|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljaa 26, 2010, 10:54:16 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 26, 2010, 11:00:31 od salee3 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljaa 26, 2010, 11:23:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljaa 26, 2010, 12:13:22 » |
|
Di Natalea ne mogu smislit. Kakvo ljigavo govno od lika. Glumi, udara, gori je od Balotellija. Nikad necu zaboraviti kada je u jednoj utakmici reprezentacije odglumio udarac i ostao lezati. Naravno, Italija je vodila. Ne sjecam se jeli bio prosli EURO i protivnik. I ne sjecam se jeli bilo udaranje, ali mi se zgadio nevjerovatno. Evo sad u srijedu je u 93. odugovlacio i kad je lopta posla u aut, a igrac Cagliarija po nju, Di Natale mu doslovno ne da da uzme loptu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljaa 26, 2010, 12:31:14 » |
|
Di Natalea ne mogu smislit. Kakvo ljigavo govno od lika. Glumi, udara, gori je od Balotellija. Nikad necu zaboraviti kada je u jednoj utakmici reprezentacije odglumio udarac i ostao lezati. Naravno, Italija je vodila. Ne sjecam se jeli bio prosli EURO i protivnik. I ne sjecam se jeli bilo udaranje, ali mi se zgadio nevjerovatno. Evo sad u srijedu je u 93. odugovlacio i kad je lopta posla u aut, a igrac Cagliarija po nju, Di Natale mu doslovno ne da da uzme loptu...
Ak je gori od našeg Maria,onda je jeben,slažem se da je govno , al to govno trpa li ga trpa,  ....al samo do nedjelje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljaa 26, 2010, 12:52:35 » |
|
sjecam se toga kroz maglu ,,,Ma dzaba njemu kad trpa nema nikakvog efekta nadam se da ce nasi immat snage da nam donesu 3 boda sretno ma kad bolje razmsilim donijet ce FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljaa 26, 2010, 12:53:13 » |
|
jao sto ne volim gostovanje u udinama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljaa 26, 2010, 13:15:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljaa 26, 2010, 18:05:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljaa 26, 2010, 22:38:05 » |
|
Zaboravimo Chelsea. Pobijedili smo tu utakmicu, što je najvažnije. Sljede?a tekma je Udine. Teško gostovanje, bez par važnih igra?a i Josea. Bit ?e teško, najvažniji je pristup u toj utakmici. Ako napadnemo od prve minute, nema frke. Samo da ne radimo nepotrebne faulove i odmah bi stavio Eto'oa na klupu i uklju?io Pandeva u igru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljaa 26, 2010, 22:51:20 » |
|
Zaboravimo Chelsea. Pobijedili smo tu utakmicu, što je najvažnije. Sljede?a tekma je Udine. Teško gostovanje, bez par važnih igra?a i Josea. Bit ?e teško, najvažniji je pristup u toj utakmici. Ako napadnemo od prve minute, nema frke. Samo da ne radimo nepotrebne faulove i odmah bi stavio Eto'oa na klupu i uklju?io Pandeva u igru.
strasno tesko ce bit u udinama a ja bi bas ostavio etooa ali i pandeva i milita sa tri spica napad je naj odbrana kad vec smo tanki u zadnjoj liniji nadam se pobjedi a i jos jednom mecu u kom cu se puno nervirati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 26, 2010, 22:53:29 » |
|
bit ?e teško, jako teško. nisam znao da ?e materazzi biti na raspolaganju, ali ja vam idem na utakmicu i teško da ?e bit puno golova(4 utakmice 5 golova), al zato sam zadovoljan i minimalnom pobjedom od 0-1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljaa 27, 2010, 16:46:34 » |
|
ovaj kralj mourinho je pozvao suspendirane, kakav car. al kud i chivua? to mi nije jasno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljaa 27, 2010, 17:27:44 » |
|
ne mogu vjerovat da je chivua pozvao ne znam sta hoce reci sa ovim sto poziva i povrijedjene i suspendirane igrace,kako znam ovo prvi put radi od kako vodi inter
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljaa 27, 2010, 18:02:56 » |
|
Želi veliko društvo u loži 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljaa 27, 2010, 18:09:20 » |
|
bit ?e teško, jako teško. nisam znao da ?e materazzi biti na raspolaganju, ali ja vam idem na utakmicu i teško da ?e bit puno golova(4 utakmice 5 golova), al zato sam zadovoljan i minimalnom pobjedom od 0-1
jel materazzi sigurno oporavljen ili je i njega pozvao bezveze kao i chivua
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljaa 27, 2010, 18:11:19 » |
|
jel materazzi sigurno oporavljen ili je i njega pozvao bezveze kao i chivua
Oporavljen, 99% on i Lucio startaju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljaa 27, 2010, 18:14:03 » |
|
Mozda su ulozili kakve zalbe pa cekaju minut do 3 zeleno svjetlo ne znam al sve u svemu car je sjecam se jednom kad je Adriano dobio neko kaznu on ga zvao u sastav Nadam se Matrixu i Luciu Ova pobjeda ce bit u iznat svima nadam se FORZA INTER ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljaa 27, 2010, 18:33:07 » |
|
e dobro je onda ako je materazzi oporavljen,lakse cu moc gledaat utakmicu  konacno da i mariga pocne od prve minute
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljaa 27, 2010, 18:39:16 » |
|
ne mogu vjerovat da je chivua pozvao ne znam sta hoce reci sa ovim sto poziva i povrijedjene i suspendirane igrace,kako znam ovo prvi put radi od kako vodi inter
Ne znam šta tu nije jasno  , bilan ve? uknjižio uknjižio 3 boda protiv filijale atalante, tupavi napoli,bi trebao (al to nikad ne znaš)  otkinut bar 2 boda uzdrmanoj romamerdi,i eto ih tu na bod,dva zaostatka,ako kiksnemo sutra,  ,bez obzira na nedostatak El Cuchu-a,Samuela,radi se o tekmi koju MORAMO D O B I T I ,nastoji Mou njegovati dobru atmosferu,dišpet mu se podigao na 100%, radi na galvaniziranju - ujedinjavanju ekipe,s obzirom da se sile zla  okomljuju na nas jer smetamo  pošto ?emo peti put uzastopno osvojit  mogu bez obzira na sve da nam samo sisaju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljaa 27, 2010, 18:57:53 » |
|
Kompaktnost i homogenost Mou-ove ekipe je glavni forte,pa stoga ne cudi pozivanje doticnih u sastav....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljaa 27, 2010, 19:53:06 » |
|
Mozda su ulozili kakve zalbe pa cekaju minut do 3 zeleno svjetlo ne znam al sve u svemu car je sjecam se jednom kad je Adriano dobio neko kaznu on ga zvao u sastav Nadam se Matrixu i Luciu Ova pobjeda ce bit u iznat svima nadam se FORZA INTER ...
žalbe su još ju?er odbijene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljaa 27, 2010, 22:41:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #23 na: Veljaa 28, 2010, 10:21:41 » |
|
Ništa osim tri boda me ne zanima...
Predvidjam ovako:
-----------Cesar------- Maicon--Matrix--Lucio--Zanetti (Santon) --------Stankovic-----Motta Balotelli---Sneijder---Pandev -------------Eto'o
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3