Svibanj 22, 2012, 03:42:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Sampdoria  (Posjeta: 2356 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
EL CUCHU 19
Super clan

« na: Veljaa 20, 2010, 08:24:01 »

Evo raspisasmo se o Chelseu Cheesy,pa nam cr?e forum   Cry  ,i nitko ne otvori temu o ve?eraÅ¡njoj tekmi sa Sampdorijom ,naÅ¡im velikim dužnicima od jeseni ,kad su nas porazili u dosta izjedna?enoj utakmici.Oni su opet u usponu forme ,ali mi smo I N T E R , i bez obzira Å¡to su nam   misli usmjerene prema tekmi sa Chelsei-em u srijedu ,ovo moramo sasvim ozbiljnio shvatiti,jel romamerda i ranier?i? ,se ozbiljno približili ,tak da danas 3 boda moraju bit uknjižena.Kad se spomene Samp ,uvijek se sjetim ,onog naÅ¡eg legendarnog preokreta s njima na Meazzi... <a href="http://www.youtube.com/v/ohkHj79--U4&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ohkHj79--U4&rel=1</a> .....INTEROVSKI duh izaÅ¡ao iz boce na 6 minuta i to bilo sasvim dovoljno da se   sampi?i vrate u  Genou bez ijednog boda  Prst ,.....sjetite se blitzkriega u 6 minuta,Samp povela 0:2 44' Tonetto, 85' Kutuzov,,....ali onda nastupa crno-plavi uragan 90' Martins,  Kralj 93' vieri, 96' Recoba, Kralj?ak je i tupavi Mancini na toj tekmi pokazao da ima krvi u sebi,sprdaju?i se iz "navija?a",koji su po?eli napuÅ¡tati Meazzu ,prije 90-e minute i po?etka najsenzacionalnijeg preokreta možda ?ak i u povijesti nogometa,....jer jedan je F.C.  I N T E R N A Z I O N A L E  Inter zastava Pobjednik .....evo i tko su pozvani za danaÅ¡nju tekmu....

Mourinho names squad for Inter v Sampdoria
Friday, 19 February 2010 14:10:39

APPIANO GENTILE - José Mourinho has named a squad of 19 players (3 goalkeepers, 5 defenders, 8 midfielders & 3 strikers) for Saturday evening's Serie A Week 25 match against Sampdoria at the Stadio Giuseppe Meazza (kick-off 20:45):

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Nema Santona,Maria,ali tu je Deki  Kralj nakon dugo vremena,dobit ?e sigurno nekih pola sata,iako ?e nam njegovo iskustvo biti puno važnije u srijedu,protiv carli?aancelotija ,faker?i?ateri?a i ostalih penzi?a Cheesy Cheesy Cheesy
« Zadnja izmjena: Veljaa 20, 2010, 09:55:47 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Veljaa 20, 2010, 08:29:14 »

Taj Del Neri nas uvjek pati, još dok je Chievo vodio. Nadam se da ?emo mu danas dati po zubima. Teško ?e biti izbaciti Chelsea iz glave ali gotovo da moramo dobiti ovu utakmicu. Mislim da bi trebali igrati mudro i malo se povu?i (štediti snagu) i onda vrebati svoju priliku a Il Principe ?e je do?ekati.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #2 na: Veljaa 20, 2010, 09:05:21 »

Dobro zbori nas  super pustolovare i zgodare Denis ,stvarno antologijska tekma u izvedbi China i Obe Obe..

