Svibanj 22, 2012, 03:44:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Udinese-Inter  (Posjeta: 2088 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nerazzurro4ever
Super clan

« na: Veljaa 26, 2010, 10:21:31 »

stiže nam super važna utakmica,nema nam skoro cile obrane a ni murinha,o?ekujem pobjedu i snijdera kao lidera da ovo iznese i da nakon tri uzastopna x pobjedimo te tako prekinemo topljenje prednosti ispred star?adi i rome Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #1 na: Veljaa 26, 2010, 10:54:16 »

tesko cemo do pobjede,najvise se plasim inlera kakav covjek samo sut ima , i normalno najboljeg strijelca lige njega ne treba ni spominjat:interflag: Inter zastava Inter zastava bas ce biti zanimljivo koga ce mourinho staviti u odbranu sa luciom, a i onaj materazzi se povrijedi kad ne treba  Grin Grin  Inter zastava  Inter zastava  Inter zastava  Inter zastava  Inter zastava  Inter zastava
« Zadnja izmjena: Veljaa 26, 2010, 11:00:31 od salee3 » Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Veljaa 26, 2010, 11:23:35 »

Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Veljaa 26, 2010, 12:13:22 »

Di Natalea ne mogu smislit. Kakvo ljigavo govno od lika. Glumi, udara, gori je od Balotellija. Nikad necu zaboraviti kada je u jednoj utakmici reprezentacije odglumio udarac i ostao lezati. Naravno, Italija je vodila. Ne sjecam se jeli bio prosli EURO i protivnik. I ne sjecam se jeli bilo udaranje, ali mi se zgadio nevjerovatno.
Evo sad u srijedu je u 93. odugovlacio i kad je lopta posla u aut, a igrac Cagliarija po nju, Di Natale mu doslovno ne da da uzme loptu...
Evidentirano

Milano siamo noi!
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #4 na: Veljaa 26, 2010, 12:31:14 »

Di Natalea ne mogu smislit. Kakvo ljigavo govno od lika. Glumi, udara, gori je od Balotellija. Nikad necu zaboraviti kada je u jednoj utakmici reprezentacije odglumio udarac i ostao lezati. Naravno, Italija je vodila. Ne sjecam se jeli bio prosli EURO i protivnik. I ne sjecam se jeli bilo udaranje, ali mi se zgadio nevjerovatno.
Evo sad u srijedu je u 93. odugovlacio i kad je lopta posla u aut, a igrac Cagliarija po nju, Di Natale mu doslovno ne da da uzme loptu...

Ak je gori od našeg Maria,onda je jeben,slažem se da je govno ,al to govno trpa li ga trpa, Think....al samo do nedjelje Pobjednik
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Veljaa 26, 2010, 12:52:35 »

sjecam se toga kroz maglu ,,,Ma dzaba njemu kad trpa nema nikakvog efekta nadam se da ce nasi immat snage da nam donesu 3 boda sretno  ma kad bolje razmsilim donijet ce FORZA  INTER
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #6 na: Veljaa 26, 2010, 12:53:13 »

jao sto ne volim gostovanje u udinama
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #7 na: Veljaa 26, 2010, 13:15:28 »

jao sto ne volim gostovanje u udinama

Ni ja, Think al samo zato Å¡to ne mogu i? ove godine na njega  Cry Wall smack Pila Grr Evil
Evidentirano
interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #8 na: Veljaa 26, 2010, 18:05:55 »

dobijamo.o tome nema spora.0-2. Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #9 na: Veljaa 26, 2010, 22:38:05 »

Zaboravimo Chelsea. Pobijedili smo tu utakmicu, što je najvažnije. Sljede?a tekma je Udine. Teško gostovanje, bez par važnih igra?a i Josea. Bit ?e teško, najvažniji je pristup u toj utakmici. Ako napadnemo od prve minute, nema frke. Samo da ne radimo nepotrebne faulove i odmah bi stavio Eto'oa na klupu i uklju?io Pandeva u igru.
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #10 na: Veljaa 26, 2010, 22:51:20 »

Zaboravimo Chelsea. Pobijedili smo tu utakmicu, što je najvažnije. Sljede?a tekma je Udine. Teško gostovanje, bez par važnih igra?a i Josea. Bit ?e teško, najvažniji je pristup u toj utakmici. Ako napadnemo od prve minute, nema frke. Samo da ne radimo nepotrebne faulove i odmah bi stavio Eto'oa na klupu i uklju?io Pandeva u igru.
strasno tesko ce bit u udinama a ja bi bas ostavio etooa ali i pandeva i milita sa tri spica napad je naj odbrana kad vec smo tanki u zadnjoj liniji nadam se pobjedi a i jos jednom mecu u kom cu se puno nervirati  Smiley Smiley
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Veljaa 26, 2010, 22:53:29 »

bit ?e teško, jako teško. nisam znao da ?e materazzi biti na raspolaganju, ali ja vam idem na utakmicu i teško da ?e bit puno golova(4 utakmice 5 golova), al zato sam zadovoljan i minimalnom pobjedom od 0-1
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Veljaa 27, 2010, 16:46:34 »

ovaj kralj mourinho je pozvao suspendirane, kakav car. al kud i chivua? to mi nije jasno Undecided
Evidentirano

salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #13 na: Veljaa 27, 2010, 17:27:44 »

ne mogu vjerovat da je chivua pozvao
ne znam sta hoce reci sa ovim sto poziva i povrijedjene i suspendirane igrace,kako znam ovo prvi put radi od kako vodi inter
Evidentirano
Adri
Stalni clan

