Grin Grin Grin ,pa kaj u Split idete  ........................... ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO 
Evidentirano
Maverick
Stalni clan

« Odgovor #94 na: Veljaa 28, 2010, 21:17:08 »

Pozdrav,

ovo sto Inter radi u zadnje vrijeme, vrijedno je divljenja. Onako poniziti Milan s igracem manje, gotovo pobijediti Sampdoriju s dva igraca manje, pretjerana sudacka hajka.... zapravo, mislim da to sada ide na ruku Interu. Makar su 4 puta zaredom prvaci, i dalje su omalovazavani, i dalje postoji puno onih koji kazu da nikad ne bi bili prvaci da nisu dobili naslov administrativno....a ti ne mogu shvatiti da bi Inter i puno prije bio prvak da nije bilo ovih lopova....sada ovu hajku Jose koristi odlicno! Bezuvjetno staje u obranu svojih igraca, zove suspendirane (kakav car), probudio im je nevidjeni inat, igraci na terenu ginu jedni za drugog...a u takvoj atmosferi i jedan Thiago Motta izgleda kao da igra stopera godinama....nevidjeni gust je gledati takvog Intera. I ne bojim se za scudetto, Milan i je blizu, mislim da ce od pretproslog kola do kraja prvenstva imati 1.17 penala po utakmici, ali oni to ne mogu izdrzati....evo i Pato im je out 4-5 tjedana....

Danas sve pohvale Super Mariu, iako i dalje ima svojih musica (komentiranje suca, pretjerano izlezavanje), ali danas je odigrao vrlo korektnu utakmicu...ne zna covjek jel bi ga volio il mrzio....

I za kraj, Mourinhova cvrsto stisnuta saka na kraju....neprocjenjivo.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #95 na: Veljaa 28, 2010, 21:18:39 »

Zna?i Bac ovaj put nije zaboravio...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #96 na: Veljaa 28, 2010, 21:21:04 »

Pozdrav,

ovo sto Inter radi u zadnje vrijeme, vrijedno je divljenja. Onako poniziti Milan s igracem manje, gotovo pobijediti Sampdoriju s dva igraca manje, pretjerana sudacka hajka.... zapravo, mislim da to sada ide na ruku Interu. Makar su 4 puta zaredom prvaci, i dalje su omalovazavani, i dalje postoji puno onih koji kazu da nikad ne bi bili prvaci da nisu dobili naslov administrativno....a ti ne mogu shvatiti da bi Inter i puno prije bio prvak da nije bilo ovih lopova....sada ovu hajku Jose koristi odlicno! Bezuvjetno staje u obranu svojih igraca, zove suspendirane (kakav car), probudio im je nevidjeni inat, igraci na terenu ginu jedni za drugog...a u takvoj atmosferi i jedan Thiago Motta izgleda kao da igra stopera godinama....nevidjeni gust je gledati takvog Intera. I ne bojim se za scudetto, Milan i je blizu, mislim da ce od pretproslog kola do kraja prvenstva imati 1.17 penala po utakmici, ali oni to ne mogu izdrzati....evo i Pato im je out 4-5 tjedana....

Danas sve pohvale Super Mariu, iako i dalje ima svojih musica (komentiranje suca, pretjerano izlezavanje), ali danas je odigrao vrlo korektnu utakmicu...ne zna covjek jel bi ga volio il mrzio....

I za kraj, Mourinhova cvrsto stisnuta saka na kraju....neprocjenjivo.

Mou uz sve druge kvalitete koje posjeduje odli?an psiholog i veliki prijatelj igra?a.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #97 na: Veljaa 28, 2010, 22:55:06 »

nisam gledao utakmicu,ali sve se da zakljuciti po vasim komentarima i sazecima...jos jednom fedeli nas nisu iznevjerili i donose nam iz udina na forum nova 3 boda.svaka cast nasim igracima i mourinhu,pokazali smo da smo odlicna momcad i da imamo odlicnog trenera kojeg bi trebalo zadrzat sto je duze moguce
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #98 na: Veljaa 28, 2010, 22:58:50 »

Tako je! Å to re?e fanatico trebalo bi izglasat amandman na ustav kojim se Mourinhu zabranjuje odlazak iz Intera.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #99 na: Veljaa 28, 2010, 23:01:41 »

njegovu zabranu odlaska bi i ja odmah potpisao...bilo bi odlicno kad bi mourinho bio nas ferguson ili wenger  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4] 5 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!