Svibanj 17, 2012, 07:14:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Napoli-Inter  (Posjeta: 1648 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #100 na: Veljaa 15, 2010, 14:52:12 »

dvije neriješene utakmice, protiv parme koja ove sezone igra odli?no i protiv ekipe koja nas je jedina dobila prethodne dvije sezone(napoli) nije nikakav neuspjeh.
dapa?e, to je odli?an rezultat.

Ne pretjeruj. Smiley

Nije da je scudetto posebno ugrožen, ali da samo vratili u igru protivnike s ova dva rezultata jesmo i da nismo prikazali bajnu igru-nismo...

Pogotovo ju?er odkad je ušao Eto'o. Uzeli smo dominaciju u drugom poluvremenu, ulazi Eto'o-Intera nema šansu do kraja te se generalno ne sastaje s loptom.

Bit ?e ovo ?upavo do kraja ako se ovakv suda?i tretman nastavi, a ja iskreno ne vidim na?in kako da ikoga kod koga gostujemo do kraja izdominiramo ako zapo?injemo s vezom s kakvom smo ju?er zapo?eli. Ne možemo igrati  nogomet s puno posjeda, loÅ¡i su dodava?i, uglavnom bit ?e teÅ¡ko na preostalih 6 gostovanja.
« Zadnja izmjena: Veljaa 15, 2010, 14:55:57 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #101 na: Veljaa 15, 2010, 14:57:44 »

Ne pretjeruj. Smiley

vidit ?emo jeli pretjerujem kad roma sljede?i tjedan gostuje na san paolu  Smiley
i kad odigra u gostima protiv parme   Smiley
Evidentirano
Adri
Stalni clan

« Odgovor #102 na: Veljaa 15, 2010, 14:59:34 »

ja zadovoljan x-om...mogli smo izgubit, mogli smo pobjedit, penal nam nije dosu?en jebiga...idemo dalje... Inter zastava
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #103 na: Veljaa 15, 2010, 16:22:12 »

vidit ?emo jeli pretjerujem kad roma sljede?i tjedan gostuje na san paolu  Smiley
i kad odigra u gostima protiv parme   Smiley

Nemoj se za?udit ako se slu?ajno dogodi da Roma bez ve?ih problema prošeta San Paolom i ako odnese cijeli plijen s Tardinija.
Svaka ?ast Napoliju, jer su ove sezone uistinu odli?ni, ali nerijetko se doga?a da nešto slabije ekipe u jednom trenutku odigraju odli?no i izvuku povoljan rezultat protiv nekoga jakoga, pa onda na prvom slijede?em težem ispitu izgore kao šibice. Dogodilo se to Sieni koja je protiv nas tek u zadnjim sekundama pokleknula (do tad su cijelu utakmicu vodili glavnu rije?), a onda u slijede?em kolu od Milana dobila "100 komada", ili recimo Livornu koji je usred Milana našišao Ro?ake, a onda im došli mi i dobili ih s lijevom nogom zavezanom za guzicu.
Uglavnom, ne?u ništa tvrditi, može Roma u obje te utakmice izgubit ga?e, ali definitivno ?u se manje za?udit ako nakon oba gostovanja doma odnesu svih 6 bodova.
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #104 na: Veljaa 15, 2010, 16:46:58 »

Mislim da ipak treba malo više vremena za takav zaklju?ak. Zasad Mariga u ovih par utakmica nije pokazao ništa previše vrijedno spomena, a nekako mi se ?ini (tko zna, možda i griješim) da nekakvu veliku "inteligenciju" i "ljute" poteze od njega baš ni ne?emo vidjeti, bar ne na redovitoj bazi.

Pa ne vi?amo ništa tako ni od Motte i Muntarija, a ovaj momak ima ogroman prostor za napredak. Prvi put u velikom klubu koji je u bori za sve trofeje, pokazao je dosad da zna igrati i nije posebno se osjetio pritisak kod njega.

Uvjeren sam da ?e s vremenom biti sve bolji i bolji, a moje je mišljenje da je ve? sad bolji od ove dvojice.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #105 na: Veljaa 15, 2010, 16:51:04 »

ako bod protiv ekipe koja ove sezone nema ku?i poraza(12 utakmica) i koja nas je redovito mazala prethodnih godina nije uspjeh onda ne zna Å¡ta je  Huh?

dexter. napoli nije siena ili livorno,napoli je odli?na mom?ad koja svakog u italiji može dobit kad igraju doma. prakti?ki napoli nam je stvorio najviše prilika od svih protivnika ove godine,usudio bih se re?i da su stvorili i više prilika od barcelone. zar je to slu?ajno?

ove sezone su odigrali doma neriješeno sa milanom,tukli sampdoriou,nerješeno sa palermom,genovom,interom,laziom... nisu još odigrali protiv rome i juvea

proÅ¡le sezone doma dobili fiorentinu,palerma,juventusa,sampdoriu,intera  bow down bow down bow down
nerjiešeno s milanom,udineseom, istina izgubili su od rome doma,ali su u gostima odigrali nerješeno i sje?am se te utakmice pošto je bilo prvo kolo da su stvarno nesretno prosuli bodove.bili su za dvije klase bolji.

evo u dvije sezone u 14 utakmica protiv jakih klubova jedan poraz.
« Zadnja izmjena: Veljaa 15, 2010, 16:53:01 od il Principe » Evidentirano
levis
Super clan

« Odgovor #106 na: Veljaa 15, 2010, 18:28:52 »

evo u gifu...u snimci ?e isto biti...

p.s.veliki gif pa mu dugo treba...

I da Rosseti ovo ne vidi. Ma nemoj me jeb...
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #107 na: Veljaa 15, 2010, 21:39:36 »

dvije neriješene utakmice, protiv parme koja ove sezone igra odli?no i protiv ekipe koja nas je jedina dobila prethodne dvije sezone(napoli) nije nikakav neuspjeh.
dapa?e, to je odli?an rezultat.

u potpunosti se slažem i ne treba zaboraviti da su igrali bez dvojice top igra?a, Lavezzi i Maggio
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!