Svibanj 17, 2012, 06:46:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Osvrt na igrace kroz sezonu 07/08  (Posjeta: 1935 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« na: Svibanj 19, 2008, 21:49:25 »

malo da napisem svoja misljenja o igracima i njihovim igrama

JULIO CESAR - mislim da tu ne nikakve sumnje,Inter ima sjajnog golmana,potpuni pogodak,dokazao se i po meni nema slabu to?ku,ima reflekse,skida dalekometne topove,dobro izlazi na centarÅ¡uteve,dosta puta je spaÅ¡avao Inter,zna igrati sa nogom,brazilac je fala bogu...mislim da je tu odmah do Buffona a rame uz rame sa freyoj i donijem,golman za jos puno godina,uglavnom sjajna sezona  8

TOLDO - dobiva je prilike nekoliko puta i koliko sam pratio svaki put je bio dobar,pomirio se sudbini drugog golmana i jednostavno pomaze ostalima i siguran sam da je julio cesar i malo bolji golman zasto sto trenira sa toldom   7

CORDOBA - prvi dio sezone je po meni odigrao jako dobro,u paru sa samuelom sjajno,obrana je malo primala,momcad pobje?ivala,ima on svojih nedostataka prema naprid naravno ali zato vrlo dobar u svom poslu,mislim da jos jednu,dvije sezone imamo odlicnog branica  7

SAMUEL - mislim da je najbolji prvi dio sezone,u obrani po meni odlican,onaj stari Samuel,zid kako ga zovu,eto steta sto ga je kaka slomia,jebiga kaka koliko god je bilanist me?u najboljima je,uglavnom za sljedecu sezonu stup obrane...   7.5

MATERAZZI - uvijek se kod njega nesto doga?a,prvi dio sezone ozlje?en,pa se na terenu trazio,opet je radio po koji glupi faul,karton...crveni protiv liverpoola po meni totalno nezasluzen,imao je i dobrih a i losijih partija,nije bio na nivou prosle sezone ali dosta dobar i on ima onu neku crtu osobnosti koja je pozeljna u svakoj momcadi,drzak je,ne da se zajebavat,malo je zasra kod penala protiv Siene jer ako trener kaze da puca Cruz onda puca Cruz,al sad je to nebitno kad su prvaci   7

BURDISSO - hm,ne volim ga i amen,ja bi ga proda na lito i nebi niti dovodio neke zamjene,imao je par dobrih partija ali ona sranja koja je izvodia protiv juvea pa glupav crveni karton protiv liverpoola su mi stalno u glavi,i nekad mi djeluje tako neinteligentno da bi ga lansira na mars...istina mozda pretjerujem al nije mi sia od pocetka i jebiga  6

CHIVU - sjajna kupovina,potpuni pogodak,krpao je nekoliko pozicija tijeko najtezeg razdoblja Intera,jedan od stupova mom?adi za sljede?u sezonu,igrao livog beka ili stopera svejedno   7.5

RIVAS - nisam imao pojam koje taj ali gledao sam ga par puta i odusevio me...brz,skace,eksplozivan...ima sve karakteriste obrambenog kao cordoba nesto ali ima plus veliki a to mu je dugi balun...sjajno zna pogodit u trepavicu na 50m,vrlo dobra karakteristika stopera,fali mu samo iskustva...po meni bolji od burdissa  7

MAICON - mozda ove sezone prema naprid nije igrao tako dobro kao drugi dio prosle sezone ali svakako je bio dobar plus toga naucio je i igrati obranu,namistio dosta golova,prodoran,tehnicki jako dobar,ma mislim da je danas najbolji desni bek,bocni,vrlo dobra sezona,sadasnjost i buducnost kluba  7.5

MAXWELL - po meni jako dobar,fali mu malo talijanske igre u nogama,nekad previse brazilske ali meni se jako svi?a kako igra i mislim da triba biti uvik u prvoj ili blizu nje   7
« Zadnja izmjena: Travanj 27, 2011, 18:36:57 od fanatico » Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1 na: Svibanj 19, 2008, 21:49:51 »

ZANETTI - neznam sta da vise kazem za njega,ne samo da je cijelu sezonu dobro igrao nego je jednostavno ne poderiv,imam osjecaj da ostali igra?i kad ga vide da se bolje osjecaju,nemam pojma ali da bar igra jos 10godina,svakako i sljedece sezone jedan od glavnih igra?a  8.5

