Svibanj 17, 2012, 07:01:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Parma - Inter  (Posjeta: 2067 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #100 na: Veljaa 11, 2010, 10:07:25 »

Player Ratings: Parma 1-1 Inter
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #101 na: Veljaa 11, 2010, 10:45:45 »

nemogu re? da san o?ekiva remi ali imali smo težak raspored i jedna utakmica je morala tako završit,imli smo odli?ne prilike i veseli me gledat kako se napada?i razumiju i sura?uju uz snijdera ne bojim se nikoga i nadam se pobjedi protiv napolija Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #102 na: Veljaa 11, 2010, 13:29:36 »

a dobro, sve u svemu uop?e nije loše.. jedino ta zadnja dionica tekme naginje na lošije, ali dobro, kako rekoh Mou opet pogodio sa izmjenama, dao malo svježine za daljnji tijek tekme.. kontam da je ovo sa cordobom na boku bilo u slu?aju da ostanemo deficitarni na tome mjestu ili da bambino ne može igrati..
a znamo da on i matrix uvijek ?ekaju spremni, bez obzira na minutažu uvijek ful koncentrirani...
mario i dalje potvr?uje svoj potencijal, i mislim da i treba izvjesiti onako veliku cifru za njega, ipak je naš biser, i treba ga zadržati još dulje vrijeme u klubu, obavezno..
kao i ostale mladce iz pogona koji nam dolaze, to je pravi na?in, naravno one od kojih može biti koristi i koji ?e svojim zalaganjem ispuniti najviša o?ekivanja.. Inter zastava
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #103 na: Veljaa 11, 2010, 14:02:37 »

Moram priznat da volim ovako pri?ekati malo s komentiranjem dok se ne izredaju neki ?lanovi foruma jer se ?ovjek stvarno može nasmijati. Što se ti?e utakmice bod je sasvim u redu makar smo realno trebali imati 2 razlike na poluvremenu. Moram se složiti s Pokriva?em da smo zaista ovisni o Sneijderu i da se primijeti njegov izostanak na nekim ?upavijim utakmicama. Ako pobijedimo u Napulju mislim da rivali mogu ostaviti svaku nadu o Scudettu.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #104 na: Veljaa 11, 2010, 14:19:44 »

Pogledao sam video i po sazetku bili smo dobri Ruku na srce mi smo malo previse razmazeni navjaci sjetimo se kolko smo tekmi pobjedili do ove sjajan niz U prvom poluvremenu smo trebali najmanje dat 1 gol al nismo Parma je imala srece  I to je to ja sam zadovoljan sa ovim 1 vani 3 kod kuce i sigurna titula A naravno gdje mozes pobjedit jos bolje .A za Snjdera se slazem da je postao glavna karika INTERA .Nemam nikog posebno ni hvalit ni krivit sve je za sad ok Idemo pokusat Napolitance oderat  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #105 na: Veljaa 11, 2010, 16:57:54 »

Ovo ve? ulazi u antologiju, bow down bow down bow down,......da si ti trener Lucio,Samuel,Cordoba ,Matrix ,...bi sad igrali u Albinoleffeu il Frosinoneu  :Smiley....

pa lucio samuel cordoba matrix ne grijese svaku utakmicu ?! da grijesi vjeruj mi da bi igrali u albinoleffeu makar dali svaku tu utakmicu 3 gola, u bit nebi nikad ni postali stoperi!!!
pa dobro jel neko od vas se bavio nogometom il se bavi ?
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #106 na: Veljaa 11, 2010, 17:02:55 »

pa lucio samuel cordoba matrix ne grijese svaku utakmicu ?! da grijesi vjeruj mi da bi igrali u albinoleffeu makar dali svaku tu utakmicu 3 gola, u bit nebi nikad ni postali stoperi!!!
pa dobro jel neko od vas se bavio nogometom il se bavi ?

