|
fanatico
|
 |
« Odgovor #75 na: Veljaa 14, 2010, 23:06:47 » |
|
Svi na terenu zadovoljni remijem pa moramo onda biti i mi. Teško je ne misliti na Chelsea a imaš veliku prednost, uz to još smanjiš gas i zbog ozljeda. Ipak je ovo napredak nakon tri poraza za redom u napulju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #76 na: Veljaa 14, 2010, 23:10:36 » |
|
Goca druze malo respecta za naseg Pandeva covjeka nikad ne znas tko cita Ipak je to interov igrac kad da gol znaci dobar je kad ono masi los je jbg ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #77 na: Veljaa 14, 2010, 23:22:59 » |
|
Mirisalo mi je ovo na gnjavažu, zato sam se, ipak navija?ki, i kladio na "samo" 0:1, a istini za volju i 0:0 mi je padalo na pamet. Napolitanci su odlu?ili utakmicu disciplinirano istr?at od po?etka do kraja i uspjeli su u naumu. Brzo su se otvarali i još brže svi do jednoga u fazi obrane iza lopte zatvarali. Remi je kad se sve zbroji definitivno OK rezultat i mislim da možemo bit zadovoljni. Onaj njihov "rukomet" trebalo je sudit, ali ne ?udi što je sudac ostao nijem, jer ?e nam se kao i prošlih sezona do kraja ionako dosta ?esto preskakat penali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #78 na: Veljaa 14, 2010, 23:57:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #79 na: Veljaa 15, 2010, 00:07:45 » |
|
Goca druze malo respecta za naseg Pandeva covjeka nikad ne znas tko cita Ipak je to interov igrac kad da gol znaci dobar je kad ono masi los je jbg ..
izvinjavam se zbog ruznih rijeci, nije valjda neko uvrijedjen bio  to sam rekao u trenutku iznerviran zbog promasaja.... i nisam rekao da je pandev los zbog promasaja cak u drugom pol je nesto i odigrao.... nesudim igrace po promasenoj prilici il zabijenom golu.... da je eto'o veceras i zabio u 89. minuti opet bi za mene bio katastrofalan, neznam zasto sam ne izadje kad vidi da pojma nema!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #80 na: Veljaa 15, 2010, 00:10:12 » |
|
Eto BillyRi, tu si ti "nacrtao" ono što sam ja gore napisao. Penal ?emo do kraja sezone dobiti samo ako netko njihov upuca nekog našeg to?no na bijeloj to?ki. Bude li faul bilo gdje drugdje a ne na "kredi" sudac ga ili ne?e sudit, ili ?e ga izvu? van kazneneog prostora.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #81 na: Veljaa 15, 2010, 00:13:03 » |
|
izvinjavam se zbog ruznih rijeci, nije valjda neko uvrijedjen bio  to sam rekao u trenutku iznerviran zbog promasaja.... i nisam rekao da je pandev los zbog promasaja cak u drugom pol je nesto i odigrao.... nesudim igrace po promasenoj prilici il zabijenom golu.... da je eto'o veceras i zabio u 89. minuti opet bi za mene bio katastrofalan, neznam zasto sam ne izadje kad vidi da pojma nema!!! Nije stvar u vrije?anju (ja se ni najmanje nisam uvrijedio, a za ostale ne znam), nego u neprimjerenosti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #82 na: Veljaa 15, 2010, 00:16:35 » |
|
billy može li snimka ovog povla?enja milita
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #83 na: Veljaa 15, 2010, 00:35:06 » |
|
izvinjavam se zbog ruznih rijeci, nije valjda neko uvrijedjen bio  to sam rekao u trenutku iznerviran zbog promasaja.... i nisam rekao da je pandev los zbog promasaja cak u drugom pol je nesto i odigrao.... nesudim igrace po promasenoj prilici il zabijenom golu.... da je eto'o veceras i zabio u 89. minuti opet bi za mene bio katastrofalan, neznam zasto sam ne izadje kad vidi da pojma nema!!! ma bravo sunce mamino, glavno je da sudiš obrambene, jer ako je obrambeni kriv za jedan gol, on ne može igrat profesionalni nogomet. :  tko sve danas ima internet : 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #84 na: Veljaa 15, 2010, 00:36:51 » |
|
billy može li snimka ovog povla?enja milita evo u gifu...u snimci ?e isto biti...  p.s.veliki gif pa mu dugo treba...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #85 na: Veljaa 15, 2010, 00:43:06 » |
|
ma bravo sunce mamino, glavno je da sudiš obrambene, jer ako je obrambeni kriv za jedan gol, on ne može igrat profesionalni nogomet. :  tko sve danas ima internet :  opet sam zakljucujes nesto sto ja nisam rekao! al si u biti u pravu ako je obrambeni igrac na svakoj utakmici kriv za jedan gol normalno da stopera u profesionalnom nogometu nemoze igrat!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #86 na: Veljaa 15, 2010, 00:43:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #87 na: Veljaa 15, 2010, 00:45:58 » |
|
opet sam zakljucujes nesto sto ja nisam rekao! al si u biti u pravu ako je obrambeni igrac na svakoj utakmici kriv za jedan gol normalno da stopera u profesionalnom nogometu nemoze igrat!!
