|
Marko_Sibenik
|
 |
« na: Veljaa 12, 2010, 18:39:42 » |
|
Dakle,nakon dugog " zimskog sna" nastavlja se Champions League,tocnije knock-out faza..."Nas" Inter nije bio bas miljenik Fortune,izvucen je vjerovatno najtezi europski protivnik (uz Barcelonu) mocni engleski Chelsea..Bilo kojem pokloniku balunu samo ime engleskog velikana predstavlja strah i postovanje pocevsi od svoje bogate povijesti,jacine lige,momcadi pa do silnih Abramovicevih miljuna "ubrizganih" u tu londonsku momcad..Inace,popularno zvani The Blues su tijekom svoje proslosti osvojili tri naslova Engleske,cetiri Liga kupa te dva puta trofej Kupa pobjednika kupova.. Zadnje desetlje?e je najuspješnije u povijesti kluba gdje su osvojili dva puta Premier Ligu 2005. i 2006. godine te se domogli finala Lige prvaka 2008.godine. Inter je vjerovatno u Cl imao najtezu skupinu,dok je Chelsea u skupini D uz suparnike Porto,A.Madrid,Apoel Fc bez vecih problema osvojio prvo mjesto,te sto je najvise znakovito imali najbolju realizaciju u svim grupama Cl...(sto se tice pogodaka)...Najucinkovitiji golgeteri zasad u Champions League su im Didier Drogba i Nikolas Anelka sa po tri pogodka.... Na prvi mah kad su Englezi izvuceni,pomislio sam da cemo proci kao "glineni golubovi" na streljani,ali nakon Nove Godine Inter igra kao preporedjen,te uz dolazak Pandeva te strucnost portugalskog maga Mourinha koji najbolje poznaje "Penzionere" (bio im trener),dajem laganu prednost Chelseu otprilike u postotcima 55%-45%,ponajvise zbog snage i moci "The Bluesa"...
Ipak,kao nepopravljivi optimista nadam se prolasku Intera,ponajvise zbog toga sto smo usli u optimalnu formu ,a ne kao u eri Mancinija kad smo ovo u vrijeme izgledali kao " na pocetku priprema"...
Protiv Intera zbog ozlijeda sigurno nece zaigrati Ashley Cole i Mikael Essien, dok su upitni Juliano Beletti, Joe Cole, Deco, Alex i Jose Bosingwa,dok je kod nas zasigurno nece zaigrati Chivu,a upitan je i Stankovic...
Igrajuci se menadzera predvidjam ovaj sastav:Cech na golu,obrambena cetvorka sa lijeva na desno Cole,Terry,Carvalho,Ivanovic,vezni red u sastavu Ballack( Zhirkov), Mikel,Lampard te u napadu Anelka,Drogba,Malouda...
Ocekujem kvalitetnu predstavu Mourinhovih jurisnika,a ovaj dvoboj "nosi" istinu gdje smo u odnosu na samu kremu Europskog nogometa...
Tekma je na rasporedu 24.02 u 20.45 h...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1 na: Veljaa 12, 2010, 20:23:23 » |
|
netko je dobro rekao, imamo još 2 vrlo važne utakmice prije ove. mislim da se tek nakon njih trebamo usredoto?it na ovu, iako je i mourinho krenuo lagano sa temom chelsea
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #2 na: Veljaa 12, 2010, 20:40:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #3 na: Veljaa 12, 2010, 20:43:00 » |
|
da baš  ja sam mislio da se kolega malo zabunio, oni su do dolaska abramovi?a bili obi?an engleski prosjek
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #4 na: Veljaa 12, 2010, 21:01:49 » |
|
marko taj sastav koji si naveo kao moguci je nemoguce da igra jer si sam rekao da je cole ozljedjen.... vjerovatno zhirkov na beka lijevog ide.... ja se najvise bojim da nas na prekidu ne unisti ivanovic kao sto nas je unistio vidic iako smo svi znali kolika je opasnost! bez essiena, dvojice coleova  , deca, alexa, bosingwe oni su dosta oslabljeni iako su tu vecinom njihove rezerve al nije ni njima svejedno kad znaju da nema ko uc! essien i a. cole pa i j.cole bi mogli bit kljucni izostnaci! po meni bi bilo odlicno da im se ozljedi jos i drogba  onda znamo da nas mogu samo na brzinu dobit u napadu jer bez drogbe bi igrali sami brzanci! i sto je najvaznije bitno je da nasi docekaju napokon jedan vazan mec lige prvaka bez ozljedjenih, mislim dobro vec chivu fali kao i stankovic al mozemo ih zamjenit, samo bez jos dodatnih ozljeda posebno vaznih igraca! mi imamo jos dva vrlo vazna meca u ligi prije ovog i trebamo bit fokusirani na to, onda se svim snagama okrenut chelseu kojeg svi s nestrpljenjem ocekujemo! na eto'ou je vrijeme u toj utakmici da se pokaze, muntari koji je u engleskoj protiv chelsea i manchestera pruzao vrlo dobre partije mogao bi napokon odigrat kako treba, protiv timova koji mu uvjetno receno leze  motta bi mozda mogao sa lampardom i mikelom koji