Gdje si bio zadnje dvije utakmice u Kupu kad je Matrix izdominirao Juventus i Fiorentinu? Huh?
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #107 na: Veljaa 11, 2010, 17:15:06 »

odlican je bio, pa i pohvalio sam ga poslje tih utakmica, da se razumijemo jedan od najdrazih igraca intera mi je materazzi! al lik je sinoc se blamiro svojom igrom, mislim da interu nije potreban STOPER koji ce igrat dvi tri dobro pa onda lose, vec je u godinama i nemoze vise! smijesan je kao sto su bili smijesni maldini i costacurta na zalasku karijere, vecinom losi i onda sastave dvi tri dobre i svi njihovi navijaci svrsavaju, mi smo to primjecivali dok njihovi navijaci nisu, sad se nama dogadja slicna situacija s materazzijem, zamazujemo si oci!!!
kad ga je sinoc pretrcao onaj Biabiany samo neiskustvo od malog je presudilo da nezabije, odmah sam se sjetio kad ga je torres pretrcao i zabio vrlo vazan gol pa henry takodjer, pa shevchenko,....
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #108 na: Veljaa 11, 2010, 17:29:59 »

.....
Jao kako si pun govana.

Tko je trebao igrati? Ajde genijalac, tko je trebao igrati? Jesu ?uo ikad da je igra?ima nakon velikih napora i puno utakmica u kratkom vremenu potrebno dati odmor? Napoli je znatno ja?a mom?ad od Parme tako da je puno bitnije da Santona i Samuela imamo odmorne za tu utakmic. Tko je trebao igrati? Chivu ili tko?

Matrix je svojim dobrim igrama u kupu zaslužio šansu, apsolutno logi?na odluka Mourinha, a nije ni izravni krivac za gol kojeg smo dobili da bi ti sad tu trebao dramiti i pisati da ga više nikad ne želiš gledati u dresu Interu. Ne bi da je 20 puta nastupio ove sezone i pun ***** puta nas koštao bodova :Smiley Igrao je lik par utakmica i uglavnom bio vrlo pouzdan, odradio svoje, a da ne pri?amo kakav mu je utjecaj na svla?ionicu. Stoga prestani se blamirati, odmah me potjera na wc kad ?itam tvoje upise, bolji su sredstvo nego laksativ. Pusti vodu
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #109 na: Veljaa 11, 2010, 17:36:48 »

a da kad je maldini takav bio svi smo se smijali.....

ko je trebao igrat? cordoba na mjestu stopera santon na mjestu beka, cambiasso na stoperu jer je vec igrao to par puta, zanetti na beka cordoba na stopera, samuel, neki junior bi sigurno dobio iskustvo a bolje bi igrao!
nisam ja ni krivio mourinha sto ga je stavio i sto je pokusao s njim, ima logike, vec sam rekao nakon ove utakmice da mi je jasno da lik vise nemoze igrat na tako visokom nivou!!!
njegove greske su i dobre koliko me iritira amatersko pravljenje prekrsaja u svakom duelu na podu a i u dosta njih u zraku, zasto on mora kao stoper uvijek da preskace zadnju liniju i nabija napadacima dugu loptu koja nikad ne zavrsi u nas, ako chivu il samuel mogu odigrat do cambiassa i zanettia kojeg boga on onda uvijek nabija!
Evidentirano

Bergomi
Pocetnik
*

« Odgovor #110 na: Veljaa 11, 2010, 17:39:11 »

Utakmica je bila losa, ohrabruje to da kad i igramo lose osvajamo bodove.
Maicon jedan od najgorih, Materazzijevo vrijeme je proslo, Motta kao da ne postoji.
Vezni dio je bio los.

Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #111 na: Veljaa 11, 2010, 17:45:30 »

e da i maicon me je tako iznervirao, djeluje mi dosta ufurano! al vec iducu utakmicu maicon ce bit mozda i jedan od najboljih! eto'o me nema kad ni nazivcirat, lik i ne postoji na terenu, ako dobije loptu odmah je i izgubi, rekao sam svaka mu cast na borbenosti jer je jedan od borbeniji igraca u interu al trenutno nas cetvrti napadac po meni! recimo da mu nije placa 10 miliona vec nekih 4-5 miliona bio bi idealan igrac za klupe!!! al eto pricekat cemo ligu prvaka zbog koje je kao i doveden, ako se pokaze u sto sumnjam onda svaka mu cast!
balotelli je sinoc pokazao koliko bolje igra nogomet od eto'oa! a pandev i milito to vec odavno pokazuju....
mariga mi je osvjezenje, jak djeluje super oduzeo neke lopte koje i nije lako uzet, samo mi je djelovao ko da sporo razmislja al to moze bit jer je tek i dosao i tek treba da se uigra i upozna s timom!
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #112 na: Veljaa 11, 2010, 18:23:40 »

I ja sam isto budala što s tobom komuniciram, nedokazan si nenormalno, drobiš gluposti, ali ajde...
a da kad je maldini takav bio svi smo se smijali.....

Kako ti više nije neugodno biti tako imbecilan? Pa Maldini je do kraja svoje karijeri kad je bio zdrav bio standardan u Milanu, a Marerazzi je zapo?eo 5 utakmica ove sezone i barem 3 odigrao sjajno i bez greške.

ko je trebao igrat? cordoba na mjestu stopera santon na mjestu beka, cambiasso na stoperu jer je vec igrao to par puta, zanetti na beka cordoba na stopera, samuel, neki junior bi sigurno dobio iskustvo a bolje bi igrao!

Naprosto nevjerojatno. Evo u kratkim crtama da lakše skužiš....

Inter igra s Napolijem za vikend.

Napoli je bolji od Parme.

Igra?i su imali proteklih tjedana puno utakmica i pošto je Napoli bolji od Parme bitnije je imati svježije igra?e za tu utakmicu.

Izvan stroja su nam Stankovi?, Muntari, a Snedijder je bio suspendiran tako da su opcije u vezi bili vrlo sužene. Zna?i Cambiasso i Zanetti su morali biti u vezi, jedina opcija je još bio Mariga, de?ko koji je o?igledno projekt za budu?nost. Znaš, Mourinho je svaki dan s tim momcima na treningu, pa valjda zna koliko tko može stoga je sastav bio sasvim logi?an. Staviti Cambiassa na stopera kraj ?ovjeka koji je pokazao da je u dobroj formi protiv malo ozbiljnijih mom?adi nego što je Parma? Jesi ti normalan, ali ozbiljno?

Matrix je igrao ne dobro, nego fenomenalno protiv dvije talijanske ekipa koje su ove sezone nastupale u LP, stoga je jasno zašto je bio unutra za ovu utakmicu. I nije napravio grešku koja je rezultirala golom i još je polomljen ostao u igri i pokušao pomo?i.
Tako?er, koji junior?Huh? Imenuj tog juniora koji je mogao usko?iti.

........vec sam rekao nakon ove utakmice da mi je jasno da lik vise nemoze igrat na tako visokom nivou!!!

Utakmice protiv Fiorentine i Juventusa te demantiraju.

njegove greske su i dobre koliko me iritira amatersko pravljenje prekrsaja u svakom duelu na podu a i u dosta njih u zraku, zasto on mora kao stoper uvijek da preskace zadnju liniju i nabija napadacima dugu loptu koja nikad ne zavrsi u nas, ako chivu il samuel mogu odigrat do cambiassa i zanettia kojeg boga on onda uvijek nabija!

