|
Adnan
|
 |
« na: Sijeanj 18, 2010, 20:06:00 » |
|
 24. januara se igra tekma dame i gospodo utakmica, normalno u 20:45h. Ono sto ja mislim jeste da cemo u ovoj utakmici ustvari dokazati koliko smo jaki da dodamo da smo ih rasklopili u prvodm djelu sezone 4 komada u mrezi Milana  Sta reci na statistike sve vec znamo igra se najveci gradski derbi na svjetu ..Tko ce gazda u Milanu biti naravno samo da potvrdimo INTER
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 18, 2010, 20:22:46 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #1 na: Sijeanj 19, 2010, 08:07:33 » |
|
Nekako se pribojavam ove utakmice. Milan je u strašnoj formi, mi smo nekako neuvjerljivi, mu?imo se protiv najslabijih u ligi. Po meni ni remi ne bi bio loša opcija iako kao i uvijek nadam se pobjedi i nova 3 boda. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #2 na: Sijeanj 19, 2010, 12:06:17 » |
|
Poslednje tri utakmice Milana u ligi.... Milan 5:2 Genoa Juventus 0:3 Milan Milan 4:0 Siena.... Digao se Milan....Ako pogledamo kako mi igramo u poslednje vrijeme, mogli bi imati velikih problema...Ali znamo svi da smo igrali bez def. veznih pa su nas tako lakše probijali, ipak ovo je derbi drugi pristup nadam se da cemo im po ko zna koji put pokazati tko je gazda Nadam se da ce Cambiaso biti spreman kao i pencilin za milan Stankovic ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #3 na: Sijeanj 19, 2010, 13:19:28 » |
|
 ovo ce oni dobiti kao i prosli put 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Sijeanj 19, 2010, 18:22:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bergomi
|
 |
« Odgovor #5 na: Sijeanj 19, 2010, 20:40:40 » |
|
Sta reci, prizeljkujem pobjedu u svakom slucaju, ali bice tesko.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #6 na: Sijeanj 19, 2010, 21:12:42 » |
|
Valja napomenuti da ce Milan zasigurno biti bez Pata,a vrlo vjerovatno i bez Neste...Velik hendikep za njih...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #7 na: Sijeanj 19, 2010, 23:07:35 » |
|
pato je definitivno velik hendikep za njih ali je takoder pitanje bez koga cemo mi biti...milan nam se priblizio i moze se reci da su u formi,ovo je MUST WIN UTAKMICA i smatram kako nema mjesta za zajebancije poput baria i siene
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #9 na: Sijeanj 20, 2010, 13:07:39 » |
|
Milan igra solidno u zadnje vrijeme, a i suci su na njihovoj strani. To me malo zabrinjava, al ne toliko da ne vjerujem u ve?u kvalitetu naše mom?adi. Nama niti bod ne bi bio loš u ovoj situaciji, no s pobjedom bi prakti?ki razriješili prvenstvo tako da se nadam da Mou ne?e postaviti neku predefanzivnu taktiku. Bod se najlakše osvaja tako da se ide na sva tri (kaže tata ?iro!). INTER CAMPIONI D'ITALIA 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #10 na: Sijeanj 20, 2010, 13:13:42 » |
|
Milan igra solidno u zadnje vrijeme, a i suci su na njihovoj strani. To me malo zabrinjava, al ne toliko da ne vjerujem u ve?u kvalitetu naše mom?adi. Nama niti bod ne bi bio loš u ovoj situaciji, no s pobjedom bi prakti?ki razriješili prvenstvo tako da se nadam da Mou ne?e postaviti neku predefanzivnu taktiku. Bod se najlakše osvaja tako da se ide na sva tri (kaže tata ?iro!). INTER CAMPIONI D'ITALIA  350 penala u poslednjih par kola. Plasim se meca ali mislim da cemo im klepati cuske.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #11 na: Sijeanj 20, 2010, 14:05:21 » |
|
po gazzeti nam je cambiaso na raspolaganju,to je dobro i mogu reci velik plus za nas
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Sijeanj 20, 2010, 16:38:31 » |
|
Mourinha brine vezni red- Trener Intera Jose Mourinho imat ?e puno muka da sastavi srednji red uo?i gradskog derbija protiv Milana s obzirom da trenutno na raspolaganju ima tek dvojicu veznjaka koji su sto odsto spremni za me?.
Na jucerasnjem treningu Intera, Mourinho je u vatru bacio nekoliko ?lanova drugog tima jer je nekolicina ?lanova prve postave individualno treniralo zbog raznoraznih povreda. Van stroja su Cambiasso i Muntari koji bi možda i mogli da se oporave do vikenda, dok ?e, prema pisanju italijanskih medija, Dejan Stankovi? i Thiago Motta vjerovatno presko?iti vje?iti derbi.
Rene Krhin i Cristian Civu definitivno ne?e mo?i da istr?e na "Meazzu", što je Mourinhu na raspolaganju ostavilo samo Javiera Zanettia i Wesleya Sneijdera koje bi sa klupe mogao da mijenja Ricardo Quaresma.
Uz to, Mourinho ?e morati da rizikuje bilo sa Cambiassom ili sa Muntariem kako bi popunio vezni red, a trenutna situacija ne obe?ava puno uo?i duela sa zahuktalim komšijama.