nisu brzanci i vole zadrzat loptu! znaci i nasi losiji igraci su vrlo upotrebljivi u tom mecu  po meni najvece uzdanice intera su balotelli i sneijder.... sneijder jedan pass il sutina il slobodnjak moze rijesit mec, balotelli je previse samouvjeren i lik ima moc da sam dobije chelseu ako ga podje, realno jedini to trenutno ima on u interu! j.cesar nek odigra svoju uobicajnu utakmicu a eto'o ima dobar skor protiv velikih ekipa, ako ne ponudi nista u ligi prvaka nek ide u ***** onda! milito ce imat najmanje po jednu sansu u oba meca, samo nek zabije! od pandeva nista ne ocekujem bas zato bi lik mogao proigrat  pomolit se bogu da lucio ima svoj dan onda bi chelsea mogla imat problema, ako nema bas svoj dan onda bi on sam mogao izbacit inter, samuelu vjerujem jako! bojim se nasih bekova protiv maloude i anelke.... ni maiconu ni santonu nisu odgovarali brzi igraci al vjerujem da mogu s njima! maicon u napadu ce uvjeren sam bit premocan! raduje me sto imamo ekipu za nadigravanje.... bojim se anchelottia koji je sa slabasnim milanom pobjedjivao mourinha i nikad nije dopustio da ga mourinho u potpunosti nadigra bez obzira na ogromnu razliku izmedju te dvije ekipe! sudija ako nebude neutralan nek ide na nasu stranu jer sudija u ligi prvaka cesto bude kljucan sa kartoniranjem i glupim faulima! chelsea u engleskoj premier ligi trenutno igra toplo hladno.... jake meceve igraju vrhunski protiv slabijih ne blistaju! nasom formom sam vise manje zadovoljan iako mislim da mozemo i bolje, al nedaj boze da nam pocne padat sad forma! al ima jos puno do utakmice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljaa 12, 2010, 21:29:36 » |
|
Zasigurno nije u rangu po broju trofeja sa Liverpoolom, Man.U, Arsenalom....A nisu ni neki "škart" od engleske momcadi... Ipak im je zadnih desetak godina najuspjesnije u povijesti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljaa 12, 2010, 21:36:46 » |
|
isto tako mislim bit ?e teško ali imamo dobru atmosferu i ekipu,nema nekoh ozbiljnijih ozljeda i nadam se dobroj utakmici i pozitivnom rezultatu za nas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljaa 12, 2010, 21:38:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljaa 12, 2010, 21:44:17 » |
|
?itao samo do ''.....od svoje bogate povijesti...'' 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljaa 12, 2010, 21:51:42 » |
|
marko taj sastav koji si naveo kao moguci je nemoguce da igra jer si sam rekao da je cole ozljedjen.... vjerovatno zhirkov na beka lijevog ide.... Žirkov ne?e po?injati umjesti Colea. Grije klupu i Ancelloti ga uop?e ne vidi kao beka, a on to i nije. po meni najvece uzdanice intera su balotelli i sneijder.... sneijder jedan pass il sutina il slobodnjak moze rijesit mec, balotelli je previse samouvjeren i lik ima moc da sam dobije chelseu ako ga podje, realno jedini to trenutno ima on u interu! Kad je Balotelli pokazao da može biti prevaga protiv ovakvih protivnika? Taj tip se ne može motivirati za ništa osim izležavanja i razmaženog baha?enja po terenu. Ne o?ekujem apsolutno ništa od njega protiv Chelsea. bojim se nasih bekova protiv maloude i anelke.... ni maiconu ni santonu nisu odgovarali brzi igraci al vjerujem da mogu s njima! maicon u napadu ce uvjeren sam bit premocan! raduje me sto imamo ekipu za nadigravanje.... bojim se anchelottia koji je sa slabasnim milanom pobjedjivao mourinha i nikad nije dopustio da ga mourinho u potpunosti nadigra bez obzira na ogromnu razliku izmedju te dvije ekipe! Santon protiv Ronalda prošle sezone recimo? Milan s Kakom je bio slabašan? Taj Milan je bio slabašan, a na ovogodišnji si litre sperme prolio? Koja mrtva ogromna razlika, Stankovi? nam je igrao trequartistu prošle sezone, a Muntari bio standardan. :  chelsea u engleskoj premier ligi trenutno igra toplo hladno.... jake meceve igraju vrhunski protiv slabijih ne blistaju! [/quote] Samo protiv Arsenala su izgledali vrhunski, u ostalim derbijima i ne baš toliko impresivni iako su izlazili s tri boda uglavnom na kraju. Recimo Manchester ih je nadigrao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljaa 12, 2010, 22:02:13 » |
|
zhirkov u rusiji igra cesto beka kojeg je igrao i u predhodnom klubu! boljeg od zhirkova na tom mjestu nemaju, jedino nek stave stopera!
