Svibanj 17, 2012, 07:07:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: McDonald Mariga  (Posjeta: 2411 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Marko_Sibenik
Super clan

« na: Veljaa 01, 2010, 21:12:15 »

Dakle,sasvim neocekivano u zadnjim satima prijelaznog roka Interu je pristupio kenijski nogometas Mariga...Zanimljiva i osebujna je njegova karijera ciji pocetci datiraju njegovim igranjem za kenijski klub Ulinzi Stars prije nego sto je pristupio Pipeline Fc.. 2005 godine odlazi u Europu u svedski treceligaski klub Enköpings SK,gdje se kratko zadrzava te pristupa  Helsingborgs IF poznatom svedskom klubu..Njegove dobre igre nisu ostale neopazene,te je pocetkom 2007 godine trebao pristupiti premierligasu Portsmouthu,ali je "zapelo" zbog radne dozvole... U Seria A dolazi 2007 godine na posudbu u "grad sira" gdje je odigrao 35 puta u Seria B, usput zabivsi tri puta..  Pocetkom 2010 g navodno je imao sve rjeseno sa Man. C. ali je opet zapelo oko radne dozvole..

Potpisao je do 2014. te je sad pola njegovog ugovora od Intera a pola od Parme,te je prvi Kenijac u Seria A.... Od 2006 g standsrdni reprezentativac koji je dobio broj 17 u Interu... Nadam se da cemo pogoditi sa ovim transferom...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Veljaa 01, 2010, 21:27:02 »

nikad cuo, al nadam se da ce nas iznenadit
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Veljaa 01, 2010, 21:34:41 »

Zapazio sam jesenas kad sam bio na utakmici protiv Parme jednog crnca sa brojem trideset i nešto (ne sje?am se to?no) koji nam je pravio velike probleme i svagdje ga je bilo. Vidim sad da i ovaj Mariga ima tako nekakav broj. Ako je to taj igra? onda ?emo imati jako dobrog igra?a, pod uvjetom da mu to nije samo bio trenutni bljesak.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #3 na: Veljaa 01, 2010, 23:18:53 »

Zapazio sam jesenas kad sam bio na utakmici protiv Parme jednog crnca sa brojem trideset i nešto (ne sje?am se to?no) koji nam je pravio velike probleme i svagdje ga je bilo. Vidim sad da i ovaj Mariga ima tako nekakav broj. Ako je to taj igra? onda ?emo imati jako dobrog igra?a, pod uvjetom da mu to nije samo bio trenutni bljesak.

ako je bio pred potpisom ugovora sa cityem, koji trenutno ima me?u boljim kadrovima u europi, to je zasigurno dobar znak
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Veljaa 01, 2010, 23:32:44 »

Dolazila su i veca imena fudbala za vece novce pa su propadali  da sad ne izgovaram znamo svi koji su to  Grin Grin sta reci nego sretno kralju da budes sto bolji i da se brzo uklopis u mocni inter jedva cekam tekmu da vidim kakav je  FORZA INTER
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #5 na: Veljaa 01, 2010, 23:38:42 »

nadam se da ce nas sve iznenaditi ovaj momak. nisam ga nijednom gledao, ali bas cu sada otici istraziti.
inace je roden 1987., visok je 188cm, slicno kao viera. vjerojatno ce se fizickim sposobnostima uklopiti u inter, a tehnicki cemo tek vidjeti
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #6 na: Veljaa 01, 2010, 23:49:56 »

bas malo googlam, pa sam vidio da ga je htio i ac milan, manchester utd i city

i kazu da je vrlo slican bilanovom gattusu
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Veljaa 01, 2010, 23:56:36 »

ev ga vec je poceo da sprinta  Grin Grin sam napred kralju
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Veljaa 02, 2010, 07:41:24 »

On je bio broj 17, isto kao u nas.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Veljaa 02, 2010, 07:45:04 »

ako je bio pred potpisom ugovora sa cityem, koji trenutno ima me?u boljim kadrovima u europi, to je zasigurno dobar znak