Tako?er, te dvije utakmice te opet demantiraju poÅ¡to je Matrix dao niz dobrih lopti iz zadnje linije, a jasno je da smo prilikom stizanja rezultata i uslijed neigranja Sneijdera  preskakali igru.
« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2010, 18:41:02 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #113 na: Veljaa 11, 2010, 18:37:52 »

ja ti kazem i s maldinijem je ovako bilo, navijaci milana ga brane jer je ikona kluba, tako je i u nas sad materazzi! nema veze sto je protiv fiorentine i juventusa igrao dobro kad je sad igrao katastrofalno!
ja sam naveo koga je mogao stavit kad si vec pitao, ja nisam rekao da materazzi nije ni trebao igrat utakmicu i da je to nerazuman potez mourinha vec sam rekao da vise nebi trebao igrat jer je lik star, spor, slabo koristi mozak i nije vise za vrhunski nogomet! i cambiasso je igrao stopera jucer zadnjih 15-ak minuta Wink i inter ima jako dobru juniorsku skolu trenutno i sigurno ne igraju ti juniori bez stopera pa eto mogli su jednog pozvat da skupi iskustvo, recimo caldirola il esposito!
i nismo mi nikakav rezlutat stizali kad je on preskakao igru, preskakao je igru znaci na 0:0 na 1:1, preskako je igru protiv juventusa i fiorentine i takodjer je pravio glupe prekrsaje protiv juventusa, i to je radio citavu karijeru!! kao sto su i rekli mnogi da je malo koristio mozak i recimo eto da nije pravio te glupe i nepotrebne prekrsaje mogao je bit jedan od 3 najbolja stopera u svoje vrijeme! milijardu puta nas je kostala njegova glupost ako cemo realno!
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #114 na: Veljaa 11, 2010, 18:59:02 »

Kako ga je presprintao Biabiany, ono je bilo strasno. Ali, Materazzi je bio stvarno dobar u zadnje vrijeme. Sto se karijere tice, slazem se da je rijetko koristio mozak. Ali opet, na Svjetskom je bio junak.

I sto sad reci, tko je u pravu? Ja mislim oboje, i Pokrivac i Goca.
Evidentirano

Milano siamo noi!
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #115 na: Veljaa 11, 2010, 19:01:52 »

ja mislim da je najbolje ovu utakmicu što prije zaboraviti, u Napulju ne smijemo kiksati nikako, jer romamerda samo ?eka...i neka ?eka
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #116 na: Veljaa 11, 2010, 19:15:00 »

iako nisam gledo utakmicu shva?am o ?emu pri?a goca,materazzi stvarno zna umarat s tim dugim loptama od kojih skoro nijedna nebude upotrebljiva
a ponekad zbog svoje brzine pravi prekršaje a ponekad zbog mozga...
e sad da ja kažem ko je upravu  Grin
goca kaže:vec sam rekao NAKON ove utakmice da mi je jasno da lik vise nemoze igrat na tako visokom nivou

krovopokriva? kaže: Utakmice protiv Fiorentine i Juventusa te demantiraju
visoki nivo nisu dvije utakmice a "NAKON" zna?i poslije ove utakmice a ne prije ove utakmice...
zbog nekih prijašnjih recimo manje pametnih postova vas ve?ina ovdje šta god goca napiše govori da je budala imbecil itd. stvarno nije uredu ?ovjek je interista a vi prema njemu kao da je milanista
ovj forum bi trebao služit da navija?i intera RASPRAVLJAJU a ne da se sva?aju jer stvarno ponekad ovdje neke rasprave puno puno više li?e na sva?e
FORZA INTER  Inter zastava
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #117 na: Veljaa 11, 2010, 19:38:42 »

ja ti kazem i s maldinijem je ovako bilo, navijaci milana ga brane jer je ikona kluba, tako je i u nas sad materazzi! nema veze sto je protiv fiorentine i juventusa igrao dobro kad je sad igrao katastrofalno!