balotelli dokazuje iz utakmice u utakmicu da je vrhunski, samouvjeren previse, cak toliko da moze unistit chelseu!
ako si gledao protiv manchestera mec ronaldo je igrao po 15-ak minuta protiv maicona 15-ak minuta protiv santona 15-ak minuta protiv cambiassa i zanettia, 30-ak minuta protiv samuela.... lik ima slobodu na terenu i samo je jednom pokusao predriblat santona! to govorim po mecevima u seriji a protiv manjih ekipa koje imaju brzance na krilima.....
milanov sastav ovaj je puno jaci od milanovog sastava prosle i predprosle godine, a anchelotti je uvijek uzimao bolji rezlutat i uvjeren sam da bi i sad puno bolji rezlutat ostavario!!!
protiv manchestera je chelsea igrala na isti nacin kao i arsenala, cvrsta igra u obrani i prepustena dominacija protivniku a oni ih ubijaju na jednostavan nacin, recimo tako su igrali i protiv barcelone!!! oni su u tim velikim mecevima vise manje uspijevali sto su zeljeli, dok protiv malih ekipa su dosta losi....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 12, 2010, 22:03:15 » |
|
Bit ?e teška utakmica protiv njih. Kako bi volio da ih Jose malo prizemlji i da pokaže ko je gazda. Ancelotti je neugodan, al ja mislim da Mourinho ima recept i zato. S toga predvi?am rezultat 1-0 za nas ili x. Jer Chelsea je jak, al u zadnje dane ih trese afera sa Terryem ''legendom'' kluba, mislim da su malo u k radi toga. Trebali bi to iskoristit i to je to. Samo trebamo napast od prve minute i pobijeda je tu. Nadam se da ?e Sneijder igrati od prve minute i onda ne bi bilo problema... Samo da ne stavi Balotellija, neka u napadu budu Milito i Pandev ili Eto'o tak je svejedno. Balotelli je ?oker sa klupe. Samo da ne zgubimo... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljaa 12, 2010, 22:39:47 » |
|
Zasigurno nije u rangu po broju trofeja sa Liverpoolom, Man.U, Arsenalom....A nisu ni neki "škart" od engleske momcadi... Ipak im je zadnih desetak godina najuspjesnije u povijesti...