<a href="http://www.youtube.com/v/wl6jsUVh8ag&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/wl6jsUVh8ag&rel=1</a>

Nadam se da danas necemo imati toliku dramu i da cemo do poluvremena pokazati tko je "gazda"...
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Veljaa 20, 2010, 12:25:23 »

Ma neka drame, samo da je isti rezultat, jer ovo se pamti zauvijek! Mislim da je HRT prenosio, jer se sjecam da sam ovo gledao uzivo. Antologija!
Evidentirano

Milano siamo noi!
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #4 na: Veljaa 20, 2010, 12:31:53 »

nadam se pobjedi i osveti za poraz koji su nam nanili u prvom dijelu Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Ultras
Super clan

« Odgovor #5 na: Veljaa 20, 2010, 12:36:30 »

Sje?am se one dramati?ne utakmice kad smo gubili do 85.min 2:0 i na kraju dobili 3:2 ...ali danas ?e isto biti vrlo teška utakmica,Sampdoria je u formi,imaju odli?an napad,mi to moramo dobiti jer ve? dvije za redom tekme nemamo pobjede..
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #6 na: Veljaa 20, 2010, 14:22:25 »

Sje?am se one dramati?ne utakmice kad smo gubili do 85.min 2:0 i na kraju dobili 3:2 ...ali danas ?e isto biti vrlo teška utakmica,Sampdoria je u formi,imaju odli?an napad,mi to moramo dobiti jer ve? dvije za redom tekme nemamo pobjede..

Do 90-e frende ne 85-e,iskreno i ja sam mislio da je do 85-e ,al izvor me razuvjerio...http://archivio.inter.it/cgi-bin/search_match# ....ma i nije važno,glavno je da smo dobili,jer to su tekme ,kao i ova protiv bilana ,u kojoj se vidi naÅ¡ neslomljivi duh ,koji malo malo izlazi iz boce Cheesy Cheesy Cheesy  Pobjednik
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #7 na: Veljaa 20, 2010, 14:47:50 »

ufff ova je utakmica pod must. ako eventualno ne uhvatimo 3 boda, roma ?e se sasvim približit, a to bi moglo ostavit posljedica na me? protiv chelsea.

vrlo važna utakmica
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Veljaa 20, 2010, 14:53:03 »

Ovaj klip sto je Marko postavio je nesto sto se nevidja svaki dan na fudbalskim terenima ovo moze samo inter pruzit A sto se tice vecerasnje tekme osobno mislim da cemo pobjedit kvaliteta je na nasoj strani .A i kad ne bi pobjedili ruku na srce dosta je kola do kraja gdje se mozemo popravljati Inter je previse mocan tim tako da ni Roma ni Milan nemogu nista Ja bi kreno bez rizika pametnom igrom cuvat se za Chelsea ...Al razbit cemo ih vecras u prvi 15 minuta i kraj price   Cheesy
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #9 na: Veljaa 20, 2010, 18:15:16 »

Dakle ve?eras nam nema Balotellija i Santona, njima ve? duže Cassana.
Trebali bi dobiti i u miru se spremiti za Chelsea, ali bojim se Del Nerija, to je jako lukav trener i znao nam je u prošlosti zapaprit.
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #10 na: Veljaa 20, 2010, 19:32:40 »

ne leze nam tradiocionalno, i kad smo ih pobjedjivali li-la je bilo!!! prosle godine adriano zabio za pobjedu u vrlo teskoj utakmici!!!
veceras je najvaznije da nam dobro podje mec i da rano povedemo.....
sastav je tesko prognozirat, oce li muntari il zanetti na lijevog beka Cheesy mario bi mogo zafalit opet, valjda nam se vrate santon i mario za ligu pravaka!!!
------------------cesar----------------------

--maicon----lucio-------samuel----zanetti----

------motta-----mariga-------muntari---------

--------------sneijder------------------------

--------milito--------eto'o--------------------

mislim da bi mogo cambiassa malo odmarat, stankovic umjesto sneijdera ako bude rezlutat iso, da se ovaj malo odmori a ovaj odigra koju minuticu pred veliki mec!!! predpostavljam da ce pandeva il milita odmarat, al prije pandeva!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Davor
Moderator
Stalni clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Veljaa 20, 2010, 20:15:24 »

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 11 Muntari; 10 Sneijder; 22 Milito, 9 Eto'o.
A disposizione: 1 Toldo, 6 Lucio, 7 Quaresma, 8 Thiago Motta, 15 Khrin, 17 Mariga, 27 Pandev;
Allenatore: José Mourinho.