Kako je bilo? Jesi vidio da je itko napisao u ovoj temi da ne treba pljuvati po Materazziju jer je ikona kluba? Pogotovo ja. Naravno da ime veze, nije to situacija kao s Quaresmom koji baÅ¡ uvijek kad iza?e na teren igra katastrofalno...Matrix je te utakmice igrao sjajno,  sad je bio neÅ¡to loÅ¡iji(a uz to nije izravan krivac za gol te se borio ozlje?en do kraja)

ja sam naveo koga je mogao stavit kad si vec pitao, ja nisam rekao da materazzi nije ni trebao igrat utakmicu i da je to nerazuman potez mourinha vec sam rekao da vise nebi trebao igrat jer je lik star, spor, slabo koristi mozak i nije vise za vrhunski nogomet! i cambiasso je igrao stopera jucer zadnjih 15-ak minuta Wink i inter ima jako dobru juniorsku skolu trenutno i sigurno ne igraju ti juniori bez stopera pa eto mogli su jednog pozvat da skupi iskustvo, recimo caldirola il esposito!

Dakle, momci bez sekunde seniorskog nogometa bi bili bolji izbor negio Matrix koji je bio odli?an u proteklim utakmicama. ?estitam, ti si genije. Kako je mogu?e da taj stari i spori lik odigra tako dobro protiv Juventusa i Fiorentine? Kako je to mogu?e ako je toliko neposoban? Shva?aÅ¡ li ti uop?e  njegovu ulogu u Inter imao? ImaÅ¡ li imalo soli u glavi da skontaÅ¡ da je on tu prvenstveno kao katalizator dobre atmosfere i da ogira oko deset utakmice po sezoni Å¡to itekako može pa ?ak i vrlo dobro.

i nismo mi nikakav rezlutat stizali kad je on preskakao igru, preskakao je igru znaci na 0:0 na 1:1, preskako je igru protiv juventusa i fiorentine .....

Dao je niz dobrih lopti u tim utakmicama, u karijeri je pokazao da zna dobro dodati iz zadnje linije. A i nismo imali Sneijdera ako ti je to promaklo, više manje jedinog igra?a koji može zadržati loptu(osim Pandeva koji je napada?) u veznom redu više od par sekundi da je ne pošalje u prazno ili izgubi.
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #118 na: Veljaa 11, 2010, 22:27:21 »

i nismo mi nikakav rezlutat stizali kad je on preskakao igru, preskakao je igru znaci na 0:0 na 1:1, preskako je igru protiv juventusa i fiorentine i takodjer je pravio glupe prekrsaje protiv juventusa, i to je radio citavu karijeru!! kao sto su i rekli mnogi da je malo koristio mozak i recimo eto da nije pravio te glupe i nepotrebne prekrsaje mogao je bit jedan od 3 najbolja stopera u svoje vrijeme! milijardu puta nas je kostala njegova glupost ako cemo realno!