Istina, ali su još jaaaaako daleko od velikana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #13 na: Veljaa 13, 2010, 12:46:20 » |
|
Bit ?e teška utakmica protiv njih. Kako bi volio da ih Jose malo prizemlji i da pokaže ko je gazda. Ancelotti je neugodan, al ja mislim da Mourinho ima recept i zato. S toga predvi?am rezultat 1-0 za nas ili x. Jer Chelsea je jak, al u zadnje dane ih trese afera sa Terryem ''legendom'' kluba, mislim da su malo u k radi toga. Trebali bi to iskoristit i to je to. Samo trebamo napast od prve minute i pobijeda je tu. Nadam se da ?e Sneijder igrati od prve minute i onda ne bi bilo problema... Samo da ne stavi Balotellija, neka u napadu budu Milito i Pandev ili Eto'o tak je svejedno. Balotelli je ?oker sa klupe. Samo da ne zgubimo...  ma ja kontam da bude ok prošlo, iako je veliki, veliki test protiv ovakve mom?adi poput chelsea igrati u knockout fazi... ali dobro, samo da mou dobro odigra, dobre karte baci na stol, a to sam siguran da ho?e, i ina?e, a ne protiv ekipe koju je, može se slobodno re?i u ve?ini on sam izgradio, tako da samo da puleni na tereni dobro odrade svoj posao.. mislim da bi zbog iskustva i rutine u europskim utakmicama, trebalo dati prednost etoo-u u napadu, što se ti?e po?etnog sastava..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #14 na: Veljaa 13, 2010, 13:10:59 » |
|
Ja cu samo reci da je Chelsea jak tim kojeg postujem al inter ce proci a sto se tice trofeja i njihovim nekim velicinama tu su u rangu Burnleya ...  GRANDE INTER ....A moja zelja da pocne mec je od 1 minute Etoo Militoo naprjed a iza njiha Pandev i Sneijder Za Balotellia klupa al nek to Mou odluci ko ce siguran sam da ce odabrat 11 koji ce pokazati svima konacno pravo lice intera ...FORZA INTER sretno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #15 na: Veljaa 13, 2010, 13:20:37 » |
|
marku je tottenham velikan, pa tako da ova konstatacija ne za?u?uje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #16 na: Veljaa 13, 2010, 13:48:40 » |
|
treba imat respect prema njima jer su stvarno jaka momcad s odlicnim igracima...kao sto ste vec rekli trebamo od prve minute pocet napadat a ne stisnut se i cekat priliku...stavio bi sneijdera i pandeva u vezu a milita i etoo-a u napad dok balotelli na klupu da kasnije ude umjesto etoo-a ako kamerunac ne bude igrao na nivou,ili stavit pandeva u napad s militom a balotellia u vezu s sneijderom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #17 na: Veljaa 13, 2010, 13:55:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #18 na: Veljaa 13, 2010, 17:47:44 » |
|
Ispricavam se doticnim forumasima koji su se našli uvrijedeni i povrije?eni na moj navod da je Chelsea "velikan i klub bogate proslosti"...
Izgleda da se pomno i studiozno secira svaka recenica (makar nespretno napisana) jer na forumu ipak ima "doktora za nogomet" koji sve znaju i jedva cekaju najmanju gresku za "protunapad"... Takve bih podsjetio da su se sami "proslavili" sa svojim biserima kojih se ne bi ni cirkuski klaunovi posramili,i da bi u najmanju ruku trebali ostati suzdrzani.. Ne trebam naglasavati tko su,prepoznaju se sami...
Jos jednom isprike...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #19 na: Veljaa 13, 2010, 17:55:33 » |
|
Pozz generacijo  kakve veze ima sto si napisao Kad neki fan chelsea bude citao nek se nada Svi mi smo rascistili chelsea je sa trofejima mal klub al su jaki i treba odat respect postovanje .Ne vidim tolku frku oko toga al eto ne bi mi bili balkanci kad ne bi trazili dlaku u jajetu idemo slavit pobjeda je nasa A Marko znaj neko se hrani tudjim greskama i jedva ceka da te poklopi  ...FORZA INTER pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #20 na: Veljaa 13, 2010, 19:40:07 » |
|
Žirkov ne?e po?injati umjesti Colea. Grije klupu i Ancelloti ga uop?e ne vidi kao beka, a on to i nije.
nisi ni rekao vec iducu utakmicu chelsea - cardiff, zhirkov na lijevom beku  jeli ovo znaci da si ti mali obicni lazov 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #21 na: Veljaa 13, 2010, 20:10:45 » |
|
marko nadam se da se ne ljutis na mene, ja sam samo primjetio, trenutno jesu jaki, drugi najjaci u europi i naravno da si se mozda zaigrao malo u razmisljanjima koje ces im epitete staviti... nisam nista lose mislio svojom opaskom...  a za gocu, branio je i hilario... da li da ocekujem da ce on biti na golu?  moram malo provocirati, ali da - slazem se da ce zhirkov vjerojatno biti na lijevom beku jer jednostavno ozljedom cashleya colea nema tko drugi igrati na toj poziciji, sumnjam da je p. fereira u nekim ozbiljnim kombinacijama...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #22 na: Veljaa 15, 2010, 02:54:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #24 na: Veljaa 16, 2010, 11:25:35 » |
|
|