STANKOVI? - prvo bio je ozlje?en i to dvaput pa ga je to totalno izbacilo iz takta,ali to je za prvi dio sezone,ali u drugom se ni do zadnjeg kola nije vratio u formu,je trcao je,minjao pozicije(koja je njegova uopce pozicija?),sluzio treneru,igrao je i kad nije tribao igrat,sve se to priznaje kao kvalitete ali opet od njega se ocekuju viÅ¡e i on mora biti svjestan,di su mu golovi?asistencije?tko kaze da jimenez nebi bolje odigrao da je imao prilika koliko i on...uglavom po meni njegova losa sezona po smislu igre i konkretnosti ali zasluzuje priznanje za trku,igre sa ozljedom i slicno  7

VIEIRA - opet slicno,dvaput se ozlje?ivao,ispao iz forme ali se puno brze vratio u formu i u nekim utakmicama i davao kljucne golove,Inter je jednostavno bolja momcad s njim,i naprid i nazad...dobra sezona i mislim da je i za sljedecu jedan od vaznijih  7.5

DACOURT - malo je igrao,jedno vrijeme dok su svi bili ozlje?eni borio se kako on najbolje zna,ali steta sto nije naucio igrati prema naprid,mislim da mu se tribamo zahvalit i pelea dovest na njegovo misto,odnosno da dobije vise sansi  6.5

CAMBIASSO - i njega su ozljede izresetale,nesto prvi dio nesto u drugom dijelu ali igrao je dosta,davao je golove,tr?i,konstruira igru,cini mi se da je trener na terenu,svakako dobra sezona i igra? za prvih 11  7

FIGO - ovu sezone su ga ozljede satrale i mislim da jos jednu sezonu nece izgurat...neznam kakvu bi mu ocjenu dao,nemogu se ni sitit neke utakmice...figo je legenda ali jebiga za mirovinu,svakoga to ?eka   bez ocjene

CESAR - nekoliko dobrih partija u prvom dijelu sezone,ovo protiv parme me sjetilo koliko on moze bit loÅ¡ igra?,obavezno mu se zahvalit,a i star je  6

SOLARI - steta po meni vrlo dobar igrac ali nema ga nigdi,neznam zasto sam ne ode negdi drugdi,triba ga prodat   6

MANICHE - neznam ni zasto su ga doveli  bez ocjene

JIMENEZ - Inter ga je kupio ako se ne varam i mislim da je to odlican potez,svakako je pokazao da zna igrati i da moze puo toga,jos jednu sezonu sa ipak vise sansi,triba ga vise iskoristit  6.5

PELE - sasvim dobar i odlicna zamjena za dacourta,triba biti u momcadi,ulaziti,skupljati iskustvo  6.5[/b
Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #2 na: Svibanj 19, 2008, 21:50:15 »

neznam jel ko ?ita ove ocjene hahaha al meni gust napisat,imam spremljene i one od prosle sezone pa ce mi to valjda bit zanimljivo procitat nakon 10 god Smiley

jos napada?i:

IBRAHIMOVI? - pa svakako me?u 5 najboljih danas,po svojim igra?kim sposobnostima,evo to je i dokazao protiv parme,najbolji strijelac kluba,mislim da je odigrao jos jednu dobru sezonu,da dobro prodaje dresove,da se isplatio Smiley
kao protiv liverpoola nije pokazao nista ali nije ni mogao,u prvoj utakmici nije mogao nista u onoj taktici...svakako jedan od najboljih,igrac odluke po meni samo mu fali jedan fantazista u veznom redu da potpuno eksplodira  8.5

CRUZ - ah,sjajan igra? i izgleda i sjajan ?ovjek,godinama na klupi,nisam nikad vidio da je bacio dres ili srao nesto,npr kao kalinic u hajduka,baca kapetansku traku...to je za zatvor,uglavnom sad mi je žao sto ima toliko godina,svakako jos jednu sezonu u Interu pa dalje sto bude,neki kljucni golovi,asistencije,drugi napada? kluba   8

CRESPO - ozljede su ga izbacile pa se tesko vracao,pa ga mancini bas i ne voli odnosno ne pruza mu toliko sansi,mancini se skroz okrenuo baloteliju,neznam,mislim da je mogao vise dati,a za sljedecu sezonu neznam,ovisi o adrianu po meni,ako bi se adriano vratio onda bi crespa prodao  6.5

SUAZO - totalno neiskoristen igrac,mislim da je on zasluzio sve ove sanse koje je dobio baloteli al trenerska odluka je bila takva,dao je par golova,ulazio kad se igralo na kontre,mozda je mogao pruziti vise ali nije bas imao i puno Å¡ansi,za sljedecu sezonu igrac kojeg se mora vise iskoristit      6.5

BALOTELLI - 17 godina,ima neÅ¡to,slazem se sa mancinijem da ovakvi igraci ili postaju svjetska klasa i propadne totalno,zasad ide dobro,daje golove,o?e ga gol,ima i kvalitetu,brzina,skok,udarac,tehnika,sve pomalo cini mi se ali i mislim da ga je previse forsirao,svakako triba biti u momcadi ali ne u prvoj mocadi nego povremeno i tako,pa tek ima 17...   7

ADRIANO - volio bi da se vrati da bude onaj stari,da u paru sa Ibrom rastura ali tesko,mislim da ce pronaci srecu kad promini klub,nazalost

i na kraju trener

MANCINI - ajoj,neznam,neznam,po meni opet loÅ¡e odabrao u ligi prvaka,ok imali smo crveni ali onako se povuc u misju rupu...Inter je ja?i od toga,momcad mu je satrana ozljedama izgubio se kontinuitet ali imam osjecaj da stalno naginje obrani,da uvik prvo misli sacuvati rezultat i da zbog toga stava nece u europi napravit nista,ali...covjek je osvojio dvije titule prvaka,prvu premocno drugu tesko ali osvojio,cestitke,dva kupa,jos dva finala...sve su to cinjenice koje govore za njega,igru je Inter izgubio u drugom dijelu sezone,nekad mi je to bilo negledljivo ali pobje?ivali su...ali tjeÅ¡i me to da sam vidio Inter pod njegovom rukom koji igra vrlo lijepo,to je bilo prije dvije tri sezone,sicam se protiv fiorentine 1:0,sjajna predstava ali Inter tada nije bio prvak...dakle dali on moze sve to spojiti?igru i rezultat?pa svakako je zasluzio jos jednu sezonu,i jos samo da promini razmisljanje u ligi prvaka,ma nekad jednom napadnu,nek i izgube ali napadni briga me,i ono sto mi neznamo to je golemi pritisak na njega...triba to izdrzat...  8

zakljucak: J.Zanetti najbolji igra? ove sezone,odma do njega Ibra,Zanetti bolji zbog sr?anosti,trke,igre,predanosti,nakon njih dolaze Cambiasso,Vieira,J.Cesar,Chivu,Maicon koji su gurali i gurali pa onda i ostali,uglavnom ?udna sezona,prva polovica vrlo dobra ?ak odlicna al druga od dna pa do scudetta Smiley,i moraju dovesti fantazistu,moraju...moja je želja Ronaldinho,barem Deco i Diego iako Diega ne volim...i moja stara želja Riquelme...ma i Kranj?ar samo da je igra? poteza

FORZA INTER,INTEROVA 100 GODINA MOJA 18  :rockon:
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Svibanj 19, 2008, 21:51:57 »

jesi ga napisao...bas ono  :Smiley
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #4 na: Svibanj 19, 2008, 21:53:20 »

jesi ga napisao...bas ono  :Smiley

a to za kraj sezone,tako sam i prosle i one pretprosle mislim,skupljam pa cu jednog dana ?itat i smijat se
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Svibanj 19, 2008, 22:18:39 »

nikolagazo, odmah si se nametnuo kao utjecajni ?lan i neobi?no mi je drago da si tako aktivan i imaÅ¡ volju pisati i analizirati. Mogao bi sura?ivati i u kreiranju vijesti. Kad god imaÅ¡ ideju i tekst koji bi mogao i?i za vijest ili tipa analize i razmiÅ¡ljanja kao kolumna, poÅ¡alji mi mail, pa ?emo se dogovoriti za objavu. Dexter tako?e u?estvuje u radu i svatko je dobrodoÅ¡ao, tko ima Å¡to re?i. Å to se ti?e mog komentara za ocjene, u ovom trenutku želim samo re?i par rije?i za Chivua i Dekija. Oni su cijelu sezonu odigrali za kolektiv po uputama trenera. Žrtvovali su se igraju?i i neprirodne pozicije jer su krpali rupe i spajali Å¡avove u mom?adi. Nekad je to izgledalo na oko loÅ¡e jer ih nismo navikli u tim ulogama ali sve to ima smisla gledaju?i generalno. Odra?ivali su onaj nevidljivi posao koji je najteži a najnezahvalniji jer ne nosi slavu.
Evidentirano

hate
Gost

« Odgovor #6 na: Svibanj 19, 2008, 22:25:03 »

neznam jel ko ?ita ove ocjene hahaha al meni gust napisat,imam spremljene i one od prosle sezone pa ce mi to valjda bit zanimljivo procitat nakon 10 god Smiley

jos napada?i:

IBRAHIMOVI? - pa svakako me?u 5 najboljih danas,po svojim igra?kim sposobnostima,evo to je i dokazao protiv parme,najbolji strijelac kluba,mislim da je odigrao jos jednu dobru sezonu,da dobro prodaje dresove,da se isplatio Smiley
kao protiv liverpoola nije pokazao nista ali nije ni mogao,u prvoj utakmici nije mogao nista u onoj taktici...svakako jedan od najboljih,igrac odluke po meni samo mu fali jedan fantazista u veznom redu da potpuno eksplodira  8.5

CRUZ - ah,sjajan igra? i izgleda i sjajan ?ovjek,godinama na klupi,nisam nikad vidio da je bacio dres ili srao nesto,npr kao kalinic u hajduka,baca kapetansku traku...to je za zatvor,uglavnom sad mi je žao sto ima toliko godina,svakako jos jednu sezonu u Interu pa dalje sto bude,neki kljucni golovi,asistencije,drugi napada? kluba   8

CRESPO - ozljede su ga izbacile pa se tesko vracao,pa ga mancini bas i ne voli odnosno ne pruza mu toliko sansi,mancini se skroz okrenuo baloteliju,neznam,mislim da je mogao vise dati,a za sljedecu sezonu neznam,ovisi o adrianu po meni,ako bi se adriano vratio onda bi crespa prodao  6.5

SUAZO - totalno neiskoristen igrac,mislim da je on zasluzio sve ove sanse koje je dobio baloteli al trenerska odluka je bila takva,dao je par golova,ulazio kad se igralo na kontre,mozda je mogao pruziti vise ali nije bas imao i puno Å¡ansi,za sljedecu sezonu igrac kojeg se mora vise iskoristit      6.5

BALOTELLI - 17 godina,ima neÅ¡to,slazem se sa mancinijem da ovakvi igraci ili postaju svjetska klasa i propadne totalno,zasad ide dobro,daje golove,o?e ga gol,ima i kvalitetu,brzina,skok,udarac,tehnika,sve pomalo cini mi se ali i mislim da ga je previse forsirao,svakako triba biti u momcadi ali ne u prvoj mocadi nego povremeno i tako,pa tek ima 17...   7

ADRIANO - volio bi da se vrati da bude onaj stari,da u paru sa Ibrom rastura ali tesko,mislim da ce pronaci srecu kad promini klub,nazalost

i na kraju trener

MANCINI - ajoj,neznam,neznam,po meni opet loÅ¡e odabrao u ligi prvaka,ok imali smo crveni ali onako se povuc u misju rupu...Inter je ja?i od toga,momcad mu je satrana ozljedama izgubio se kontinuitet ali imam osjecaj da stalno naginje obrani,da uvik prvo misli sacuvati rezultat i da zbog toga stava nece u europi napravit nista,ali...covjek je osvojio dvije titule prvaka,prvu premocno drugu tesko ali osvojio,cestitke,dva kupa,jos dva finala...sve su to cinjenice koje govore za njega,igru je Inter izgubio u drugom dijelu sezone,nekad mi je to bilo negledljivo ali pobje?ivali su...ali tjeÅ¡i me to da sam vidio Inter pod njegovom rukom koji igra vrlo lijepo,to je bilo prije dvije tri sezone,sicam se protiv fiorentine 1:0,sjajna predstava ali Inter tada nije bio prvak...dakle dali on moze sve to spojiti?igru i rezultat?pa svakako je zasluzio jos jednu sezonu,i jos samo da promini razmisljanje u ligi prvaka,ma nekad jednom napadnu,nek i izgube ali napadni briga me,i ono sto mi neznamo to je golemi pritisak na njega...triba to izdrzat...  8

zakljucak: J.Zanetti najbolji igra? ove sezone,odma do njega Ibra,Zanetti bolji zbog sr?anosti,trke,igre,predanosti,nakon njih dolaze Cambiasso,Vieira,J.Cesar,Chivu,Maicon koji su gurali i gurali pa onda i ostali,uglavnom ?udna sezona,prva polovica vrlo dobra ?ak odlicna al druga od dna pa do scudetta Smiley,i moraju dovesti fantazistu,moraju...moja je želja Ronaldinho,barem Deco i Diego iako Diega ne volim...i moja stara želja Riquelme...ma i Kranj?ar samo da je igra? poteza

FORZA INTER,INTEROVA 100 GODINA MOJA 18  :rockon:
     SVAKA CAST NA ANALIZI!!!!!!!!
Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #7 na: Svibanj 19, 2008, 22:52:03 »

nikolagazo, odmah si se nametnuo kao utjecajni ?lan i neobi?no mi je drago da si tako aktivan i imaš volju pisati i analizirati. Mogao bi sura?ivati i u kreiranju vijesti. Kad god imaš ideju i tekst koji bi mogao i?i za vijest ili tipa analize i razmišljanja kao kolumna, pošalji mi mail, pa ?emo se dogovoriti za objavu. Dexter tako?e u?estvuje u radu i svatko je dobrodošao, tko ima što re?i. Što se ti?e mog komentara za ocjene, u ovom trenutku želim samo re?i par rije?i za Chivua i Dekija. Oni su cijelu sezonu odigrali za kolektiv po uputama trenera. Žrtvovali su se igraju?i i neprirodne pozicije jer su krpali rupe i spajali šavove u mom?adi. Nekad je to izgledalo na oko loše jer ih nismo navikli u tim ulogama ali sve to ima smisla gledaju?i generalno. Odra?ivali su onaj nevidljivi posao koji je najteži a najnezahvalniji jer ne nosi slavu.

pa neznam to za pisanje vijesti...nisam baš neki pisac,ovo je ovako inspirirano titulom,ali ako mi padne na pamet neki tekst neka misao,napisat ?u pa sta bude

za Chivua nemam prigovora ni najmanje ali Stankovi?,razumin ja da se on žrtvovao i naravno da cjenim to ali ja pamtim Stankovi?a iz prvog dijela prošle sezone,po meni jedan od boljih,zabija,asistira,dribla kompletan igra?...jednostavno mi za njega ne prolazi ono "žrtvovao se",za mene on mora više od toga...hm recimo da mi to za Dacourta kažeš ok ali jednostavno od nekih igra?a o?ekujemo više kad znamo da mogu više,ništa više...
i ono što je najbitnije,po meni Inter igra puno bolje kad Stankovi? igra svoju igru a ne kad se žrtvuje ali ok bilo je razli?itih ?imbenika koji su utjecali na njegovu igru pogotovo prvio dio sezone ali drugi je imao cijeli i nije uvatio konce...ali bez daljnega jedan od stupova i dogodine ima priliku da se vrati
i jos nesto sam se sitia,mislim da je Mancini za njega reka da ima potencijal biti najbolji vezni igra? na svitu,je da Mancini njega obozava ali i ja tako mislim,zato ono žrtvovao se jednostavno nije dosta Smiley
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Svibanj 19, 2008, 23:11:53 »

za Dekija joÅ¡ jedna olakotna okolnost, jer je igrao i povrije?en a slažem se da smo navikli na bolje partije ali onda kad je igra bliže golu i sa bo?ne pozicije, pogotovo ljeve.
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #9 na: Svibanj 20, 2008, 16:29:07 »

chivu,
odigrao je vrlo dobro na svim pozicijama (a bilo ih je)!
ne zaboravimo da mu je 1.sezona u interu i da probleme s ramenom vec dugo vuce! svaka cast!
deki,
slazem se sa rjecima nikolagazo.
razocarenje! ljubimac mancinia koji igra i kad je bolestan i kad je katastrofalan, uvijek! a ove sezone je igrao lose, na svim pozicijama osim par puta kad je igrao lijevog boka! moram priznati da nisam njegov ljubitelj i da ga smatram precijenjenim, on jednostavno za poziciju iza spiceva nema ni tehniku, ni osjecaj pozicije, ni dodavanje, pa ni sut jer je neprecizan.
nadajmo se da ce do godine uci u formu i zaigrati bolje, ali po meni ne iza spiceva nego na sredini bocno!
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Svibanj 20, 2008, 17:30:29 »

mislim ja sam oduševljen chivuom
u po?etku kada je došao imao je nekih velikih kikseva i žalio sam što nismo uzeli mexesa
ali chivu je stvarno pokazao da je kvaliteta
deki što re? razo?aran sam, on je bio naš fantazista i stvarno jedan od najboljih prošle sezone(06/07)
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Svibanj 20, 2008, 17:51:46 »