ne,ovo je rekla zubi? vila ili crvenkapica :  mozes dat i 5 golova al ako si kriv za jedan primljen gol nikad od tebe stopera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #88 na: Veljaa 15, 2010, 00:50:35 » |
|
?ista dva penala nedosu?ena . thx billy 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #89 na: Veljaa 15, 2010, 00:53:24 » |
|
ne,ovo je rekla zubi? vila ili crvenkapica :  pa evo potvrdjujem ti.... ako je stoper svaku utakmicu kriv za gol po meni nemoze igrat stopera na visokoj razini kakva jest u interu.... to ti je slicno kao da napadac nikad ne zabije gol....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #90 na: Veljaa 15, 2010, 01:00:49 » |
|
pa evo potvrdjujem ti.... ako je stoper svaku utakmicu kriv za gol po meni nemoze igrat stopera na visokoj razini kakva jest u interu.... to ti je slicno kao da napadac nikad ne zabije gol....
nigdje nisi naglasio svaku i izme?uostalog aleluja da ne smije bit kriv na svakoj utakmici. jebemti zašto samo meni ne radi ignore 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #91 na: Veljaa 15, 2010, 01:13:06 » |
|
mislim da sam prije toga koji post naglasio to "svaku"!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #92 na: Veljaa 15, 2010, 01:24:03 » |
|
mislim da sam prije toga koji post naglasio to "svaku"!!!
a gle ovo,matrix je prije tog dvije utakmice odigra bez greške, tako da svaku ne stoji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #93 na: Veljaa 15, 2010, 01:26:48 » |
|
evo i iz drugog kuta... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #94 na: Veljaa 15, 2010, 01:28:21 » |
|
a gle ovo,matrix je prije tog dvije utakmice odigra bez greške, tako da svaku ne stoji
pa nisam ni govorio u tom trenutku za matrixa jer matrix i nedaje niti je dao 5 golova..... i po meni vrijedi i ako svaku petu utakmicu stoper grijesi da nije kalibar za intera, a uvjeren sam da materazzi trenutno nemoze spojit tri utakmice da ne pogrijesi za gol!!! recimo burdisso je u prosjeku svaku 5-6 utakmicu bio kriv za gol, pa su ga svi pljuvali, realno burdisso je nekad znao odigrat i vrhunsku utakmicu al dzaba mu kad je sklon greskama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #95 na: Veljaa 15, 2010, 01:31:54 » |
|
pa nisam ni govorio u tom trenutku za matrixa jer matrix i nedaje niti je dao 5 golova.....
ne?emo više ovako. prolistaj topic parma-inter i svoje upise ako imaš slabo pam?enje. ovo je ?isto izmotavanje 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 15, 2010, 02:49:52 od il Principe »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interista
|
 |
« Odgovor #96 na: Veljaa 15, 2010, 01:40:30 » |
|
Opet suci pokušavaju omesti Inter u osvajanju naslova. Baš se vidi iz utakmice u utakmicu da su protiv nas. Šteta kaj nismo dobili ju?er, jer bi se lakše disalo, al i ovako je ok, glavno da je bod tu. Šteta što nismo zabili zicere, al šta je tu je, svako ima svoj dobar i loš dan..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #97 na: Veljaa 15, 2010, 08:17:07 » |
|
pa evo potvrdjujem ti.... ako je stoper svaku utakmicu kriv za gol po meni nemoze igrat stopera na visokoj razini kakva jest u interu.... to ti je slicno kao da napadac nikad ne zabije gol....
on se u tom slucaju onda moze igrati s lego kockicama....e ajde vise shvati da su ti upisi glupi i da pises idiotarije po forumu,takve gluposti izjavljujes da se vec polako zapitujem dali si ti jebeno retardiran ili tako nesto,svi ti se smiju,svi ti govore da pises budalastine ali ti idalje nastavljas...mislim ono
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #98 na: Veljaa 15, 2010, 13:50:42 » |
|
Svojedobno je Di Canio rekao da ti dosude penal protiv ManUtd-a potrebno je da Jaap Stam uzme strojnicu i izrešeta te, a i tada bi se raspravljalo da li su meci upu?eni izvan ili unutar kaznenog prostora. Penal je bio ?isti, al znalo se dešavati prošlih sezona da i nama suci "pomognu" tako da je možda bolje to i ne spominjati. O?ito je da je igra?ima Chelsea bio u glavi, tako da nisam nezadovoljan bodom tim više što je Ranieri trener Rome, a on je osu?en na druga mjesta. 7 bodova je mnogo, ali trebat ?e ipak biti malo ozbiljniji pristup u slijede?em dijelu serie A nego li je to bio ove zadnje dvije tekme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #99 na: Veljaa 15, 2010, 14:30:45 » |
|
7 bodova je mnogo, ali trebat ?e ipak biti malo ozbiljniji pristup u slijede?em dijelu serie A nego li je to bio ove zadnje dvije tekme.
dvije neriješene utakmice, protiv parme koja ove sezone igra odli?no i protiv ekipe koja nas je jedina dobila prethodne dvije sezone(napoli) nije nikakav neuspjeh. dapa?e, to je odli?an rezultat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|