ja ti kazem i s maldinijem je ovako bilo, navijaci milana ga brane jer je ikona kluba, tako je i u nas sad materazzi!
nema veze sto je protiv fiorentine i juventusa igrao dobro kad je sad igrao katastrofalno!ja sam naveo koga je mogao stavit kad si vec pitao, ja nisam rekao da materazzi nije ni trebao igrat utakmicu i da je to nerazuman potez mourinha vec sam rekao da vise nebi trebao igrat jer je lik star, spor, slabo koristi mozak i nije vise za vrhunski nogomet! i cambiasso je igrao stopera jucer zadnjih 15-ak minuta

i inter ima jako dobru juniorsku skolu trenutno i sigurno ne igraju ti juniori bez stopera pa eto mogli su jednog pozvat da skupi iskustvo, recimo caldirola il esposito!
i nismo mi nikakav rezlutat stizali kad je on preskakao igru, preskakao je igru znaci na 0:0 na 1:1, preskako je igru protiv juventusa i fiorentine i takodjer je pravio glupe prekrsaje protiv juventusa, i to je radio citavu karijeru!! kao sto su i rekli mnogi da je malo koristio mozak i recimo eto da nije pravio te glupe i nepotrebne prekrsaje mogao je bit jedan od 3 najbolja stopera u svoje vrijeme! milijardu puta nas je kostala njegova glupost ako cemo realno!
Ti
NEMAŠrespekta prema nikome,ti op?enito ne voliš
starije igra?e,....kužim te,imaš vjerovatno
20 i koju godinu,i to je prirodno,
Materazzi ima solidnu gažu ,primjerenu veteranu ,ne grinta,ima minutažu kakvu ima,uska?e kad treba, katalizator je dobre atmosfere,što je pokriva? primjetio,mladji ga cijene,....al bolje bi bilo u nama važnoj tekmi,koju smo
trebali dobiti ,il u najmanju ruku osvojiti
bod ,što smo i uspjeli

, stavit Esposita I Caldirolu,igra?e bez minute seniorskog staža, :

i,nismo mi
HAJDUK,koji je skužio ,da nema para za "zvijezde" ,i za koji je najbolje da se okrene korijenima,doduše prekasno,al to je druga tema,ti mene pitaš,?ak 2 puta, jel sam ikad igrao nogomet,....igrao sam nogomet ,dok se igrala
bubamarom TIGRA iz
Pirota ,

,i dok od uzbudjenja nisam mogao spavat dok ,mi je mama obe?ala da ?u za nagradu što sam prvi razred osnovne završio peticom ,i dobit
"pumerice",stariji znaju ,
fanatico i
Billy,kako su izgledale te
legendarne tenisice,kao klinac od
5-6 godine, do
17-e igrao nogomet u
PIK-u VRBOVEC kad sam se zaka?io s trenerom i za inat okrenuo se
3 godine rukometu ,osnovali u Vrbovcu 1989-e K.K. Petar Zrinski ,kojeg sam i jedan od osniva?a,
3 košarke ,i onda polomio prednje križne u
24-oj godini nakon nekog kretenskog kucanja, :

s nekakvim ozbiljnijim igranjem lopta?kih sportova završio sa
25 ,i trganjem prednjih križnih desne noge ,al sre?a ,što su samo oni pukli,ostalo je ostalo cijelo ,tak da mi je desna noga ko ladica,na "labavo" je možeš izvu? i vratit,sre?om kvadriceps,mi je kamen dan danas ,pa nije trebalo operacije,....?ak si i othaklam pomalo dan danas sa svojim veteranima,imamo trokružni turnir ,kk Podravac Virje,kk Radnik Križevci i moj kk Petar Zrinski,..3 puta godišnje igramo turnire,rezultat nije važan ,..iako ponekad iskre frcaju samo tako ,al najvažnije je ipak "tre?e " poluvrijeme,

....odoh

,...a jebi ga ,zanesem se kao kod pisanja
putopisarea,

,eto zadovoljio sam i tvoju želju ,a za ono boldano,još jedna od tvojih umotvorina :

....tvoj ljubimac Mario ,,...ju?er pohvale ,pokazuje da ima ponešto zrnja u glavi,?ak je bio i samo kriti?an ,...kona?no

,...iako,za mene,dok se god ne?e nakon , izgubljenih lopti vra?at ,a takvih ima more,za mene je
0 od igra?a,...a
N I K A D ,ama baš nikad nisam vidio da se u šprintu vratio u obranu,(il bar do centra)

i pokušao ispravit svoju grešku,a o izležavanjima i telenjima po terenu da i ne govorimo, :

uvijek nekakvo kilavo vra?anje,i oprosti ,to me frustrira , a frustrira i trenera,koji cijeni radnike i vrhunske profesionalce,...jel ako se
Il Capitano sa svojih
37 na ledjima šparta terenom ,a on
Balo sa
19 ,štedi ,pa o ?emu mi tu pri?amo

,pa nemoj mi izigravat
Zlatana ,taj igra? Barcelone ,je imao podlogu za to ,kao i
Kiki u
Manu-u,.jer su osim izvanrednog nogometnog znanja i
VRHUNSKI profesionalci ....e dok se
Mario , barem približi tim likovima ,onda nek se bahati,

da se razumijemo ,nisam štovatelj lika i djela Marca Materazzija ,pogotovo nakon one Zidane epizode, :

...al dobro
"Cilj opravdava sredstvo",

....al imaj malo respecta prema broju
23...