Ma dobri su oni i jedan i drugi Grin
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #12 na: Svibanj 21, 2008, 18:25:00 »

po meni smo imali 4 klju?ana igra?a u sezoni. Sjajni Julio Cesar,koji se definitivno potvrdio i ve? izrastao u velikog golmana. Javiera viÅ¡e ne treb ni spominjati jer se to pdrazumjeva a Cambiasso ve? postao ista pri?a. Na kraju veliko otkrovenje i velika nada, koji nam je bio udrna igla u finiÅ¡u prvensta sa 17g.- Super Mario.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #13 na: Svibanj 22, 2008, 21:47:11 »

malo da napisem svoja misljenja o igracima i njihovim igrama

JULIO CESAR - mislim da tu ne nikakve sumnje,Inter ima sjajnog golmana,potpuni pogodak,dokazao se i po meni nema slabu to?ku,ima reflekse,skida dalekometne topove,dobro izlazi na centarÅ¡uteve,dosta puta je spaÅ¡avao Inter,zna igrati sa nogom,brazilac je fala bogu...mislim da je tu odmah do Buffona a rame uz rame sa freyoj i donijem,golman za jos puno godina,uglavnom sjajna sezona  8

TOLDO - dobiva je prilike nekoliko puta i koliko sam pratio svaki put je bio dobar,pomirio se sudbini drugog golmana i jednostavno pomaze ostalima i siguran sam da je julio cesar i malo bolji golman zasto sto trenira sa toldom   7

CORDOBA - prvi dio sezone je po meni odigrao jako dobro,u paru sa samuelom sjajno,obrana je malo primala,momcad pobje?ivala,ima on svojih nedostataka prema naprid naravno ali zato vrlo dobar u svom poslu,mislim da jos jednu,dvije sezone imamo odlicnog branica  7

SAMUEL - mislim da je najbolji prvi dio sezone,u obrani po meni odlican,onaj stari Samuel,zid kako ga zovu,eto steta sto ga je kaka slomia,jebiga kaka koliko god je bilanist me?u najboljima je,uglavnom za sljedecu sezonu stup obrane...   7.5

MATERAZZI - uvijek se kod njega nesto doga?a,prvi dio sezone ozlje?en,pa se na terenu trazio,opet je radio po koji glupi faul,karton...crveni protiv liverpoola po meni totalno nezasluzen,imao je i dobrih a i losijih partija,nije bio na nivou prosle sezone ali dosta dobar i on ima onu neku crtu osobnosti koja je pozeljna u svakoj momcadi,drzak je,ne da se zajebavat,malo je zasra kod penala protiv Siene jer ako trener kaze da puca Cruz onda puca Cruz,al sad je to nebitno kad su prvaci   7

BURDISSO - hm,ne volim ga i amen,ja bi ga proda na lito i nebi niti dovodio neke zamjene,imao je par dobrih partija ali ona sranja koja je izvodia protiv juvea pa glupav crveni karton protiv liverpoola su mi stalno u glavi,i nekad mi djeluje tako neinteligentno da bi ga lansira na mars...istina mozda pretjerujem al nije mi sia od pocetka i jebiga  6

CHIVU - sjajna kupovina,potpuni pogodak,krpao je nekoliko pozicija tijeko najtezeg razdoblja Intera,jedan od stupova mom?adi za sljede?u sezonu,igrao livog beka ili stopera svejedno   7.5

RIVAS - nisam imao pojam koje taj ali gledao sam ga par puta i odusevio me...brz,skace,eksplozivan...ima sve karakteriste obrambenog kao cordoba nesto ali ima plus veliki a to mu je dugi balun...sjajno zna pogodit u trepavicu na 50m,vrlo dobra karakteristika stopera,fali mu samo iskustva...po meni bolji od burdissa  7