« Odgovor #14 na: Veljaa 27, 2010, 18:02:56 »

Želi veliko druÅ¡tvo u loži  Grin
Evidentirano
salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #15 na: Veljaa 27, 2010, 18:09:20 »

bit ?e teško, jako teško. nisam znao da ?e materazzi biti na raspolaganju, ali ja vam idem na utakmicu i teško da ?e bit puno golova(4 utakmice 5 golova), al zato sam zadovoljan i minimalnom pobjedom od 0-1
jel materazzi sigurno oporavljen ili je i njega pozvao bezveze kao i chivua
Evidentirano
Adri
Stalni clan

« Odgovor #16 na: Veljaa 27, 2010, 18:11:19 »

jel materazzi sigurno oporavljen ili je i njega pozvao bezveze kao i chivua
Oporavljen, 99% on i Lucio startaju.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Veljaa 27, 2010, 18:14:03 »

Mozda su ulozili kakve zalbe pa cekaju minut do 3 zeleno svjetlo ne znam al sve u svemu car je sjecam se jednom kad je Adriano dobio neko kaznu on ga zvao u sastav Nadam se Matrixu i Luciu Ova pobjeda ce bit u iznat svima nadam se FORZA INTER   ...
Evidentirano

salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #18 na: Veljaa 27, 2010, 18:33:07 »

e dobro je onda ako je materazzi oporavljen,lakse cu moc gledaat utakmicu Chuska Chuska Chuska
konacno da i mariga pocne od prve minute
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #19 na: Veljaa 27, 2010, 18:39:16 »

ne mogu vjerovat da je chivua pozvao
ne znam sta hoce reci sa ovim sto poziva i povrijedjene i suspendirane igrace,kako znam ovo prvi put radi od kako vodi inter

Ne znam Å¡ta tu nije jasno Huh?,bilan ve? uknjižio uknjižio  3 boda protiv filijale atalante,tupavi napoli,bi trebao (al to nikad ne znaÅ¡) Think otkinut bar 2 boda uzdrmanoj romamerdi,i eto ih tu na bod,dva zaostatka,ako kiksnemo sutra, Think ,bez obzira na nedostatak El Cuchu-a,Samuela,radi se o tekmi koju MORAMO D O B I T I ,nastoji Mou njegovati dobru atmosferu,diÅ¡pet mu se podigao na 100%, radi na galvaniziranju - ujedinjavanju ekipe,s obzirom da se sile zla Prst okomljuju na nas jer smetamo   poÅ¡to ?emo peti put uzastopno osvojit  Pobjednik  mogu bez obzira na sve da nam samo  sisaju Prst  Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #20 na: Veljaa 27, 2010, 18:57:53 »

Kompaktnost i homogenost Mou-ove ekipe je glavni forte,pa stoga ne cudi pozivanje doticnih u sastav....
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Veljaa 27, 2010, 19:53:06 »

Mozda su ulozili kakve zalbe pa cekaju minut do 3 zeleno svjetlo ne znam al sve u svemu car je sjecam se jednom kad je Adriano dobio neko kaznu on ga zvao u sastav Nadam se Matrixu i Luciu Ova pobjeda ce bit u iznat svima nadam se FORZA INTER   ...
žalbe su još ju?er odbijene Wink
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #22 na: Veljaa 27, 2010, 22:41:58 »

Joj, imam loÅ¡ osje?aj za ovu tekmu.. Brijem da ?e nas opet suci shebat.. Samo ne 0-1 za Udine.. ili 2-1 za njih. Samo to ne. Ostalo može pro?.... Nema nam Josea i par bitnih igra?a.. Neka im Bog pomogne. Ajmo Inter, pokažimo da smo jaki i kad je teÅ¡ko. Nema predaje, Forza Inter.  Inter Flag Inter Flag Inter Flag Inter
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #23 na: Veljaa 28, 2010, 10:21:41 »

Ništa osim tri boda me ne zanima...

Predvidjam ovako:

-----------Cesar-------
Maicon--Matrix--Lucio--Zanetti (Santon)
--------Stankovic-----Motta
Balotelli---Sneijder---Pandev
-------------Eto'o

Evidentirano

salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #24 na: Veljaa 28, 2010, 11:29:20 »

-----------------cesar
--maicon----matrix----lucio---zaneti
---------------stankovic
----------mariga--------motta
-----------------sneijder
------------eto-----------militto

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!