Svibanj 17, 2012, 07:01:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Parma - Inter  (Posjeta: 2067 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
il Principe
Super clan

« Odgovor #75 na: Veljaa 10, 2010, 23:00:15 »

??

jesi igrao ikad nogomet ? sta trener kaze stoperu ? mozes dat i 5 golova al ako si kriv za jedan primljen gol nikad od tebe stopera! probaj u napadu

isuse kriste  Shocked
Evidentirano
getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #76 na: Veljaa 10, 2010, 23:09:28 »

dobro je,bod odli?no doÅ¡ao nakon ovakve predstave Parma,pogotovo bi naglasio Biabianyja,koji je bio nezaustaljiv  bow down svojim prodorima me podsjetio na Martinsa...svaka ?ast Super Mariu,bez kojeg ova tekma ne bi imala ovakav zaplet  Flag  Eto´o loÅ¡,Mariga u nekoliko navrata odli?an,Å¡ut na gol,zaustavio kontru Parme,sve u svemu,dosta zadovoljavaju?i rezultat  pivo  Inter
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #77 na: Veljaa 10, 2010, 23:11:57 »

??

jesi igrao ikad nogomet ? sta trener kaze stoperu ? mozes dat i 5 golova al ako si kriv za jedan primljen gol nikad od tebe stopera! probaj u napadu

Ovo ve? ulazi u antologiju, bow down bow down bow down,......da si ti trener Lucio,Samuel,Cordoba ,Matrix ,...bi sad igrali u Albinoleffeu il Frosinoneu  :Smiley....
« Zadnja izmjena: Veljaa 10, 2010, 23:17:08 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #78 na: Veljaa 10, 2010, 23:15:58 »

po tome bi nemanja vidic nakon onog odlaska po cevape u zadnjem finalu lige prvaka bio davno otpisan... cudo je ovaj goca, cudooo...  Grin Grin Grin
Evidentirano
Antonio
Super clan

« Odgovor #79 na: Veljaa 10, 2010, 23:22:57 »

Prije utakmice sam o?ekivao 3 boda, ali sada sam zadovoljan i sa bodom. Igrali smo prosje?no, što se i o?ekivalo nakon vrlo dobrih partija zadnjih tjedana, ne možeš uvjek sve dobiti
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #80 na: Veljaa 10, 2010, 23:34:25 »

Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #81 na: Veljaa 10, 2010, 23:34:44 »

Prije utakmice sam o?ekivao 3 boda, ali sada sam zadovoljan i sa bodom. Igrali smo prosje?no, što se i o?ekivalo nakon vrlo dobrih partija zadnjih tjedana, ne možeš uvjek sve dobiti

TO?NO. bod je savim dobar. osobno nebih bio nezadovoljan ni bodom protiv napolia u gostima
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #82 na: Veljaa 10, 2010, 23:37:04 »

pas mater kako ovaj goca moze dobro nasmijat pa to nema nigdje...ali ajde buduci da to nije nista novo od njega proci ce nezamjeceno s moje strane...
ma sta smo mi stvarno dali biabiany-a parmi i jimeneza za marigu Huh?
mislim kako bi bilo bolje da smo dali samo jimeneza i ajde nesto kese,ali biabiany-a nikako.pa decko je odlican,i prije se pisalo nesto o njemu na stranici oko dolaska opet kod nas a danas kad sam ga gledao kako leti po terenu i kako je brz stvarno me iznenadio buduci da ga nikad nisam gledao...
ako etoo nastavi igrati lose i ne pokaze neke rezultate ja bi ga drage volje dao parmi i uzeo natrag malog
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #83 na: Veljaa 10, 2010, 23:38:04 »

Uzeli smo bod i nismo se previše potrošili. Slažem se da bi i bod u Napoliju bio dobar, pod uvjetom da se nitkone povrijedi a 2-3 bi mogli odmarati i po?eti razmišljati o Chelseaju.
Nemojte nakon jedne utakmice (tako svaki put) davati generalne ocjene o igra?ima, bilo loše ili dobre. Onda drugi put o istom pišete sasvim nešto suprotno.
« Zadnja izmjena: Veljaa 10, 2010, 23:40:17 od fanatico » Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Veljaa 10, 2010, 23:40:19 »

PARMA - Mario Balotelli spoke to Sky Sport Italia after scoring Inter's equaliser against Parma.

"I'm half happy and it couldn't be any other way because I volleyed with the sole of my foot when I could have scored another," he said.

"So I'm happy for the goal but I could have scored another and I'm sorry. They did well though. We didn't lose, but we could have won."

Balotelli was asked if one day he will erupt into wild celebration after scoring goal. "I will definitely celebrate in the World Cup final," he replied.

