|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #25 na: Veljaa 20, 2010, 21:24:18 » |
|
Koja govna suda?ka, sunce im kalajsano. Mati moja mila, baš se vidi da su protiv nas. Malo ga je lupil odmah crveni, sudci evo vam  . Al ni to ne?e pomo? Sampdoriji da pobijedi.  Cordoba žuti, wtf?  : Pa Samuel je dobio žuti 3 min prije toga. To nisi vidio? Nažalost, ?isti crveni, nema se tu šta prigovorit. Kako je krenulo bit ?e još crvenih na ovoj tekmi. Tenzije su poprili?no visoke....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #26 na: Veljaa 20, 2010, 21:24:54 » |
|
Ušli smo pederski u utakmicu i to je to !!! Ljudi pomislili da su ve? prvaci !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #27 na: Veljaa 20, 2010, 21:25:01 » |
|
Ho?emo li završit utakmicu sa osmoricom kako smo krenuli sa kartonima?
Moram sam sebe citirati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #28 na: Veljaa 20, 2010, 21:25:29 » |
|
Sami smo si krivi, totalno pederski pristup, sramota
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #29 na: Veljaa 20, 2010, 21:26:00 » |
|
bogami još jedan i bit ?eš u pravu... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #30 na: Veljaa 20, 2010, 21:26:15 » |
|
Ovo je preslo sve granice !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #31 na: Veljaa 20, 2010, 21:26:22 » |
|
Ovo je smješno, Cordoba drugi žuti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #32 na: Veljaa 20, 2010, 21:26:46 » |
|
koji je idiot ovaj cordoba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #33 na: Veljaa 20, 2010, 21:27:43 » |
|
Eto ga na, baš ko što sam i rekao. Ovaj Cordoba je ko dijete. Stvarno je malo pove?i pacjent...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #34 na: Veljaa 20, 2010, 21:28:08 » |
|
Završit ?emo mi sa sedmoricom ako ovako nastavimo. Kako loše, e. Brijem da ?e završit x ili 1-0 za nas. Al ovo je fakat previše, šta rade Interu. Suci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #35 na: Veljaa 20, 2010, 21:30:14 » |
|
U uvodu sam napisao da ne zelim dramu  ,ne brinite ponavlja se ona antologijska tekma al ovaj put pobjeda nasa 2:0.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #36 na: Veljaa 20, 2010, 21:30:48 » |
|
Bit ?e veselo do kraja, kako ?emo NE primiti gol ili ga DATI 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #37 na: Veljaa 20, 2010, 21:32:24 » |
|
Samo cu reci nek nam je bog na pomoci ja sam sad hapy i sa x 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #38 na: Veljaa 20, 2010, 21:32:40 » |
|
Primit cemo zasigurno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #39 na: Veljaa 20, 2010, 21:37:10 » |
|
koji quraaaaaaacc  pa šta su radili hajvani jao,jao ako ne izgubimo bi?e skoro pa jednak podvig kada smo preokrenuli 0-2 u 3-2 za 5 min bože bože
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 20, 2010, 21:38:50 od interista herceg »
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #40 na: Veljaa 20, 2010, 21:37:56 » |
|
znaci dat ga mozemo samo na ha bu il iz prekida.....primit ga moramo ako su imalo ozbiljna ekipa a vjerujem da jesu, jer tu ne odlucuje vise nasa klasa vec njihov dobar dan!!! po meni nabijat lopte do napadaca pa oni da pokusaja izborit faul za sneijdera..... pandeva umjesto eto'oa jer ima vise sanse da i zadrzi loptu a i prije ce ga faulirat....il quaresmu uvest, on bi zaradio jedan crveni za njih ako bi mi naravno malo pritiskali sudiju!!! nisam vidio kartone samuela jesu li bili  ovaj sudija je smijesan a i hrabar.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #41 na: Veljaa 20, 2010, 21:38:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #42 na: Veljaa 20, 2010, 21:39:02 » |
|
Julione lud ko šiba ,po stepenicama prema svla?ionama psuje na portugalskom....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #43 na: Veljaa 20, 2010, 21:39:19 » |
|
Ma kakvi suci, ne pri?ajte bez veze. ?ista naša gluposti neodgovornost. Zbilja su kreteni, pogotovo Cordoba. Treba nam odmor za Chelsea a ovi što su ostali ima dušu da ispuste na terenu i kako onda da imamo svježinu za Chelsea. Ne mogu vjerovati da ovako glupi mogu biti iskusni igra?i, obojici bi uzeo cijelu pla?u i kaznio još mjesec dana ne igranja. Konjusine nevi?ene.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #44 na: Veljaa 20, 2010, 21:39:55 » |
|
treba pandeva uvest on bi ga mogao zbait iz kontre AJDE MAKEDON?E 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #45 na: Veljaa 20, 2010, 21:40:18 » |
|
izgleda da u Udinama igramo sa primavercima, ne iz ne kakvog protesta, ve? zbog suspenzija... Ve?erašnji sažetci ?e biti uvod u borbu Cro copa... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 20, 2010, 21:44:27 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #46 na: Veljaa 20, 2010, 21:40:27 » |
|
znaci dat ga mozemo samo na ha bu il iz prekida.....primit ga moramo ako su imalo ozbiljna ekipa a vjerujem da jesu, jer tu ne odlucuje vise nasa klasa vec njihov dobar dan!!! po meni nabijat lopte do napadaca pa oni da pokusaja izborit faul za sneijdera..... pandeva umjesto eto'oa jer ima vise sanse da i zadrzi loptu a i prije ce ga faulirat.... il quaresmu uvest, on bi zaradio jedan crveni za njih ako bi mi naravno malo pritiskali sudiju!!! nisam vidio kartone samuela jesu li bili  ovaj sudija je smijesan a i hrabar..... Ne sumnjam da bi onda igrali sa osmoricom.. : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #47 na: Veljaa 20, 2010, 21:45:15 » |
|
moram da komentarisem ovo jer vidi se da sudija ne zeli da progleda kroz prste zato sto im nije zanimljivo da im bjezimo 10 bodova cista kradja dwa penala protiv napolia ne sudjena sad ovo sve cine da uspore inter 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
inter4allLIFE
|
 |
« Odgovor #48 na: Veljaa 20, 2010, 21:47:38 » |
|
 , ljudi btw sta ja to vidim 2 crvena nije fora izgubit ovu tekmu negu onu u srijedi jer ce biti teske tenzije u klubu  btw jel ima di prenos
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ponosni Interista
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #49 na: Veljaa 20, 2010, 21:51:50 » |
|
Sudac je od po?eka uzeo kriterij kakav je uzeo i naši su morali znati da ?e bit lagan na kartonima. Jedan od Sampdorijinih igra?a dobio je žuti za puno benigniji faul na Stankovi?u nego što je to bio onaj Cordobin za koji ga je potjeralo pod tuš. Cordoba nema 12 godina i morao je znati da se ne može onako svetiti na terenu pred o?ima suca koji autoritet pokazuje isklju?ivo kartonima. Ina?e Samuelov crveni bio je klasi?an primjer faula za koji se dobija crveni karton. I sad do kraja treba vidjeti od ?ega smo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|