Svibanj 17, 2012, 06:53:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: TIM CUP: Inter-Juventus  (Posjeta: 3471 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
interista herceg
Super clan

« Odgovor #150 na: Sijeanj 28, 2010, 23:33:47 »

pa možda niste vidjeli ali kako je i sudiji moglo proma?i ,na kraju...zbilja ne znam kako ovo nije sankcionirao sa drugi žutim

nije vo valjda simulacija ROFLMAO  Huh?
ups spor mi je internet pa nisam vidio da se slika kre?e bilo mi zaštopalo u trenutku kad je crnjo bio na travi a ona dvojica stoje oko njega pa kontam da je budala iz ?ista mira pala na pod
ovo je ?isti žuti.. VRA?AJU SE LOPINE,meni se ?ini nakon Å¡to je rijeÅ¡ena afera calciopoli da ?e se uskoro morat rijeÅ¡avat joÅ¡ jedna afera  Angry
« Zadnja izmjena: Sijeanj 28, 2010, 23:39:30 od interista herceg » Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #151 na: Sijeanj 28, 2010, 23:35:01 »

Moggi to kontrolise gdje ce sudit sta majku mu njegovu kako se sudija zvao sto je sudio tekmu smece jedno..
de pogledaj sliku kakva simuacija  Grin Grin
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #152 na: Sijeanj 28, 2010, 23:35:31 »

pa možda niste vidjeli ali kako je i sudiji moglo proma?i ,na kraju...zbilja ne znam kako ovo nije sankcionirao sa drugi žutim

bravo billy. to je vjerojatni razlog. i varaš se, nije ovo drugi žuti, ovo je za izravni crveni. no, chiellini ?e vjerojatno dobit kaznu od saveza
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #153 na: Sijeanj 28, 2010, 23:39:53 »

Mogu se svi ?uBrentini napušiti Mariju, od igra?a do smrdljivih navija?a.
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #154 na: Sijeanj 28, 2010, 23:44:48 »

Moggi to kontrolise gdje ce sudit sta majku mu njegovu kako se sudija zvao sto je sudio tekmu smece jedno..
de pogledaj sliku kakva simuacija  Grin Grin
ti si majkemi ?orav ako ovo nije simulacija neznam šta je
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #155 na: Sijeanj 28, 2010, 23:56:18 »

ovo ako je bila simulacija  ne znam onda ovdje je trebao dobit crveni karton Chelini ako se ne varam medjutim nije Ocigledno imas problema sa konekcijom komp ili cime vec...:Smiley :Smiley :Smiley :Smiley :Smiley  Grin Grin zar ne vidis da ide na njeg tjelom ovaj tupoglavac a to sto se mario valja je dio posla njegovog.. :Smiley :Smiley :Smiley
« Zadnja izmjena: Sijeanj 29, 2010, 00:05:03 od Adnan » Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #156 na: Sijeanj 29, 2010, 00:13:31 »

<a href="http://www.youtube.com/v/812iMG-V6eg&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/812iMG-V6eg&rel=1</a>
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #157 na: Sijeanj 29, 2010, 00:19:51 »

ovo ako je bila simulacija  ne znam onda ovdje je trebao dobit crveni karton Chelini ako se ne varam medjutim nije Ocigledno imas problema sa konekcijom komp ili cime vec...:Smiley :Smiley :Smiley :Smiley :Smiley  Grin Grin zar ne vidis da ide na njeg tjelom ovaj tupoglavac a to sto se mario valja je dio posla njegovog.. :Smiley :Smiley :Smiley
Dobro ti sve znaš gori si nego krovopokrivac
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #158 na: Sijeanj 29, 2010, 00:25:14 »

Grin Grin Grin aha ok uvrjedo si i mene a i kolegu krovopokrivaca jbg  Chuska Chuska al mlad si nadoces necu ti zamjerit bitno je da je inter pobjedio ... Grin Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava
« Zadnja izmjena: Sijeanj 29, 2010, 00:27:43 od Adnan » Evidentirano