"Derby dela Madonnina" zakazan je za nedelju uve?e, a poslije remija sa Barijem minulog vikenda Inter na prvom mjestu Serije A ima samo šest bodova više od "rossonera" koji imaju utakmicu manje i seriju od ?etiri uzastopne pobjede.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #13 na: Sijeanj 20, 2010, 16:56:59 » |
|
pa kako su muntari i cambiasso van stroja kad su igrali protiv barija  ajde ako ništa igra?e quaresma  p.s ho?e li hrt prenosit utakmicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
ivica
|
 |
« Odgovor #14 na: Sijeanj 20, 2010, 17:11:10 » |
|
snimka u 22.45 na drugom,vjerovatno prijenos na htv+
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #15 na: Sijeanj 20, 2010, 20:47:09 » |
|
Moglo bi ovo bit ?upavo. Tim više što se u zadnje vrijeme dobija prili?no ?vrst dojam da je i nogometnom savezu u interesu da se prvenstvo što više zakomplicira. Milan je ostao Interov jedini konkurent za naslov i to su, sude?i prema broju jedanaesteraca kojima se ro?ake gura kroz posljednjih nekoliko utakmica, jako dobro shvatili na "višim" instancama. Ronaldinho i društvo u protivni?kim šesnaestercima zašti?eni su poput li?kih medvjeda što je golman Siene u prošlom kolu jako dobro osjetio na svojoj koži. Penal tad možda i jest bio, ali još i isklju?enje... svakako prestrogo. Naši ?e se defanzivci morati jako dobro ?uvati bliskih kontakata u i oko našeg kaznenog prostora. Dobijemo li ih mo?i ?emo slobodno re?i da smo gotovo riješili prvenstvo. S druge strane dobiju li oni nas raširit ?e krila još i više negoli su ih raširili do sad, a mediji ?e se razgalamiti naslovima tipa "Inter je mrtav - živio Milan, novi prvak!" iako do kraja prvanstva ima još više od tri mjeseca. Bolji smo i oni to znaju. Zato samo pametno, za?epit zubonju i stisnut pa ?e sve bit dobro. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #16 na: Sijeanj 20, 2010, 21:05:54 » |
|
Izgubimo li ogroman pritisak ?e biti sa svih strana i na sve mogu?e na?ine ?e se forsirati Milan. baš su nas sad i ozljede poharale i to u srednjem redu gdje su susjedi baš najja?i. Teško ?emo im tu parirati i bit ?e više nego teško. ne smijemo dozvoliti niti prekršaje jer Pirlo, Dinjo i Beks ?e nas uništiti. Ovo je prijelomnica prvenstva jer ako nas uhvate bojim se da ?e proraditi kuhinje i onda smo gotovi jer ne?e nogomet biti glavni do kraja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #17 na: Sijeanj 21, 2010, 00:38:37 » |
|
kako to da nam cambiasso ne moze igrati,pa koliko ja znam nema kartone ili tako nesto a jos mi je cudno jer po gazetti je u sastavu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #18 na: Sijeanj 21, 2010, 00:49:50 » |
|
Eto u predve?erje derbija ,naša kompletna južnoameri?ka kolonija u INTERU,poja?ana Orlandonijem (da se ne bi reklo da se "grupišu"), se našla na roštilju gdje su nakon odlaska ,odavno prežaljenog :  kao igra?a ,...al nikad NEPREŽALJENOG roštilj majstora Nikolice Burdissa ,...birali novog  ,....mogli bi opalit kladu,...al mislim da bi tu the WALL ,trebao bit nasljednik velikog Nikice ,...uglavnom dobro je pred derby ,malo pojest crvene mesine,da pojedemo star?ad za ve?eru 24.1. P.S. Koliko vidim bili the Wall,El Cuchu,Il Principe,Puppi,Ivan Ramiro,Maicon,Orlandoni , the Wall je bio pe?enjar,  a Il Principe konobar,  , nije bilo Lucia al on je ZVIJER i bez steakova ,....zaklju?ak je "Novi je the Wall"  Eto kako je to izgledalo,... http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33082&L=en
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 21, 2010, 00:54:21 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #19 na: Sijeanj 21, 2010, 08:58:37 » |
|
Eh... sunce pi?i mi roštiljamo... pjevalo bi Hladno Pivo. ?ovje?e, svaki odrezaki je bar kilo mesa. Trebalo je to pojest. Nego, sad me strah da se nisu prežderali, pa da ne budu mogli tr?at na Madonnini.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 21, 2010, 10:07:19 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #20 na: Sijeanj 21, 2010, 10:54:42 » |
|
Treba te team buildinge potencirati. Ala ga Walter dobro prži. Ja sam zamišljao da su meso na tim slikama Seedorf, Gatusso, Zubatinho...(znam da sam morbidan, ali..)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #21 na: Sijeanj 21, 2010, 10:57:30 » |
|
Eto u predve?erje derbija ,naša kompletna južnoameri?ka kolonija u INTERU,poja?ana Orlandonijem (da se ne bi reklo da se "grupišu"), se našla na roštilju gdje su nakon odlaska ,odavno prežaljenog :  kao igra?a ,...al nikad NEPREŽALJENOG roštilj majstora Nikolice Burdissa ,...birali novog  ,....mogli bi opalit kladu,...al mislim da bi tu the WALL ,trebao bit nasljednik velikog Nikice ,...uglavnom dobro je pred derby ,malo pojest crvene mesine,da pojedemo star?ad za ve?eru 24.1. P.S. Koliko vidim bili the Wall,El Cuchu,Il Principe,Puppi,Ivan Ramiro,Maicon,Orlandoni , the Wall je bio pe?enjar,  a Il Principe konobar,  , nije bilo Lucia al on je ZVIJER i bez steakova ,....zaklju?ak je "Novi je the Wall"  Eto kako je to izgledalo,... http://www.inter.it/aas/news/reader?N=33082&L=ensvuidja mi se ovaj trening njihov rado bi prisstovao kojem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #22 na: Sijeanj 21, 2010, 16:55:48 » |
|
bit ?e ovo teško, no nadam se negdje u dubini da ?emo ih pomest i 4. put za redom  iako sam nekako najsigurniji u remi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik