|
il Principe
|
 |
« Odgovor #75 na: Veljaa 10, 2010, 23:00:15 » |
|
??
jesi igrao ikad nogomet ? sta trener kaze stoperu ? mozes dat i 5 golova al ako si kriv za jedan primljen gol nikad od tebe stopera! probaj u napadu
isuse kriste 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
getz15
|
 |
« Odgovor #76 na: Veljaa 10, 2010, 23:09:28 » |
|
dobro je,bod odli?no došao nakon ovakve predstave Parma,pogotovo bi naglasio Biabianyja,koji je bio nezaustaljiv  svojim prodorima me podsjetio na Martinsa...svaka ?ast Super Mariu,bez kojeg ova tekma ne bi imala ovakav zaplet  Eto´o loš,Mariga u nekoliko navrata odli?an,šut na gol,zaustavio kontru Parme,sve u svemu,dosta zadovoljavaju?i rezultat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
?perche siamo i fratelli del mondo?
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #77 na: Veljaa 10, 2010, 23:11:57 » |
|
??
jesi igrao ikad nogomet ? sta trener kaze stoperu ? mozes dat i 5 golova al ako si kriv za jedan primljen gol nikad od tebe stopera! probaj u napadu
Ovo ve? ulazi u antologiju,  ,......da si ti trener Lucio,Samuel,Cordoba ,Matrix ,...bi sad igrali u Albinoleffeu il Frosinoneu :  ....
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 10, 2010, 23:17:08 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #78 na: Veljaa 10, 2010, 23:15:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #79 na: Veljaa 10, 2010, 23:22:57 » |
|
Prije utakmice sam o?ekivao 3 boda, ali sada sam zadovoljan i sa bodom. Igrali smo prosje?no, što se i o?ekivalo nakon vrlo dobrih partija zadnjih tjedana, ne možeš uvjek sve dobiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #80 na: Veljaa 10, 2010, 23:34:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #81 na: Veljaa 10, 2010, 23:34:44 » |
|
Prije utakmice sam o?ekivao 3 boda, ali sada sam zadovoljan i sa bodom. Igrali smo prosje?no, što se i o?ekivalo nakon vrlo dobrih partija zadnjih tjedana, ne možeš uvjek sve dobiti
TO?NO. bod je savim dobar. osobno nebih bio nezadovoljan ni bodom protiv napolia u gostima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #82 na: Veljaa 10, 2010, 23:37:04 » |
|
pas mater kako ovaj goca moze dobro nasmijat pa to nema nigdje...ali ajde buduci da to nije nista novo od njega proci ce nezamjeceno s moje strane... ma sta smo mi stvarno dali biabiany-a parmi i jimeneza za marigu  mislim kako bi bilo bolje da smo dali samo jimeneza i ajde nesto kese,ali biabiany-a nikako.pa decko je odlican,i prije se pisalo nesto o njemu na stranici oko dolaska opet kod nas a danas kad sam ga gledao kako leti po terenu i kako je brz stvarno me iznenadio buduci da ga nikad nisam gledao... ako etoo nastavi igrati lose i ne pokaze neke rezultate ja bi ga drage volje dao parmi i uzeo natrag malog
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #83 na: Veljaa 10, 2010, 23:38:04 » |
|
Uzeli smo bod i nismo se previše potrošili. Slažem se da bi i bod u Napoliju bio dobar, pod uvjetom da se nitkone povrijedi a 2-3 bi mogli odmarati i po?eti razmišljati o Chelseaju. Nemojte nakon jedne utakmice (tako svaki put) davati generalne ocjene o igra?ima, bilo loše ili dobre. Onda drugi put o istom pišete sasvim nešto suprotno.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 10, 2010, 23:40:17 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #84 na: Veljaa 10, 2010, 23:40:19 » |
|
PARMA - Mario Balotelli spoke to Sky Sport Italia after scoring Inter's equaliser against Parma.
"I'm half happy and it couldn't be any other way because I volleyed with the sole of my foot when I could have scored another," he said.
"So I'm happy for the goal but I could have scored another and I'm sorry. They did well though. We didn't lose, but we could have won."
Balotelli was asked if one day he will erupt into wild celebration after scoring goal. "I will definitely celebrate in the World Cup final," he replied.
The young Italian says there's no rusty relationship with José Mourinho. "No, it's not rust. We sometimes have our differences but it's only because I want to play all the time, and I'm hurt when I don't play. But this is normal."
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #85 na: Veljaa 10, 2010, 23:42:47 » |
|
Uzeli smo bod i nismo se previše potrošili. Slažem se da bi i bod u Napoliju bio dobar, pod uvjetom da se nitkone povrijedi a 2-3 bi mogli odmarati i po?eti razmišljati o Chelseaju.
sa Snaijderom ?e biti to druga pjesma , i vjerujem da pobje?ujemo u Napulju bez nekih poteško?a, ipak smo mi šampioni i nismo u rezultatskoj krizi, Mou ne prosipa bodove za redom...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #86 na: Veljaa 10, 2010, 23:44:25 » |
|
Tamo je uvjek vru? teren i uvjek su napaljeni.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #87 na: Veljaa 11, 2010, 00:04:34 » |
|
ma sta smo mi stvarno dali biabiany-a parmi i jimeneza za marigu  pa ja ne znam jeli stvarno problem pro?itat par ?lanaka kad se obavi neki transfer :  jimenez je do ljeta na posudbi u parmi i biabiany je polovicom ugovora vezan za inter, a polovicom za parmu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #88 na: Veljaa 11, 2010, 00:06:02 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2010, 00:08:31 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #89 na: Veljaa 11, 2010, 00:08:09 » |
|
pa ja ne znam jeli stvarno problem pro?itat par ?lanaka kad se obavi neki transfer :  jimenez je do ljeta na posudbi u parmi i biabiany je polovicom ugovora vezan za inter, a polovicom za parmu ne radi se o tome dali sam ja procitao to ili nisam,radi se o tome da se ja ne sjecam sta sam procitao,a neda mi se to trazit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #90 na: Veljaa 11, 2010, 00:09:09 » |
|
Jes bolan Ado ,malo podosta popio  ,il mi se to samo ?ini  .... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2010, 00:10:59 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #91 na: Veljaa 11, 2010, 00:11:02 » |
|
ooo vjeruj mi ne cini ti se,citajuci njegov post da se zakljuciti da je prebijen 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #92 na: Veljaa 11, 2010, 00:11:14 » |
|
mislim da smo primili gol iz ?istog zale?a. billy kad ?e sažeci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #93 na: Veljaa 11, 2010, 00:14:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #94 na: Veljaa 11, 2010, 00:15:50 » |
|
i znaci totalno je prebijen 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #95 na: Veljaa 11, 2010, 00:16:07 » |
|
mislim da smo primili gol iz ?istog zale?a. billy kad ?e sažeci  idu za 5 minuta i da, i ja sam mišljenja da smo gol dobili iz zale?a... 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 11, 2010, 00:25:43 od billyRI »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #96 na: Veljaa 11, 2010, 00:28:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #97 na: Veljaa 11, 2010, 00:38:50 » |
|
izgleda da je ipak minimalno zale?e. u ovakvim situacijama je teško zamjerit sucu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #98 na: Veljaa 11, 2010, 00:42:49 » |
|
izgleda da je ipak minimalno zale?e. u ovakvim situacijama je teško zamjerit sucu
istina, nemamo za ?im žaliti, trebalo ih je dotu?i u prvih 10-15 minuta, i prošli bi kao i Cagliari ali jbg...lopta je okrugla...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Krovopokrivac_SB
|
 |
« Odgovor #99 na: Veljaa 11, 2010, 01:13:03 » |
|
Osobno nisam o?ekivao prosipanje bodova u Parmi, ali pla?amo danak Sneijderovoj nebuloznoj suspenziji. Ina?e, iako svakako stoji ona teza da se ove godine igra daleko više timski zbog više kvalitetnih pojedinaca(a ne nabij loptu Ibri u napad pa šta on napravi napravi.....). ?injenica je da smo od ovisnosti o Ibrahimovi?u prešli na ovisnost o Sneijderu.... Ništa ostalo nije novost. Motta i dalje beskoristan, Eto'o žalostan/smiješan na terenu, Inter ne gubi ni kad nema dobar dan. Vrlo brzo ?e Mariga zauzeti mjesto u prvih 11 te ?e se Inter komotno na ljeto mo?i riješiti Motte ili Muntarija. Tako?er, Goca i dalje dominira forumom.  9 ugodnih, preugodnih bodova prednosti, o?ekujem sad dizanje panike od strane gore navedenog forumaša da je Roma u strašnom zamahu i da ?e nas pregaziti kao valjak. Neki igra?i su odmoreni, vra?a nam se Sneijder, vjerujem da je vrijeme za pobjedu u Napulju. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|