Svibanj 17, 2012, 06:46:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Osvrt na igrace kroz sezonu 07/08  (Posjeta: 1935 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #50 na: Svibanj 25, 2008, 21:59:51 »

pola foruma me napalo šta sam reka da stankovi? treba zamjenu u vidu novog igara?a,a sad se ve?ina slaže da je stankovi? totalno podbacio Huh?

Ma niko nikog ne napada, ali ono ju?er od Suaza da nemože loptu smirit, onda super mario nešto izvodi što samo on zna sa loptom pa ispadne smiješan, i tako skoro u svakoj utakmici dobijemo nekog tko nije zainteresiran za tekmu, pa još i glupi mancini sa svojim izmjenama. Ja nisam doživio da se trener izvinjava poslije utakmice da je krivo mjenjao igra?e a ovaj naš glupan tri ili ?etiri puta u ovoj sezoni ,svašta.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #51 na: Svibanj 25, 2008, 22:00:41 »

to je engleska filozofija nogometa

pa znase tko je izmislio nogomet
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #52 na: Svibanj 25, 2008, 22:11:05 »

Ma niko nikog ne napada, ali ono ju?er od Suaza da nemože loptu smirit, onda super mario nešto izvodi što samo on zna sa loptom pa ispadne smiješan, i tako skoro u svakoj utakmici dobijemo nekog tko nije zainteresiran za tekmu, pa još i glupi mancini sa svojim izmjenama. Ja nisam doživio da se trener izvinjava poslije utakmice da je krivo mjenjao igra?e a ovaj naš glupan tri ili ?etiri puta u ovoj sezoni ,svašta.
da zaboravio sam na Suaza. Mislim da je sad kona?no pokazao sve što ne zna i da smo krivo pazarili te imamo još jednog na izlaznim vratima uz Solarija, R.Cesara, Burdissa, Matrixa, Figa, Manichea, Orlandonija (kao tre?eg treba vratiti mladog Alfonsa), Stankovi?a(jer je to realnost zbog odlaska Mancinija koji ?e ga odvesti sa sobom), a najvjerojatnije i Crespa(mada to nije moja želja).
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #53 na: Svibanj 25, 2008, 22:17:01 »

pa znase tko je izmislio nogomet
Hrvati!!! To?nije sinjani......... Grin
Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #54 na: Svibanj 25, 2008, 22:45:21 »

da zaboravio sam na Suaza. Mislim da je sad kona?no pokazao sve što ne zna i da smo krivo pazarili te imamo još jednog na izlaznim vratima uz Solarija, R.Cesara, Burdissa, Matrixa, Figa, Manichea, Orlandonija (kao tre?eg treba vratiti mladog Alfonsa), Stankovi?a(jer je to realnost zbog odlaska Mancinija koji ?e ga odvesti sa sobom), a najvjerojatnije i Crespa(mada to nije moja želja).
pa da, mozda stvarno i ode stankovic za mancinijem, a sto se tice pucanja u gol, mislim da se nemoze usporedivati engleski nacin i talijanski nacin igranja..
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #55 na: Svibanj 26, 2008, 14:41:10 »

pa da, mozda stvarno i ode stankovic za mancinijem, a sto se tice pucanja u gol, mislim da se nemoze usporedivati engleski nacin i talijanski nacin igranja..
nikako
a za dejana sumnjam mislim da je i njemu mancia preko glave
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #56 na: Svibanj 26, 2008, 15:32:25 »

ma svima je dopizdio mancini,pa cak i novinarima
Evidentirano

Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!