Ti NEMAÅ  respekta prema nikome,ti op?enito ne voliÅ¡ starije igra?e,....kužim te,imaÅ¡ vjerovatno  20 i koju godinu,i to je prirodno,Materazzi ima solidnu gažu ,primjerenu veteranu ,ne grinta,ima minutažu kakvu ima,uska?e kad treba, katalizator je dobre atmosfere,Å¡to je pokriva? primjetio,mladji ga cijene,....al bolje bi bilo u nama važnoj tekmi,koju smo trebali dobiti ,il u najmanju ruku osvojiti bod ,Å¡to smo i uspjeli   , stavit Esposita I Caldirolu,igra?e bez minute seniorskog staža, :Smiley i,nismo mi HAJDUK,koji je skužio ,da nema para za "zvijezde" ,i za koji je najbolje da se okrene korijenima,doduÅ¡e prekasno,al to je druga tema,ti mene pitaÅ¡,?ak 2 puta,  jel sam ikad igrao nogomet,....igrao sam nogomet ,dok se igrala bubamarom TIGRA iz Pirota , Grin Grin Grin ,i dok od uzbudjenja nisam mogao spavat dok ,mi je mama obe?ala da ?u za nagradu Å¡to sam prvi razred osnovne zavrÅ¡io peticom ,i dobit "pumerice",stariji znaju ,fanatico i Billy,kako su izgledale te legendarne tenisice,kao klinac od 5-6 godine,   do 17-e igrao nogomet u PIK-u VRBOVEC kad sam se zaka?io s trenerom i za inat okrenuo se 3 godine rukometu ,osnovali u Vrbovcu 1989-e K.K. Petar Zrinski ,kojeg sam i jedan od osniva?a,3 koÅ¡arke ,i onda polomio prednje križne u 24-oj godini nakon nekog kretenskog kucanja, :Smiley s nekakvim ozbiljnijim igranjem lopta?kih sportova zavrÅ¡io sa 25 ,i trganjem prednjih križnih desne noge ,al sre?a ,Å¡to su samo oni pukli,ostalo je ostalo cijelo ,tak da mi je desna noga ko ladica,na "labavo" je možeÅ¡ izvu? i vratit,sre?om kvadriceps,mi je  kamen dan danas ,pa nije trebalo operacije,....?ak si i othaklam pomalo dan danas sa svojim veteranima,imamo trokružni turnir ,kk Podravac Virje,kk Radnik Križevci i moj kk Petar Zrinski,..3 puta godiÅ¡nje igramo turnire,rezultat nije važan ,..iako ponekad iskre frcaju samo tako ,al najvažnije je ipak "tre?e " poluvrijeme, Grill Pijani....odoh  OffTopic ,...a jebi ga ,zanesem se kao kod pisanja putopisarea, Grin Grin Grin ,eto zadovoljio sam i tvoju želju ,a za ono boldano,joÅ¡ jedna od tvojih umotvorina :Smiley ....tvoj ljubimac Mario ,,...ju?er pohvale ,pokazuje da ima poneÅ¡to zrnja u glavi,?ak je bio i samo kriti?an ,...kona?no  Clap Clap Clap ,...iako,za mene,dok se god ne?e nakon  , izgubljenih lopti  vra?at ,a takvih ima more,za mene je 0 od igra?a,...a N I K A D ,ama baÅ¡ nikad nisam vidio da se u Å¡printu vratio u obranu,(il bar do centra) bow down bow down bow down  i pokuÅ¡ao ispravit svoju greÅ¡ku,a o izležavanjima i telenjima po terenu da i ne govorimo, :Smiley uvijek  nekakvo kilavo vra?anje,i oprosti ,to me frustrira , a frustrira i trenera,koji cijeni radnike i vrhunske profesionalce,...jel ako se Il Capitano sa svojih 37 na ledjima Å¡parta terenom ,a on Balo sa 19 ,Å¡tedi ,pa o ?emu mi tu pri?amo ,pa nemoj mi izigravat Zlatana ,taj igra? Barcelone ,je imao podlogu za to ,kao i Kiki u Manu-u,.jer su osim izvanrednog nogometnog znanja i   VRHUNSKI profesionalci ....e dok se  Mario , barem približi tim likovima ,onda nek se bahati, da se razumijemo ,nisam Å¡tovatelj lika i djela Marca Materazzija ,pogotovo nakon one Zidane epizode, :Smiley...al dobro "Cilj opravdava sredstvo", Cheesy ....al imaj malo respecta prema broju 23...
« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2010, 23:04:56 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #119 na: Veljaa 11, 2010, 22:57:17 »

Thumb up
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #120 na: Veljaa 12, 2010, 14:51:02 »