MAICON - mozda ove sezone prema naprid nije igrao tako dobro kao drugi dio prosle sezone ali svakako je bio dobar plus toga naucio je i igrati obranu,namistio dosta golova,prodoran,tehnicki jako dobar,ma mislim da je danas najbolji desni bek,bocni,vrlo dobra sezona,sadasnjost i buducnost kluba  7.5

MAXWELL - po meni jako dobar,fali mu malo talijanske igre u nogama,nekad previse brazilske ali meni se jako svi?a kako igra i mislim da triba biti uvik u prvoj ili blizu nje   7

slažem se da Maicona treba pogurati naprijed a Konko(poÅ¡to je navodno gotova stvar) na desnog beka. Maxwell po meni nije tako kako piÅ¡eÅ¡ u tu se trba Chivu stabilizirati.Rivas, Cordoba i Samuel na centralnim pozicijama da se izmjenjuju. Matrix bi trebao oti?i. Ostalo se slažem.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #14 na: Svibanj 22, 2008, 21:52:52 »

ZANETTI - neznam sta da vise kazem za njega,ne samo da je cijelu sezonu dobro igrao nego je jednostavno ne poderiv,imam osjecaj da ostali igra?i kad ga vide da se bolje osjecaju,nemam pojma ali da bar igra jos 10godina,svakako i sljedece sezone jedan od glavnih igra?a  8.5

STANKOVI? - prvo bio je ozlje?en i to dvaput pa ga je to totalno izbacilo iz takta,ali to je za prvi dio sezone,ali u drugom se ni do zadnjeg kola nije vratio u formu,je trcao je,minjao pozicije(koja je njegova uopce pozicija?),sluzio treneru,igrao je i kad nije tribao igrat,sve se to priznaje kao kvalitete ali opet od njega se ocekuju viÅ¡e i on mora biti svjestan,di su mu golovi?asistencije?tko kaze da jimenez nebi bolje odigrao da je imao prilika koliko i on...uglavom po meni njegova losa sezona po smislu igre i konkretnosti ali zasluzuje priznanje za trku,igre sa ozljedom i slicno  7

VIEIRA - opet slicno,dvaput se ozlje?ivao,ispao iz forme ali se puno brze vratio u formu i u nekim utakmicama i davao kljucne golove,Inter je jednostavno bolja momcad s njim,i naprid i nazad...dobra sezona i mislim da je i za sljedecu jedan od vaznijih  7.5

DACOURT - malo je igrao,jedno vrijeme dok su svi bili ozlje?eni borio se kako on najbolje zna,ali steta sto nije naucio igrati prema naprid,mislim da mu se tribamo zahvalit i pelea dovest na njegovo misto,odnosno da dobije vise sansi  6.5

CAMBIASSO - i njega su ozljede izresetale,nesto prvi dio nesto u drugom dijelu ali igrao je dosta,davao je golove,tr?i,konstruira igru,cini mi se da je trener na terenu,svakako dobra sezona i igra? za prvih 11  7

FIGO - ovu sezone su ga ozljede satrale i mislim da jos jednu sezonu nece izgurat...neznam kakvu bi mu ocjenu dao,nemogu se ni sitit neke utakmice...figo je legenda ali jebiga za mirovinu,svakoga to ?eka   bez ocjene

CESAR - nekoliko dobrih partija u prvom dijelu sezone,ovo protiv parme me sjetilo koliko on moze bit loÅ¡ igra?,obavezno mu se zahvalit,a i star je  6

SOLARI - steta po meni vrlo dobar igrac ali nema ga nigdi,neznam zasto sam ne ode negdi drugdi,triba ga prodat   6

MANICHE - neznam ni zasto su ga doveli  bez ocjene

JIMENEZ - Inter ga je kupio ako se ne varam i mislim da je to odlican potez,svakako je pokazao da zna igrati i da moze puo toga,jos jednu sezonu sa ipak vise sansi,triba ga vise iskoristit  6.5

PELE - sasvim dobar i odlicna zamjena za dacourta,triba biti u momcadi,ulaziti,skupljati iskustvo  6.5[/b

ako ide Mancio(što se nadam) onda ide i Deki vjerojatno. Ovu sezonu je odradio radni?ki i dao svoj doprinos, koji nije bio uo?ljiv na prvi pogled. Vieira, Cambiasso i Zanetti bez primjedbi i nosioci igre za novu sezonu. Figo Cesar, Solari i Maniche(ipak ništa uz sve moje nade) svakako out. Jimenez i Pele solidni i svakoako ostaviti i viže ih koristiti.
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #15 na: Svibanj 25, 2008, 01:06:04 »

evo ?itam ocjene igra?a i vidim da je Stankovi? opet briljirao...defintivno mu triba odmor
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Svibanj 25, 2008, 10:23:54 »

ma stankovic je dobar igrac i iskusan kao i zanetti,njega bi takoder trebalo zadrzati kao i CAPITANA
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #17 na: Svibanj 25, 2008, 13:10:29 »

a dobro je bar za dekia da neide srbija na euro.bar ce se odmoriti i bolje pripremiti za novu sezonu.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #18 na: Svibanj 25, 2008, 13:16:50 »

po meni je stankovi? jedini igra? iz prve mom?adi koji dogodine nebi trebao igrati za inter.
Stankovi?u odjebi iz Intera skupa sa mancinijem i ?etnikom mihajlovi?em!!!!!!!!!
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Svibanj 25, 2008, 14:35:55 »

po meni je stankovi? jedini igra? iz prve mom?adi koji dogodine nebi trebao igrati za inter.
Stankovi?u odjebi iz Intera skupa sa mancinijem i ?etnikom mihajlovi?em!!!!!!!!!
mislim da ovakve rijeci nisu bas bile primjerene,niti je bilo potrebe za upotrijebit ih...stankovic je dobar igrac,to ako ti imas problema zbog nacionalne manjine ili nesto onda je to sasvim druga stvar
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Svibanj 25, 2008, 14:48:25 »

I meni je Stankovic sasvim dobar igrac a ja negledam sta je ko po nacionalnosti vec kakav je igrac po kvaliteti a on je jako dugo igrac Intera i mislim da kad zavrsi karijeru da bi i trebo ostat u klubu obnašat nešto.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #21 na: Svibanj 25, 2008, 15:02:57 »

a nemoras se tako izrazavati..jer mi smo na ovom forumu svi interisti i iskljucivo se o tome prica, a ne o nacionalnostima i vrijedanjima na tim osnovama..pripazi stvarno malo.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Svibanj 25, 2008, 19:34:15 »

naravno da je bespotrebno jer treba gledati igra?e i trenere kroz njihove uloge na travnjaku a osobna ubje?enja svakoga pojedinca su njegova osobna stvar, pogotovo Å¡to mi te ljude ne poznajemo i dobijamo dojam kroz napise u medijima a to je jako upitno koliko istine ima u svakom natpisu jer svi tr?e samo za senzacijama jer se to dobro prodaje.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Svibanj 25, 2008, 19:41:18 »

dobro ja sad isto ne volim mihajlovi?a, jel on je odvratan. njegova dizanja tri prsta, paljenja hrvatske zastave....dejan a Bože moj ni meni nije drago al šta sad, on je odli?an igra? i sve dok se ne ponaša kao njegov sunarodnjak s klupe sve je ok
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #24 na: Svibanj 25, 2008, 20:06:47 »

NISAM stankovi?a gledao po nacionalnom osnovi. Pa on je ove sezone daleko najgori igra? u intera. NEMOŽE igra? na glasu kao što je stankovi? odigrat ovakvu sezonu,to je znak da nešto nije u redu s njim. Ozbiljno nisam ga gledao prema nacionalnoj osnovi, štoviše prije mi je bia drag ali njegove partije tokom cijele sezone su bile kriminalne i na njegovoj poziciji triba se poja?at dogodine, jer netreba riskirati, pa ka ono stankovi? je dugo u nas proigrat ?e on.
Ali nemojte zaboravit da dolazi Mourinho i ako bude imao odriješene ruke od strane morattija riješit ?e se stankovi?a u roku od jedne minute ili ?e mu bit zamjena.
Šta se ti?e mihajlovi?a ostajem pri svojoj izjavi-guba ?etni?ka.Ali po tome se vidi koliko volim inter jer nema te osobe koja bi došla u inter,a da bi promijenia moje mišljenje o voljenom klubu.Na glasu san kao veliki domoljub,izginilo mi je pola obitelji u ratu i prijatelji me uvijek provociraju kako sam ja hrvatina a navijam za inter,a ja sam im uvik kažem igra?i prolaze samo inter ostaje.
FORZA INTER!!!!!!!!!!!!
Evidentirano
 Str: [1] 2 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!