Slazem se, a trazio ga je i Sir Alex. Draze mi je da je dosao on nego prosjecni igraci kao Ledesma i Simplicio. Kao sto je Mou rekao: ako netko dode biti ce to zbog ravnoteze u momcadi. A onda na ljeto po Hamsika!! Za Gerrarda sumnjam da ce doci kod nas, mislim prvo da ce ostat, a drugo Real. Tek onda smo mi opcija po mom misljenju. A cak mislim da nam je Hamsik potrebniji iako je Stevie cudoviste od igraca gdje god ga stavis u vezi. Da ne govorim o lovi koju bi se trebalo dati.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Poshast
Mladi clan
**

« Odgovor #10 na: Veljaa 02, 2010, 08:55:14 »

Je to je taj.
Prvih 7 kola je igrao svih 90min i onda nestao, možda se ozlijedio, a možda je to stvarno bio samo bljesak pa ga trener udaljio na klupu.
Evidentirano

Pozdrav iz Karlovca
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #11 na: Veljaa 02, 2010, 09:17:01 »

ev ga vec je poceo da sprinta  Grin Grin sam napred kralju

Al sam se namu?io da nadjem bilo Å¡ta o ovom de?ku ,evo u ovom klipi?u gol Marige iz djubrejuBeserieB ,i pobjede u tekmi Empoli:Parma 1:4,....gol Marige ,na 50-oj sekundi snimke ,a imate i par njegovih  golova za Kenijsku repku.... <a href="http://www.youtube.com/v/ll8VmdBe3ls&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ll8VmdBe3ls&rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/Xs4nwZFncS0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Xs4nwZFncS0&rel=1</a> ......Evo našao i cijelu tekmu,2 gola Marige protiv Empolija...

<a href="http://www.youtube.com/v/SYETTb7wvlY&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/SYETTb7wvlY&rel=1</a> 0:3,zadnji gol oko 2.00 snimke dao Mariga

De?ko me malo podsje?a na Vieiru Think,mogao bi bit dobar, ,želim Ti svu sre?u     McDonald Mariga Wanyama  Inter zastava
« Zadnja izmjena: Veljaa 02, 2010, 09:19:01 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #12 na: Veljaa 02, 2010, 09:31:06 »

nadam se da ?e se pokazat,vjerovatno ga nismo platili puno tako da mu je pritisak manji a ne ko mancinija i q po zlato pa ništa Inter zastava
Evidentirano
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Veljaa 02, 2010, 09:54:22 »

Ne znam odakle da ima broj 30 i nesto, kad je cijelo vrijeme imao broj 17.

Igrao cijelo vrijeme kao sto kaze Poshast, ali onda se ozljedio i nije ga bilo do 13. kola kad je igrao adnjih 12 minuta, a onda tek u 21. kolu zaigrao 72 minute i bio zamjenjen.

Ne znam, vidit cemo.

Malo sam gledao na Youtube-u Ledesmu i Simplicija.
Brazilac mi se svida, ali pored Sneijdera nema mjesta (a cini se takav tip igraca). Vjerovatno nije bilo garancije prve postave i nije prihvatio Inter. Ide u Romu na ljeto.
Za Ledesmu sam bio ravnodusan, vidio sam da ima sut, ali za druge kvalitete ne znam. Mourinho ga je forsirao pa mi je isto zao sto nije dosao.

Opcenito mislim da ni jedan ni drugi nisu za prvih 11, pa je onda bolje da smo uzeli momka od 22 koji nije zvijezda, nego 30-godisnje zvijezdice koje bi se bunile ako ne igraju.