Grin Grin Grin auu koji tekst swaka cast
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #121 na: Veljaa 12, 2010, 17:56:52 »

sad bi bilo lijepo da se goca ispri?a kad si mu tako lijepo o?itao bukvicu
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #122 na: Veljaa 12, 2010, 19:18:16 »

sad bi bilo lijepo da se goca ispri?a kad si mu tako lijepo o?itao bukvicu

za sto da se ispricam ? pitao sam jeli igrao nekad nogomet jer su mi neke stvari nejasne, nisam nista zakljucivao kao neki pa da bi sad se morao ispricat!!! inace ozljeda prednjeg kriznog ligamenta je koljena je dosta opasna, i ja sam je imao al sam opet nastavio Cheesy Tongue

i mario balotelli se vrati u obranu i cak uzme loptu.... ima nedavno primjer kad je ponisten gol interu, opravdano naravno ali balotelli je otrcao u obranu skroz do kornera uzeo loptu povukao je do centra par dodavanja i onda je izbacio pandeva u gol sansu, na odbijenu naletio milito i zabio al cambiasso je meni se cini bio u zaledjeu.... nedavno je taj mec bio  Cheesy
naravno da se slabo vraca al recimo ni eto'o se ne vraca bas u obranu, ja se bas nikad ne sjecam da je eto'o dosao blizu svog gola te uzeo loptu! eventualno se na koji prekid vrati na 20 metara od gola da bi lakse mogao kontru otvorit
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #123 na: Veljaa 12, 2010, 19:35:25 »

za sto da se ispricam ? pitao sam jeli igrao nekad nogomet jer su mi neke stvari nejasne, nisam nista zakljucivao kao neki pa da bi sad se morao ispricat!!! inace ozljeda prednjeg kriznog ligamenta je koljena je dosta opasna, i ja sam je imao al sam opet nastavio Cheesy Tongue

i mario balotelli se vrati u obranu i cak uzme loptu.... ima nedavno primjer kad je ponisten gol interu, opravdano naravno ali balotelli je otrcao u obranu skroz do kornera uzeo loptu povukao je do centra par dodavanja i onda je izbacio pandeva u gol sansu, na odbijenu naletio milito i zabio al cambiasso je meni se cini bio u zaledjeu.... nedavno je taj mec bio  Cheesy
naravno da se slabo vraca al recimo ni eto'o se ne vraca bas u obranu, ja se bas nikad ne sjecam da je eto'o dosao blizu svog gola te uzeo loptu! eventualno se na koji prekid vrati na 20 metara od gola da bi lakse mogao kontru otvorit

Vratio bi se i ja  da su mi gospoda dr. HaÅ¡pl i Prof. Pe?ina sa Å alate (bolnica u Zagrebu) ,lije?nici ,sanirali ozljedu kako treba,ali ,to nije bio slu?aj,jer mi je ta noga (koljeno) uvijek "bježalo" poslije prema unutra ,?ak mi je i greÅ¡ku priznao dr.HaÅ¡pl,kad sam ga pitao ,na kontroli da li je "to trebalo baÅ¡ tako ispast", Sad ..... vijci koji su mi stavili ,(koje i dan danas imam),...su na krivom mjestu,Å¡to mi je potvrdio i Dr. Bojani?,koji ?e mi operirati ( menisk) ,istog koljena ,negdje po?etkom ožujka,...taman poslije Udina  Pobjednik,...tako da 99% ne?u i? s ekipom na djubrejuBe u travnju  Cry,.....al bit ?e utakmica  Valovi  Pobjednik
« Zadnja izmjena: Veljaa 12, 2010, 19:38:03 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #124 na: Veljaa 12, 2010, 20:20:45 »

i mario balotelli se vrati u obranu i cak uzme loptu.... ima nedavno primjer kad je ponisten gol interu, opravdano naravno ali balotelli je otrcao u obranu skroz do kornera uzeo loptu povukao je do centra par dodavanja i onda je izbacio pandeva u gol sansu, na odbijenu naletio milito i zabio al cambiasso je meni se cini bio u zaledjeu.... nedavno je taj mec bio  Cheesy
pa imao bi za dosta toga, ovo tvoje pitanje dali je igrao nogomet je zvu?alo kao provokacija ali u internet komunikaciji se Å¡toÅ¡ta može krivo protuma?iti. 
ja nisam nikada ništa zaklju?ivao nego sam iznosio ?injenice(ako je ovo drugo boldano upu?eno meni, a vjerujem da je)
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!