Sampdoria: 30 Storari; 8 Zauri, 28 Gastaldello, 6 Lucchini, 3 Ziegler; 77 Semioli, 17 Palombo, 16 Poli, 18 Guberti; 9 Pozzi, 10 Pazzini.
A disposizione: 21 Guardalben, 5 Accardi, 7 Mannini, 11 Scepovic, 12 Tissone, 13 Rossi, 20 Padalino;
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #12 na: Veljaa 20, 2010, 20:48:32 »

http://www.bet365.com/extra/extra.aspx?ContentPath=LiveStreaming%2cStreaming&SN=&status=1 ...evo linka kome treba ,dobar stari bet365.com  bow down bow down bow down ....joÅ¡ da mi je skontat kak se gleda full screen,gdje bi mi bio kraj ,al bar ne ledi slika Wink
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #13 na: Veljaa 20, 2010, 21:01:43 »

još da mi je skontat kak se gleda full screen,gdje bi mi bio kraj ,al bar ne ledi slika Wink

CTRL I SCROLL SA MIÅ EM. TO NAPRAVIÅ  PRIJE NEGO TI SE OTVORI UTAKMICA  Wink
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #14 na: Veljaa 20, 2010, 21:02:25 »

Pazzini jadovane  ,gdje ?eÅ¡ na Sulju Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #15 na: Veljaa 20, 2010, 21:06:59 »

Jel zna tko , koje su marke Del Nerijeve nao?ale?.............olakÅ¡at ?u Vam ....Sony-eve  Grin Grin Grin
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #16 na: Veljaa 20, 2010, 21:12:12 »

Jadno smo ušli u utakmicu, a danas nam je nužna pobjeda i to bez natezanja do zadnjih minuta, ali sa ovakvom igrom ?e biti jako teško bilo što napraviti
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #17 na: Veljaa 20, 2010, 21:17:08 »

Gdje the Wall prodje trava ne raste Grin Grin Grin ,.....ne brini presidente ,glatko dobijamo Pobjednik
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #18 na: Veljaa 20, 2010, 21:18:51 »

Gdje the Wall prodje trava ne raste Grin Grin Grin ,.....ne brini presidente ,glatko dobijamo Pobjednik

Kao što rekoh ,eto veselja Undecided ....sad smo se ujebali do kraja...
« Zadnja izmjena: Veljaa 20, 2010, 21:19:54 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Interf@n
Super clan

« Odgovor #19 na: Veljaa 20, 2010, 21:19:06 »

Pa ne mogu vjerovati, Samuel dobio crveni
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #20 na: Veljaa 20, 2010, 21:20:35 »

Ho?emo li završit utakmicu sa osmoricom kako smo krenuli sa kartonima?
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #21 na: Veljaa 20, 2010, 21:21:01 »

Koja govna suda?ka, sunce im kalajsano. Mati moja mila, baÅ¡ se vidi da su protiv nas. Malo ga je lupil odmah crveni, sudci evo vam  Prst . Al ni to ne?e pomo? Sampdoriji da pobijedi. Inter zastava Cordoba žuti, wtf? Huh?
« Zadnja izmjena: Veljaa 20, 2010, 21:22:20 od Interista » Evidentirano

p3r0_inter
Stalni clan

« Odgovor #22 na: Veljaa 20, 2010, 21:21:10 »

Pa ovaj Samuel je stvarno idiot. Znao sam da ?e dobit crveni ?im je ovako rano požutio. Stvarno bezveze. Evo sad i ovog pacjenta od Cordobe...
Evidentirano

Io sono Interista
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #23 na: Veljaa 20, 2010, 21:23:41 »

je.em majku pazziniju i  sucu.... Sick
Evidentirano
Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #24 na: Veljaa 20, 2010, 21:24:07 »

Kaaaaj, ovom žuti?? Pa koji quratz, ista situacija jbte nono Sick
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!