|
Adnan
|
 |
« Odgovor #125 na: Veljaa 22, 2010, 22:57:49 » |
|
Cestitke Dexter na ovom postu ljepo napisano i da dodam na kraju cemo opet mi biti prvi tj INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #126 na: Veljaa 22, 2010, 22:59:34 » |
|
da mi je samo znat kako se dvije godine favoriziranja od strane sudaca u našu korist pretvorilo u kra?u protiv nas. vjerojatno ako osvojimo prvenstvo moramo zahvaljivat nebesima na tome : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #127 na: Veljaa 22, 2010, 23:16:25 » |
|
da mi je samo znat kako se dvije godine favoriziranja od strane sudaca u našu korist pretvorilo u kra?u protiv nas. vjerojatno ako osvojimo prvenstvo moramo zahvaljivat nebesima na tome :  reci mi dali je po tebi isto su?enje od 1.kola pa do ovog zadnjeg....pusti prošla prvenstva, gledajmo ovo teku?e, jer bi se mogli tako vra?ati do 1908. opet kažem ne vidim urotu, ali mislim da smo kod sudaca trenutno na zadnjem mjestu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #128 na: Veljaa 22, 2010, 23:41:24 » |
|
reci mi dali je po tebi isto su?enje od 1.kola pa do ovog zadnjeg....pusti prošla prvenstva, gledajmo ovo teku?e, jer bi se mogli tako vra?ati do 1908.
opet kažem ne vidim urotu, ali mislim da smo kod sudaca trenutno na zadnjem mjestu...
sje?am se sigurno 5-6 situacija koje su išle u korist intera, isto tako koje su išle kontra. više manje to je ujedna?eno i samim time nema nikakve urote. i to da smo na zadnjem mjestu kod sudaca nebih se složio. napoli je 4 mom?ad prvenstva, a protiv nje se ove sezone najviše griješilo.tako?er romi se nije sudilo pretežito u korist, a od nas su 5 bodova. evo ode imaju sve greške sudaca sva kola. trenutno nemam vremena jer mi ne ide baš talijanski. u srijedu sam gotov sa ispitima pa ako nitko ne provjeri, ja ?u http://sitesearch.gazzetta.it/sitesearch/searchresults.jsp?q=moviolaevo ve? iz naslova prvog kola: materazzi trebao dobit crveni karton, nisam ni otvorio. btw. gazzetta je interova novina
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 23, 2010, 00:00:38 od il Principe »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #129 na: Veljaa 22, 2010, 23:45:35 » |
|
gazzetta nije Interova novina ve? najobjektivnija sportska novina u Italiji sa najve?im rejtingom i pozdanoš?u vijesti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #130 na: Veljaa 22, 2010, 23:57:08 » |
|
ma, ja bi dao sve da nam na po?etku sezone ovako sude, a da nam pred najve?u utakmicu sezone malo "progledaju kroz prste"...
i opet ne ide mi u glavu,jbg,potpuno zasluženi crveni za samuela, ali gatuso dobije žuti za penal (0-4), itd. imam ja snimaka gdje smo direktno zakinuti, ali delpjerovski penal ne pamtim da smo dobili, ajde Milito 1.kolo protiv Barija...
za zadnji kod sudaca,mislio sam na jube,bbilan,romu i nas...napoli, genoa,lazio,udinese...njih ni ne gledam...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #131 na: Veljaa 22, 2010, 23:59:08 » |
|
sje?am se sigurno 5-6 situacija koje su išle u korist intera, isto tako koje su išle kontra. više manje to je ujedna?eno i samim time nema nikakve urote. i to da smo na zadnjem mjestu kod sudaca nebih se složio. napoli je 4 mom?ad prvenstva, a protiv nje se ove sezone najviše griješilo.tako?er romi se nije sudilo pretežito u korist, a od nas su 5 bodova. evo ode imaju sve greške sudaca sva kola. trenutno nemam vremena jer mi ne ide baš talijanski. u srijedu sam gotov sa ispitima pa ako nitko ne provjeri, ja ?u http://sitesearch.gazzetta.it/sitesearch/searchresults.jspevo ve? iz naslova prvog kola: materazzi trebao dobit crveni karton, nisam ni otvorio. btw. gazzetta je interova novina ne otvara mi se...evo ve? neka urota.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #132 na: Veljaa 23, 2010, 00:01:14 » |
|
ne otvara mi se...evo ve? neka urota....  u?i u gazzettu i na tražilicu upiši moviola 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #133 na: Veljaa 23, 2010, 00:02:58 » |
|
gazzetta nije Interova novina ve? najobjektivnija sportska novina u Italiji sa najve?im rejtingom i pozdanoš?u vijesti.
nisam mislio da je doslovno interova, ali da je blagonaklona interu, to je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #134 na: Veljaa 23, 2010, 10:15:23 » |
|
Misliš nije Berlusconijeva?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #135 na: Veljaa 23, 2010, 10:39:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #136 na: Veljaa 23, 2010, 14:00:40 » |
|
imam osjecaj da mu je Italija dosadila, i da se zeli vratiti na otok ili otic u Real da malo proba i spanjolsku. Zna Mou da mu u ugovoru stoji da ako on dadne otkaz on klubu placa, a ako klub njemu da otkaz (što on SILNO želi) klub njemu isplacuje milione ... Posto je dosadan, bas se vidi da želi otkaz
Heh, u potpunosti se slažem sa ovime, jer Inter ne igra u zadnje vrijeme najbolje što zna. Al mora se priznati, dva puta smo pobijedili Miljan pod njegovim vodstvom, ali smo i izgubili od ?ubrentusa. Nema veze, al ko bi bio idu?i trener, da ove godine Jose napusti Inter?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #137 na: Veljaa 23, 2010, 14:26:33 » |
|
3 utkmice kazne!!!!!!!!!!!!a trenera. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #138 na: Veljaa 24, 2010, 16:47:58 » |
|
evo ode i El Cuchu, zna?i u Udinama igramo sa 1 stoperom, ko ga jebe Mou idemo po pobjedu...svi u napad,....  evo ja sam slobodan u nedelju, mou za tebe i gratis igram, jedino mi dres ostavi...  Rekao ja El Cuchu-u ,pošto mene nema u Udinama ,bezveze je i da ti ideš ,i ?ovjek u tunelu odalamio nekog sampdori?i?a ,  ....sve zato da bi ti grande IL B I L I J A R E ,mogao uz LUCIA ?init naš stoperski par 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Limitirani Kamerunac
|
 |
« Odgovor #139 na: Veljaa 24, 2010, 21:53:37 » |
|
Dobro smo i prošli pošto smo zapo?eli utakmicu s igra?em manje, a u jednom trenutku su još i dvojica isklju?ena.  Nitko ne može dobiti sa tri igra?a manje na svijetu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #140 na: Veljaa 25, 2010, 00:54:51 » |
|
Dobro smo i prošli pošto smo zapo?eli utakmicu s igra?em manje, a u jednom trenutku su još i dvojica isklju?ena.  Nitko ne može dobiti sa tri igra?a manje na svijetu. KROVOPOKRIVA? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
salee3