Bonzo
Super clan

« Odgovor #159 na: Sijeanj 29, 2010, 00:25:44 »

Dobro ti sve znaš gori si nego krovopokrivac
Huh?
Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #160 na: Sijeanj 29, 2010, 00:29:09 »

Huh?
ROFL
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #161 na: Sijeanj 29, 2010, 17:17:53 »

ti si majkemi ?orav ako ovo nije simulacija neznam šta je

ovo je juventusov navijac ocito..... samo oni mrze marija i samo za njih ovo jest simulacija
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #162 na: Sijeanj 29, 2010, 17:24:26 »

ajd nek pise ev citirat cu Fanatica copy paste vec je napisao jednom  Grin Grin
Citat:
Mogu se svi ?uBrentini napušiti Mariju, od igra?a do smrdljivih navija?a.
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #163 na: Sijeanj 29, 2010, 17:52:12 »

koja pobjeda nad omrženim nam juBentusom,gube pogodile za jedan nula a mi sa 15% snage uzvratili sa dva pogotka i tako osigurali još jednu sezonu za lopine bez trofeja i veselja Prst Prst Prst Prst sad smo pokazali bilanu ko je gazda u gradu a sino? i juBentusu ko je gazda u serie A

forca INTER Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik
Evidentirano
Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #164 na: Sijeanj 29, 2010, 18:43:47 »

Pogledah utakmicu u snimci i stvarno sam zadovoljan. U jednom tjednu Milan i Juventus pali, moral je toliko visok da stvarno ?ak i prvi puta vjerujem da možemo pružiti barem dostojan otpor Chelseau. Je, igra?ki smo slabiji, ali ova ekipa ima dušu, ima jednog Mourinha koji donosi nevjerojatne emocije i imam osje?aj da ukoliko ne izbacimo Chelsea da ?e igra?i barem poginuti pokušavaju?i.

Što se ti?e utakmice, ?itavo vrijeme sam imao osje?aj da su naši igra?i nevjerojatno mirni na terenu, staloženi, ?ak i nakon što smo dobili gol. Ne znam dal je to zato što sam znao rezultat, ali eto-to je bio neki moj dojam. Juventus u totalnom rasulu o?igledno, bez plana i ideje kako odigrati pošto je ovo ju?er bila sprda?ina...Ni obrane ni napada, Ferrara pogubljen, uglavnom same reakcije naših igra?a koji su se nakon utakmice veselili otprilike kao da je pobje?en Livorno dovoljno govore koliki nam je rival Jube trenuta?no.

Ina?e, svatko tko je ju?er pogledao utakmicu bez neobjektivnih navija?kih nao?ala mogao je vidjeti da je Diego stvarno dobar igra? kao i Melo i da je razlog njihova podba?aja trener amater?ina. Mislim jesu oni igra?i velikog rivala, ali ne mora se ih zato pretjerano potcjenjivati kao da se radi o Samiru ili Skoki.

O našim igra?ima u njihovim temama, a Inter nastavlja dominirati. Pobjednik
« Zadnja izmjena: Sijeanj 29, 2010, 19:03:51 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
interista herceg
Super clan

« Odgovor #165 na: Sijeanj 29, 2010, 18:55:43 »

Pogledah utakmicu u snimci i stvarno sam zadovoljan. U jednom tjednu Milan i Juventus pali, moral je toliko visok da stvarno ?ak i prvi puta vjerujem da možemo pružiti barem dostojan otpor Chelseau. Je, igra?ki smo slabiji, ali ova ekipa ima dušu, ima jednog Mourinha koji donosi nevjerojatne emocije i imam osje?aj da ukoliko ne izbacimo Chelsea da ?e igra?i barem poginuti pokušavaju?i.

