Svibanj 22, 2012, 03:43:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Sampdoria  (Posjeta: 2356 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #125 na: Veljaa 22, 2010, 22:57:49 »

Cestitke Dexter na ovom postu ljepo napisano i da dodam na kraju cemo opet mi biti prvi tj INTER
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #126 na: Veljaa 22, 2010, 22:59:34 »

da mi je samo znat kako se dvije godine favoriziranja od strane sudaca u našu korist pretvorilo u kra?u protiv nas.

vjerojatno ako osvojimo prvenstvo moramo zahvaljivat nebesima na tome   :Smiley
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #127 na: Veljaa 22, 2010, 23:16:25 »

da mi je samo znat kako se dvije godine favoriziranja od strane sudaca u našu korist pretvorilo u kra?u protiv nas.

vjerojatno ako osvojimo prvenstvo moramo zahvaljivat nebesima na tome   :Smiley

reci mi dali je po tebi isto su?enje od 1.kola pa do ovog zadnjeg....pusti prošla prvenstva, gledajmo ovo teku?e, jer bi se mogli tako vra?ati do 1908.

opet kažem ne vidim urotu, ali mislim da smo kod sudaca trenutno na zadnjem mjestu...
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #128 na: Veljaa 22, 2010, 23:41:24 »

reci mi dali je po tebi isto su?enje od 1.kola pa do ovog zadnjeg....pusti prošla prvenstva, gledajmo ovo teku?e, jer bi se mogli tako vra?ati do 1908.

opet kažem ne vidim urotu, ali mislim da smo kod sudaca trenutno na zadnjem mjestu...

sje?am se sigurno 5-6 situacija koje su išle u korist intera, isto tako koje su išle kontra. više manje to je ujedna?eno i samim time nema nikakve urote.

i to da smo na zadnjem mjestu kod sudaca nebih se složio. napoli je 4 mom?ad prvenstva, a protiv nje se ove sezone najviše griješilo.tako?er romi se nije sudilo pretežito u korist, a od nas su 5 bodova.

evo ode imaju sve greške sudaca sva kola. trenutno nemam vremena jer mi ne ide baš talijanski. u srijedu sam gotov sa ispitima pa ako nitko ne provjeri, ja ?u

http://sitesearch.gazzetta.it/sitesearch/searchresults.jsp?q=moviola

evo ve? iz naslova prvog kola: materazzi trebao dobit crveni karton, nisam ni otvorio. btw. gazzetta je interova novina
« Zadnja izmjena: Veljaa 23, 2010, 00:00:38 od il Principe » Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #129 na: Veljaa 22, 2010, 23:45:35 »

gazzetta nije Interova novina ve? najobjektivnija sportska novina u Italiji sa najve?im rejtingom i pozdanoš?u vijesti.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #130 na: Veljaa 22, 2010, 23:57:08 »

ma, ja bi dao sve da nam na po?etku sezone ovako sude, a da nam pred najve?u utakmicu sezone malo "progledaju kroz prste"...

i opet ne ide mi u glavu,jbg,potpuno zasluženi crveni za samuela, ali gatuso dobije žuti za penal (0-4), itd. imam ja snimaka gdje smo direktno zakinuti, ali delpjerovski penal ne pamtim da smo dobili, ajde Milito  1.kolo protiv Barija...

za zadnji kod sudaca,mislio sam na jube,bbilan,romu i nas...napoli, genoa,lazio,udinese...njih ni ne gledam...
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #131 na: Veljaa 22, 2010, 23:59:08 »

sje?am se sigurno 5-6 situacija koje su išle u korist intera, isto tako koje su išle kontra. više manje to je ujedna?eno i samim time nema nikakve urote.

i to da smo na zadnjem mjestu kod sudaca nebih se složio. napoli je 4 mom?ad prvenstva, a protiv nje se ove sezone najviše griješilo.tako?er romi se nije sudilo pretežito u korist, a od nas su 5 bodova.

evo ode imaju sve greške sudaca sva kola. trenutno nemam vremena jer mi ne ide baš talijanski. u srijedu sam gotov sa ispitima pa ako nitko ne provjeri, ja ?u

http://sitesearch.gazzetta.it/sitesearch/searchresults.jsp

evo ve? iz naslova prvog kola: materazzi trebao dobit crveni karton, nisam ni otvorio. btw. gazzetta je interova novina

ne otvara mi se...evo ve? neka urota.... Grin
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #132 na: Veljaa 23, 2010, 00:01:14 »

ne otvara mi se...evo ve? neka urota.... Grin

u?i u gazzettu i na tražilicu upiÅ¡i moviola  Wink
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #133 na: Veljaa 23, 2010, 00:02:58 »

gazzetta nije Interova novina ve? najobjektivnija sportska novina u Italiji sa najve?im rejtingom i pozdanoš?u vijesti.

nisam mislio da je doslovno interova, ali da je blagonaklona interu, to je
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #134 na: Veljaa 23, 2010, 10:15:23 »

Misliš nije Berlusconijeva?
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #135 na: Veljaa 23, 2010, 10:39:33 »

evo, sve odluke ispravne...

Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #136 na: Veljaa 23, 2010, 14:00:40 »

imam osjecaj da mu je Italija dosadila, i da se zeli vratiti na otok ili otic u Real da malo proba i spanjolsku. Zna Mou da mu u ugovoru stoji da ako on dadne otkaz on klubu  placa, a ako klub njemu da otkaz (Å¡to on SILNO želi) klub njemu isplacuje milione ... Posto je dosadan, bas se vidi da želi otkaz

Heh, u potpunosti se slažem sa ovime, jer Inter ne igra u zadnje vrijeme najbolje što zna. Al mora se priznati, dva puta smo pobijedili Miljan pod njegovim vodstvom, ali smo i izgubili od ?ubrentusa. Nema veze, al ko bi bio idu?i trener, da ove godine Jose napusti Inter?
Evidentirano

interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #137 na: Veljaa 23, 2010, 14:26:33 »

3 utkmice kazne!!!!!!!!!!!!a trenera. Chuska
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #138 na: Veljaa 24, 2010, 16:47:58 »

evo ode i El Cuchu, zna?i u Udinama igramo sa 1 stoperom, ko ga jebe Mou idemo po pobjedu...svi u napad,.... Pobjednik

evo ja sam slobodan u nedelju, mou za tebe i gratis igram, jedino mi dres ostavi... Grin

Rekao ja El Cuchu-u ,poÅ¡to mene nema u Udinama ,bezveze je i da ti ideÅ¡ ,i ?ovjek u tunelu   odalamio nekog sampdori?i?a , ....sve zato da bi ti grande    IL   B I L I J A R E ,mogao uz LUCIA ?init  naÅ¡ stoperski par Pobjednik
Evidentirano
Limitirani Kamerunac
Pocetnik
*

« Odgovor #139 na: Veljaa 24, 2010, 21:53:37 »

Dobro smo i prošli pošto smo zapo?eli utakmicu s igra?em manje, a u jednom trenutku su još i dvojica isklju?ena. Shocked

Nitko ne može dobiti sa tri igra?a manje na svijetu.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #140 na: Veljaa 25, 2010, 00:54:51 »

Dobro smo i prošli pošto smo zapo?eli utakmicu s igra?em manje, a u jednom trenutku su još i dvojica isklju?ena. Shocked

KROVOPOKRIVA?  pivo
Evidentirano
salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #141 na: Veljaa 25, 2010, 23:59:15 »

sa tri igraca manje   Inter zastava  Inter zastava  Inter zastava ne ne imali smo cetiri igraca manje.....zar nisi gledo utakmicu Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!