Cijena Marige 2.5 milijuna eura + Biabany

Meni je ipak najvise zao sto onaj Fernandes nije prosao.
« Zadnja izmjena: Veljaa 02, 2010, 10:09:01 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Veljaa 02, 2010, 14:49:57 »

Mou: Mariga is the future
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #15 na: Veljaa 02, 2010, 15:04:06 »

Ne znam odakle da ima broj 30 i nesto, kad je cijelo vrijeme imao broj 17.

navodno je tražio broj 18, ali jbg, ide nam scudetto 18. pa nema smisla da ispada da je on to zaslužio... Grin
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #16 na: Veljaa 02, 2010, 15:44:17 »

Opcenito mislim da ni jedan ni drugi nisu za prvih 11, pa je onda bolje da smo uzeli momka od 22 koji nije zvijezda, nego 30-godisnje zvijezdice koje bi se bunile ako ne igraju.

slažem se.
mislim da bi moglo bit nešto od ovog momka
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #17 na: Veljaa 02, 2010, 17:40:51 »

Mariga zasad spada u red nepoznanica, ali tako je bilo i sa Javierom, Maiconom, Cruzom pa su se na kraju isplatili. Nadam se da ?e se brzo prilagofiti i da ?e biti bolji od Muntarija.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Veljaa 02, 2010, 18:44:43 »

Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #19 na: Veljaa 02, 2010, 21:12:10 »

jel ovaj mariga zadnji vezni???
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Veljaa 02, 2010, 23:25:51 »

centralni vezni...barem tako pise na PES-u Grin Grin
morao sam ga ic pogledat da vidim kako je tamo napravljen
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Veljaa 03, 2010, 16:20:15 »

nadam se da ?e biti otkri?e, jedino mi je nekako žao što smo se tako lako riješili biabianya nekako mi se ?inilo da ?e ga naši vratit na ljeto. ali ?ini mi se da je konkurencija u napadu prevelika, sam da ga onda ne kupimo za 3 godine, za nekij 30 mil.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Veljaa 05, 2010, 15:13:27 »

APPIANO GENTILE - He came on for his debut in stoppage time of the Tim Cup victory over Fiorentina, and today he was presented to the media in a press conference at the training ground. MacDonald Mariga Wanyama was flanked by José Mourinho and Gabriele Oriali in the press room as he spoke about his arrival at Inter.

"I'm very happy to be here," said the Kenyan midfielder, who joins Inter after spells in Sweden and with Parma in Italy. "I am here to learn and I know I can do it with a great coach like Mourinho and with a very strong team like Inter. This is a very important experience for me and I'm happy. I'm also happy with my debut, even though I was very excited. I am here to learn from my team-mates, who are all champions. They can teach me a lot. As for my position, I will play wherever the coach wants me to."

Added Mourinho: "I'm satisfied that he's with us. I like him as a player, he can't play in every midfield position like Stankovic, but he can play in three. He can't play behind the strikers but he can play everywhere else in midfield. He's young, intelligent, humble and it will be a pleasure for me to help him grow. I like the way he works. Receiving a player from a good coach like Francesco Guidolin and having the chance to finish off such a promising product is a pleasure for me."

Mariga has been compared to John Obi Mikel, a former pupil of Mourinho. "He's faster than Mikel but less cerebral," explained the Inter coach. "We can't compare him to Patrick Vieira because Vieira was very experienced. He's a bit like Sissoko but has an even greater margin of improvement. In any case, he's a player I like athletically and psychologically. Me and his new team-mates will help him grow."

Mariga joined Inter on a co-ownership deal before transfer deadline day on Monday. Oriali explained: "There was the possibility to open negotiations on the last day of the transfer market, because there were some problems with another team that was interested in the player. We heard about it and we moved quickly to close this deal. We all rate Mariga highly. It's a pleasure to have him here."
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Veljaa 06, 2010, 16:26:39 »

Nadam se da ce dobit sad sansu protiv Cagliaria makar jedno poluvrjeme  da vidimo sta kako stoji ..sretno
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Veljaa 06, 2010, 22:30:20 »

bilo bi dobro kad bi dobio malo vise od jednog poluvremena buduci da nam fali i sneijder i stankovic a smijesno mi je gledati mottu i muntaria skupa
Evidentirano

Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!