Što se ti?e utakmice, ?itavo vrijeme sam imao osje?aj da su naši igra?i nevjerojatno mirni na terenu, staloženi, ?ak i nakon što smo dobili gol. Ne znam dal je to zato što sam znao rezultat, ali eto-to je bio neki moj dojam. Juventus u totalnom rasulu o?igledno, bez plana i ideje kako odigrati pošto je ovo ju?er bila sprda?ina...Ni obrane ni napada, Ferrara pogubljen, uglavnom same reakcije naših igra?a koji su se nakon utakmice veselili otprilike kao da je pobje?en Livorno dovoljno govore koliki nam je rival Jube trenuta?no.

Ina?e, svatko tko je ju?er pogledao utakmicu bez neobjektivnih navija?kih nao?ala mogao je vidjeti da je Dieg o stvarno dobar igra? kao i Melo i da je razlog njihova podba?aja trener amater?ina. Mislim jesu oni igra?i velikog rivala, ali ne mora se ih zato pretjerano potcjenjivati kao da se radi o Samiru ili Skoki.

Ja sam uvjeren da ?emo ih izbacit jer kao što kažeš ekipa ima visok a i svi oko ekipe odavno nije bila ovakva atmosfera... ovo je od završetka calciopolia nevi?eni slobodno mogu re? lopovluk koji se vrši nad interom u zadnje 2 utakmice a ipak smo ih pobijedili a jedne od tih totalno ubili ponizili,masakrirali...
samo treba nastavit pobje?ivat do chelsea da se zadrži kvalitetna atmosfera i ja sam uvjeren da ?e igra?i poginut za dres i donjet nam prolaz
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #166 na: Sijeanj 29, 2010, 19:51:14 »

Evo i polufinalnih parova Coppa Italia:

INTER – FIORENTINA 03.02. 2010. 20.45 

ROMA – UDINESE 04.02. 2010. 21.00

FIORENTINA – INTER 10.02. 2010. 20.45 (Raiuno)

UDINESE – ROMA 14.02. 2010. 21.00
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #167 na: Sijeanj 29, 2010, 19:59:55 »

postoji sansa da opet igramo protiv rome  Grin Grin
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #168 na: Sijeanj 29, 2010, 23:08:19 »

Ina?e, svatko tko je ju?er pogledao utakmicu bez neobjektivnih navija?kih nao?ala mogao je vidjeti da je Diego stvarno dobar igra? kao i Melo i da je razlog njihova podba?aja trener amater?ina. Mislim jesu oni igra?i velikog rivala, ali ne mora se ih zato pretjerano potcjenjivati kao da se radi o Samiru ili Skoki.

O Diegi?u bi se joÅ¡ moglo pri?ati ,fakat doÅ¡o u kanalizacione   od kluba,i teÅ¡ko je tu igrat kad si okružen panjevima  Think,al Meli? to je livada i sasvim dobar rukometaÅ¡, .........dok se sjetim zaÅ¡to je naÅ¡ Lucio u nedjelju dobio drugi žuti odnosno crveni, za nenamjerno igranje rukom  :Smiley  ,a Meli? za onaj Alilovi?evski potez  NIÅ TA,......gamad suda?ka  nas po?ela zakidati opasno,al bojim se da nam mogu samo lagano sisati  Prst  Pobjednik
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #169 na: Sijeanj 29, 2010, 23:12:31 »

Inter Inter Inter Kralj Kralj Clap Clap Thumb up O ovim kanalazicione digici poceo sam da prenosim u svakodnevnu upotrebu rjeci  Grin Grin nasmijo sam se pravo  Grin Grin Grin Inter zastava Inter zastava Inter zastava naj jaci smo  druze i sudije se urotile protiv nas ...al evo im  Prst Grin Grin
Evidentirano

Bergomi
Pocetnik
*

« Odgovor #170 na: Sijeanj 30, 2010, 19:18:02 »

Ubili smo ih igrom pa to je nevjerovatno, odavno nisam gledao utamicu da Juventus povede protiv nas 1-0 a izgleda tako nemocno.   Chuska
Evidentirano
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!