The young Italian says there's no rusty relationship with José Mourinho. "No, it's not rust. We sometimes have our differences but it's only because I want to play all the time, and I'm hurt when I don't play. But this is normal."
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #85 na: Veljaa 10, 2010, 23:42:47 »

Uzeli smo bod i nismo se previše potrošili. Slažem se da bi i bod u Napoliju bio dobar, pod uvjetom da se nitkone povrijedi a 2-3 bi mogli odmarati i po?eti razmišljati o Chelseaju.

sa Snaijderom ?e biti to druga pjesma , i vjerujem da pobje?ujemo u Napulju bez nekih poteško?a, ipak smo mi šampioni i nismo u rezultatskoj krizi, Mou ne prosipa bodove za redom...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #86 na: Veljaa 10, 2010, 23:44:25 »

Tamo je uvjek vru? teren i uvjek su napaljeni.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #87 na: Veljaa 11, 2010, 00:04:34 »

ma sta smo mi stvarno dali biabiany-a parmi i jimeneza za marigu Huh?

pa ja ne znam jeli stvarno problem pro?itat par ?lanaka kad se obavi neki transfer   :Smiley

jimenez je do ljeta na posudbi u parmi i biabiany je polovicom ugovora vezan za inter, a polovicom za parmu
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Veljaa 11, 2010, 00:06:02 »

Nemojte nakon jedne utakmice (tako svaki put) davati generalne ocjene o igra?ima, bilo loše ili dobre. Onda drugi put o istom pišete sasvim nešto suprotno.
nisam tekmu nazalost gledao imao sam sijelo frend mi postao babo otac tata kakao vec ko zeli tako da sam bio u fazi  Grill shoots shoots shoots i da kazem j a sam happy samo da nismo izgubili sutra cu od bilya legende pogledat REAPLAY i onda mogu sudit ovako sve je ok jos mo prvi FORZA INTRER shoots
« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2010, 00:08:31 od Adnan » Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #89 na: Veljaa 11, 2010, 00:08:09 »

pa ja ne znam jeli stvarno problem pro?itat par ?lanaka kad se obavi neki transfer   :Smiley

jimenez je do ljeta na posudbi u parmi i biabiany je polovicom ugovora vezan za inter, a polovicom za parmu
ne radi se o tome dali sam ja procitao to ili nisam,radi se o tome da se ja ne sjecam sta sam procitao,a neda mi se to trazit Grin Grin
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #90 na: Veljaa 11, 2010, 00:09:09 »

nisam tekmu nazalost gledao imao samsijelofred=nd mi postao babo otac tata kakao vec ko zeli tako da sam bio u fazi  Grill shoots shoots shoots i da kzem j a sam happy samoda nismo izgubili sutra cu od bilya legende pogledat REAPLAY i onda mogu sudit ovako sve je ok jos mo prvi FORZA INTRER shoots

Jes bolan Ado ,malo podosta popio  Cheesy Cheesy Cheesy ,il mi se to samo ?ini  Think .... Pobjednik
« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2010, 00:10:59 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #91 na: Veljaa 11, 2010, 00:11:02 »

ooo vjeruj mi ne cini ti se,citajuci njegov post da se zakljuciti da je prebijen Cheesy Cheesy
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #92 na: Veljaa 11, 2010, 00:11:14 »

mislim da smo primili gol iz ?istog zale?a.

billy kad ?e sažeci  Grin
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Veljaa 11, 2010, 00:14:28 »

ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO Inter Inter violina shoots akobogda jednog dana sa forumasima sjedimo svi  pijemo do zore ovako odo leci da spavam FORZA INTER pozzz za sve ... Grin Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #94 na: Veljaa 11, 2010, 00:15:50 »

i znaci totalno je prebijen Grin Grin
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #95 na: Veljaa 11, 2010, 00:16:07 »

mislim da smo primili gol iz ?istog zale?a.

billy kad ?e sažeci  Grin

idu za 5 minuta

i da, i ja sam mišljenja da smo gol dobili iz zale?a...

« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2010, 00:25:43 od billyRI » Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #96 na: Veljaa 11, 2010, 00:28:05 »

<a href="http://www.youtube.com/v/gsZ-S9X5sE8&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/gsZ-S9X5sE8&rel=1</a>
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #97 na: Veljaa 11, 2010, 00:38:50 »

izgleda da je ipak minimalno zale?e. u ovakvim situacijama je teško zamjerit sucu
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #98 na: Veljaa 11, 2010, 00:42:49 »

izgleda da je ipak minimalno zale?e. u ovakvim situacijama je teško zamjerit sucu

istina, nemamo za ?im žaliti, trebalo ih je dotu?i u prvih 10-15 minuta, i prošli bi kao i Cagliari ali jbg...lopta je okrugla...
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #99 na: Veljaa 11, 2010, 01:13:03 »

Osobno nisam o?ekivao prosipanje bodova u Parmi, ali pla?amo danak Sneijderovoj nebuloznoj suspenziji. Ina?e, iako svakako stoji ona teza da se ove godine igra daleko više timski zbog više kvalitetnih pojedinaca(a ne nabij loptu Ibri u napad pa šta on napravi napravi.....). ?injenica je da smo od ovisnosti o Ibrahimovi?u prešli na ovisnost o Sneijderu....

NiÅ¡ta  ostalo nije novost. Motta i dalje beskoristan, Eto'o žalostan/smijeÅ¡an na terenu, Inter ne gubi ni kad nema dobar dan. Vrlo brzo ?e Mariga zauzeti mjesto u prvih 11 te ?e se Inter komotno na ljeto mo?i rijeÅ¡iti Motte ili Muntarija. Tako?er, Goca i dalje dominira forumom.bow down

9 ugodnih, preugodnih bodova prednosti, o?ekujem sad dizanje panike od strane gore  navedenog forumaÅ¡a da je Roma u straÅ¡nom zamahu i da ?e nas pregaziti kao valjak.

Neki igra?i su odmoreni, vra?a nam se Sneijder, vjerujem da je vrijeme za pobjedu u Napulju. Pobjednik
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!