Rujan 04, 2010, 23:34:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 76 77 [78]
  Ispis  
Autor Tema: José Mário dos Santos Félix Mourinho  (Posjeta: 27484 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1925 na: Lipanj 22, 2010, 14:55:08 »

Svak ima svoje mišljenje i to je bit ovog foruma.

Meni je posebno drago da je moja kolumna izazvala reakcije... Neki se ne slažu s njom, neki slažu, neki djelomično. Kada sam se na zamolbu prihvatio pisanja kolumni nadao sam se upravo ovome, to sam bio i napisao u svojoj prvoj prije nekih godinu i po.

A goca_flash, samo da ti kažem da su mnogi ovdje iz istog razloga bili "sigurni" kako nam ove sezone neće dozvoliti da osvojimo Scudetto, pa smo ga svejedno spremili!!!! I dogodine ćemo bude li Benitez pametan.
Evidentirano

Milano siamo noi!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1926 na: Lipanj 22, 2010, 15:14:06 »

Isto tako moram reći kako smatram da se Jose Mourinho uistinu emotivno vezao uz Inter. Njegove suze u nekoliko navrata su dokaz. Međutim isto tako smatram da je njegova osobnost jača od njegovog srca, odnosno želja za rušenjem svih sportskih barijera i to ga je odvuklo u Real.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ćudoredna velesila
Super clan

« Odgovor #1927 na: Lipanj 23, 2010, 10:13:46 »

Isto tako moram reći kako smatram da se Jose Mourinho uistinu emotivno vezao uz Inter. Njegove suze u nekoliko navrata su dokaz. Međutim isto tako smatram da je njegova osobnost jača od njegovog srca, odnosno želja za rušenjem svih sportskih barijera i to ga je odvuklo u Real.
Upravo tako, i mislim da nitko nikad nije osvojio LP sa tri različita kluba i to mu je motivacija. Nisu pare bile presudne da ode u Real, kao da mu Inter nije mogao isto ponuditi. Ja gajim nadu da će se za par godina ponovno vratiti, iako je Ferguson sve bliže odlasku, a znamo šta to znači.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1928 na: Lipanj 23, 2010, 11:26:41 »

Pa zato se i žurio u Real... da s njima odradi što treba i onda se u Manchesteru udomi trajnije.
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1929 na: Lipanj 26, 2010, 20:09:56 »

Mourinho se ne moze udomiti, naci ce on uvijek nove izazove. Nece ni u Manchesteru (ako ikad ode tamo) ostat predugo. To sto zeli nasljediti Alexa ne znaci da zeli ostati koliko on, a svi to iz ne znam kojeg razloga povezuju.
Mozda jednog dana pozeli od Dinama ili Hajduka napraviti europski klub...
« Zadnja izmjena: Lipanj 26, 2010, 20:11:03 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1930 na: Lipanj 26, 2010, 23:29:34 »

Negdje ce ga protjerat mislim da je to Real al vidjet cemo sve vrjeme je pred nama ....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1931 na: Srpanj 17, 2010, 10:15:37 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZAFppupZySOkBuWw&tmpl=coranto_spa_news
Mourinho već na prvom treningu mučio igrače

disciplina red postovanje zajednistvo je kljuc uspjeha da su svi jedno To Mourinho kad uradi u Realu bit  ce nesto od njiha ..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1932 na: Srpanj 28, 2010, 22:47:21 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklpFuyykuJuTulgbP&tmpl=coranto_ita_news
Mourinho: Balotelli ponekad ne koristi svoj mozak Chuska Chuska ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #1933 na: Kolovoz 04, 2010, 16:46:42 »

<a href="http://www.youtube.com/v/Sbsaniq1S-o&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Sbsaniq1S-o&rel=1</a>
 bow down
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1934 na: Kolovoz 06, 2010, 10:05:58 »

JEDNOG DANA NADAM SE DA CE DOCI U INTER ....RESPECT VELIKI ZA NJEGA  novija zastava novija zastava
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #1935 na: Rujan 02, 2010, 22:52:36 »

JEDNOG DANA NADAM SE DA CE DOCI U INTER ....RESPECT VELIKI ZA NJEGA  novija zastava novija zastava

e moj Adnane, počelo je počelo...

http://www.corrieredellosport.it/calcio/serie_a/inter/2010/09/02-127172/Mourinho%2C+nostalgia+Inter%3A+«Tornare%3F+Perché+no...»
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1936 na: Jučer u 07:06:20 »

Emotivac je i veže se za klub, tako je i kod nas stalno spominjao Chelsea pa su ga mnogi kritizirali. Za mene će uvijek ostati NAJVEĆI. Ne vjerujem da će se ikada vratiti jer traži stalno nove izazove što je sa sportskog aspekta sasvim normalno.
Evidentirano

Str: 1 ... 76 77 [78]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!